امروز: جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ [2024/04/19]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 11251 تاریخ انتشار: چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۳۶:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

رئیس اتاق تعاون ایران خبرداد؛

مسکن اجتماعی هنوز در دولت بررسی نشده است/ در کشور 120 هزار تعاونی فعال است/ حدود 5/2 میلیون شغل در کشور توسط تعاونی‌ها ایجاد شده/ درحال پیگیری دوباره بخش تعاون در نظام پولی کشورهستیم.

خبرایران: بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران گفت: در کشور 120 هزار تعاونی فعال است که هدف فعلی ارتقای کیفی آنان است، بنابراین به لحاظ کمی در بیش از 100 رشته تعاونی فعال داریم.
 مسکن اجتماعی هنوز در دولت بررسی نشده است/ در کشور 120 هزار تعاونی فعال است/ حدود 5/2 میلیون شغل در کشور توسط تعاونی‌ها ایجاد شده/ درحال پیگیری دوباره بخش تعاون در نظام پولی کشورهستیم.

به گزارش خبرنگارخبرایران، نشست خبری«پانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان» و تشریح برنامه سند 3 ساله اتاق تعاون ایران صبح امروز با حضور«بهمن عبداللهی» رئیس اتاق تعاون ایران،«ماشاءالله عظیمی» دبیرکل اتاق تعاون ایران و اصحاب رسانه برگزار و دراین نشست خبری «بهمن عبداللهی» رئیس اتاق تعاون ایران اظهارداشت: سند توسعه بخش تعاون با کمک صاحب‌نظران، کارشناسان و مشاوران برای مدت سه سال تدوین شده و براساس این سند چشم‌انداز، به لحاظ کیفی تعاونی‌های کشور ارتقا یافته و سهم بخش تعاون را در اقتصاد تقویت خواهیم کرد.

 رئیس اتاق تعاون ایران تصریح کرد: در کشور 120 هزار تعاونی فعال است که هدف فعلی ارتقای کیفی آنان است، بنابراین به لحاظ کمی در بیش از 100 رشته تعاونی فعال داریم و تعاونی‌های تولیدی ظرفیت بسیار عظیمی در خروج از رکود دارند و قطعاً ایجاد رونق اقتصادی تنها از مسیر تعاون و با کمک این بخش میسر خواهد بود.

وی درخصوص اینکه چه میزان ظرفیت اشتغال به صورت خالی وجود دارد، ابرازداشت: طبق آخرین آمار، حدود 5/2 میلیون شغل در کشور توسط تعاونی‌ها ایجاد شده و به جرأت می‌توان گفت که 50 درصد دیگر امکان افزایش اشتغال از مسیر تعاون وجود دارد.

عبداللهی در پاسخ به انتقادی درخصوص تعاونی‌های مسکن که پروژه‌ها را به صورت ناقص تحویل داده‌اند، هم گفت: در کشور بیش از 20 هزار تعاونی مسکن فعالیت می‌کنند که از این تعداد معدودی توان تکمیل پروژه‌ها را نداشتند، اما در برایند کلی کار، پروژه‌های بسیاری توسط تعاونی‌های مسکن ساخته و به طور کامل تحویل داده شده است.

وی درباره میزان مراجعات پرونده‌های تعاونی‌های مسکن به مراجع قضایی از امکان ایجاد مرکز داوری در اتاق تعاون ایران با کمک دادگستری خبر داد.

عبداللهی حضور در بازار سرمایه و پول را به صورت جدی دنبال می‌کنیم، تأکید کرد: اخیراً با توافق سازمان بورس جلسه‌ای را برگزار کرده‌ایم، تا زمینه برای حضور تعاونی‌ها در بورس فراهم شود. به همین منظور کارگروه مشترکی ایجاد شده که مقدمات حضور تعاون در این دو بازار را فراهم خواهد کرد و متأسفانه حضور بخش تعاون در بازار پول به واسطه تعاونی‌های اعتبار در سال‌های گذشته تقریبا محدود شد و ما هم‌اکنون در حال پیگیری فعالیت دوباره بخش تعاون در نظام پولی کشور هستیم.

 وی به حضور نماینده اتاق تعاون در شوراهای 30 گانه دولت برای تدوین برنامه ششم اشاره کرد و گفت: در راستای همکاری با سازمان مدیریت، مقرر شده است که اتاق تعاون ایران می‌تواند یک نماینده در تمام شوراها داشته باشد.

عبداللهی حضور در مجامع و شوراهای اصلی تصمیم‌گیری کشور را از دیگر برنامه های اتاق دانست و گفت: سیاست جدید هیات رئیسه، حضور جدی و فعال در این حوزه‌ها است، همچنین اتاق تعاون به عنوان مشاور سه قوه در تدوین لوایح و قوانین به تازگی تفاهمی را با مجمع تشخیص مصلحت نظام داشته و کارگروه مشترکی هم برای پیگیری اهداف کلان بخش تعاون از طریق مجمع تشکیل شد.

وی در بیان دیگر برنامه های اتاق افزود: ایجاد مرکز داوری تعاونی‌ها سیاست جدید این حوزه است. بحث آموزش و ارتقای علمی تعاون‌گران را نیز دنبال می‌کنیم.

رئیس اتاق تعاون ایران به تشکیل کارگروه‌هایی مشترک با اتاق‌های بازرگانی و اصناف برای دستیابی به تصمیم‌گیری‌های مشترک جهت تقویت حضور بخش‌های خصوصی و تعاونی در اقتصاد کشور اشاره کرد و گفت: به دنبال ارتقای جایگاه تعاون در اقتصاد هستیم.

وی درباره آخرین وضعیت واگذاری مسکن اجتماعی به بخش تعاون گفت:  این موضوع از سوی وزیر تعاون، کار و رفاه مطرح شده است. منتظریم تا دولت در این باره به یک تصمیم قطعی برسد. طرح مسکن اجتماعی هنوز در دولت مورد بررسی کامل و تصمیم‌گیری نهایی قرار نگرفته است، تعاونی‌ها می‌توانند در این زمینه برنامه‌ریزی و حضور موثری در ساخت مسکن اجتماعی داشته باشند.

رئیس اتاق تعاون ایران با تأکید بر برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای حضور بخش تعاون در بازار سرمایه، گفت: در قالب سند توسعه بخش تعاون، 50 درصد از بازار سرمایه باید از طریق تعاونی‌ها اداره شود و در قالب کارگروه مشترکی که با سازمان بورس تشکیل شده، بحث ایجاد بورس پنجم نیز مطرح است و ما تاکنون 6 جلسه در این رابطه برگزار کرده‌ایم.

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب