امروز: چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ [2024/04/24]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 12517 تاریخ انتشار: شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱:۷:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

طي 7ماهه سال 94؛

بالغ بر 7ميليون و 102 هزار تن كالا از مرزهاي كشور ترانزيت شد

خبرایران: طي 7 ماهه سال 94، بيش از 7ميليون و 102 هزار تن كالا از 32 مرز فعال زميني و آبي كشور ترانزيت شد .
بالغ بر 7ميليون و 102 هزار تن كالا از مرزهاي كشور ترانزيت شد

 به گزارش خبرایران از روابط‌عمومي سازمان راهداري و حمل و نقل جاده‌اي، محمدجواد عطرچيان مديركل دفتر ترانزيت و پايانه‌هاي مرزي اين سازمان با اعلام اين خبر، افزود:

در پي اقدامات انجام شده از سوي سازمان راهداري و حمل و نقل جاده‌اي در زمينه توسعه و بهبود زيرساخت‌هاي حمل و نقل و تقويت كريدورهاي ترانزيتي از مسير جمهوري اسلامي ايران، هماهنگي با سازمانهاي ذيربط و برنامه‌ريزي و فعال نمودن مناسبات ترانزيتي و حمل و نقلي با كشورهاي منطقه، همچنين تعامل و همكاري بخش خصوصي فعال در حوزه حمل و نقل بين‌المللي در كشور طي مدت مذكور از مجموع كالاهاي ترانزيت شده، 3ميليون و 250 هزار  تن را مواد نفتي و 3 ميليون و 851هزار تن را مواد غيرنفتي تشكيل داده‌اند كه عمده‌ترين بخش مواد غيرنفتي كالاهايي نظير مواد سوختي، انواع تركيبات شيميايي، انواع پنبه، لوازم خانگي و مواد غذايي بوده است.

مديركل دفتر ترانزيت و پايانه‌هاي مرزي افزود: در مدت زمان مذكور، از ميان مرزهاي كشور بندرعباس با يك ميليون و 968هزار تن معادل 7 / 27 درصد فعال‌ترين مرز در زمينه ترانزيت ورود كالا به شمار مي‌رود. پس از آن مرزهاي پرويز خان با  24 درصد، باشماق با 12 درصد و بازرگان با7 /10 درصد در رده‌هاي بعدي قرار دارند.

وي در بخش ديگري از سخنان خود اظهار داشت: در زمينه ترانزيت خروج كالا از كشور، بندر امام با 2 ميليون و 302هزار تن معادل  4/32 درصد در رده نخست و پس از آن مرزهاي بندرعباس با 6/8 درصد،  لطف‌آباد با  7  درصد و سرخس با  6/6 درصد در رده‌هاي بعدي قرار دارند.

عطرچيان بيشترين حجم تردد كاميون‌هاي حامل بار ترانزيتي را از مبدأ عراق به مقصد امارات اعلام كرد و افزود: از 323 هزار دستگاه تعداد سفر كاميون‌هاي حمل كننده كالاهاي ترانزيتي، 204هزار دستگاه معادل 63 درصد توسط كاميون ايراني و مابقي توسط ساير مليت‌ها از كشور حمل شده است.

وي خاطرنشان كرد: جمهوري اسلامي ايران به دليل موقعيت استراتژيك و ژئو پلتيك خود به عنوان چهار راه ترانزيتي آسيا و اروپا داراي پتانسيل‌هاي كافي براي افزايش ترانزيت كالا و مسافر از طريق شيوه‌هاي گوناگون حمل و نقل مي‌باشد.

 

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب