امروز: جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ [2024/04/26]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 12182 تاریخ انتشار: جمعه ۱۷ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱:۷:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران مطرح کرد؛

جامعه کودک نیازمند آموزش‌ اصولی و اخلاقی صبورانه است / رونمایی از بسته آموزشی کانون های کودک پایتخت

خبرایران: معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به جایگاه مربیان و معلمان در تربیت کودکان گفت: توجه به موقعیت فعلی و آموزش‌های صحیح و اسلامی با صبر باید مد نظر قرار گیرد.
جامعه کودک نیازمند آموزش‌ اصولی و اخلاقی صبورانه است / رونمایی از بسته آموزشی کانون های کودک پایتخت

به گزارش خبرایران از روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، حجت‌الاسلام والمسلمین میثم امرودی در مراسم رونمایی از بسته آموزشی کانون‌های کودک تهران که صبح امروز 18 مهرماه در سالن ایوان شمس برگزار شد، با اشاره به اهمیت و جایگاه بالای معلمان و مربیان، گفت: شما مربیان و معلمان باید بدانید که کودکان به دست شما ارزشمند می‌شوند.

وی افزود: بهترین امانت و بهترین ساعات زندگی معلمان با کودک سپری می‌شود لذا باید با تلاشتان محصول ارزشمندی را به جامعه ارائه دهید.

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه جامعه کودک ما نیاز دارد تا آموزش‌های اصولی و اخلاقی را به صورت صحیح و با صبر آموزش ببینند، ادامه داد: ماهیانه دو میلیون چک بی‌محل در کشور کشیده می‌شود و این به ‌خاطر این است که در کودکی بچه‌های ما شیوه‌های پس‌انداز و اصول معامله را در کودکی فرا نگرفته‌اند.

وی تصریح کرد: باید به این نکته توجه کنیم که امروز هرکاری را که با بچه‌ها انجام دهیم باید در آینده منتظر بازخورد این رفتار‌ها در جامعه باشیم. لذا توجه به موقعیت فعلی و آموزش‌های صحیح و اسلامی با صبر باید مد نظر قرار گیرد.

امرودی با اشاره به مربیان و اینکه باید کار خود را با صبر و متانت انجام دهند، گفت: دین مبین اسلام هم بر این مسئله تاکید دارد که اگر آموزشی را هم ارائه می‌دهیم باید با صبر باشد. لذا از این جهت کار مربیان یک کار علمی است و تمامی حالات و رفتارهای آنان، اعم از لباس پوشیدن، سخن گفتن و ارتباط با دیگر بعنوان یک نمونه برای کودکان ما خواهد بود.

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: آینده کودکان ما در رفتار ما با آنها شکل می‌گیرد و اگر می‌خواهیم در آینده حرمت‌ها حفظ شود و اصول اخلاقی رعایت شود باید در ارتباط و رفتارمان با کودکان بسیار دقت داشته باشیم.

 

مدیریت شهری زمینه رشد کودکان و بستر مناسب برای یک زندگی بهتر را فراهم می کند

در ادامه این مراسم ابوالفضل رفیع مدیرکل آموزش های شهروندی شهرداری تهران، با اشاره به اینکه این اداره کل بعنوان دبیرخانه شهر دوستدار کودک متولی برنامه‌‌های کودک در سطح شهر است، گفت: با توجه به آمار، تمامی افراد زیر 18 سال کودک محسوب می‌شوند که در این میان حدود 30 درصد از جمعیت شهر را این تعداد از افراد تشکیل می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه این قشر جامعه باید در این سن آموزش‌های اجتماعی را بیاموزند، افزود: باتوجه به این مسئله نهاد‌ها و دستگاه‌های متولی باید شرایط را برای آموزش‌های لازم به کودکان فراهم کنند.

رفیع ادامه داد: مدیریت شهری با توجه به این امر تکالیفی را بر عهده گرفته است که با انجام آنها زمینه را برای رشد کودکان و ایجاد بستر مناسب برای یک زندگی بهتر فراهم خواهد کرد.

مدیرکل آموزش های شهروندی شهرداری تهران با بیان اینکه دو رویکرد اصلی را در حوزه کودک دنبال می‌کنیم، تصریح کرد: اولین رویکرد فراهم کردن بسترهای مناسب برای رشد و ارتقای شهروندان کودک است و سعی می‌کنیم محیط مناسبی را برای فعالیت‌های آنها فراهم کنیم.

 

فعال سازی خانه‌های کودک در 354 محله تهران

وی با اشاره به فعالیت و راه‌اندازی خانه‌های کودک در 354 محله تهران، خاطرنشان کرد: این خانه‌ها برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، بزهکاری کودکان و مانند آن ایجاد شده است و شهرداری بعنوان یک نهاد مسئول در این زمینه برای جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی که کودکان را تهدید می‌کند وارد شده این موضوع شده است.

رفیع از برنامه‌های دبیرخانه شهر دوستدار کودک گفت و افزود: در زمینه کودکان چند برنامه را در دستور کار قرار داده‌ایم که اولین آن استفاده از صاحب‌نظران، فعالان و اندیشمندان حوزه کودک برای بررسی و حل مشکلات آنهاست.این افراد در همه فعالیت‌هایی که به اجرا درخواهد آمد نظردهی خواهند کرد.

مدیرکل آموزش های شهروندی شهرداری تهران ادامه داد: ارائه برنامه‌های هماهنگ در سطح محلات و همچنین ارائه محتوای ویژه کودکان و انتقال این محتوا‌ها به کودکان از دیگر برنامه‌های در این حوزه است.

وی با بیان اینکه در حوزه کودک نیاز داریم از توان بالقوه سمن‌ها و NGOها استفاده کنیم گفت: توجه به محله‌گرایی از دیگر رویکردهای ما برای پاسخگویی به نیاز‌های کودکان است. در بحث هیئت امنای محلات و مدیران آنها در رابطه با ارتقای جایگاه کودکان برنامه‌هایی انجام شده است که باید این برنامه‌ها هم تقویت شود.

رفیع از اجرایی شدن دستورالعمل شهر دوستدار کودک توسط شورای شهر خبر داد و افزود: این دستور‌العمل در شورای شهر تصویب شده است و طی آن تمامی دستگاه‌ها و نهاد‌های شهرداری موظف هستند از سال آینده برنامه مدون و مشخصی را در حوزه کودک داشته باشند و در کنار این برنامه‌ها بودجه مشخصی را هم به آن اختصاص دهند.

در پایان این مراسم از بسته آموزشی کانون‌های کودک با حضور مصطفی رحماندوست طراح این بسته و سایر حضار رونمایی شد.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب