امروز: شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ [2024/04/27]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 14698 تاریخ انتشار: شنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۵ ساعت ۳:۳۰:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

توجه به محوریت انسان و سلامت در نخستین سمپوزیوم «انسان، غذا، سلامت»

خبرایران: نخستین سمپوزیوم «انسان، غذا، سلامت» با محوریت انسان و سلامت و با هدف نزدیکی و ارتباط بیشتر بین محیط‌های علمی و پژوهشی با محیط اجرایی صنعت مواد غذایی و با حضور استادان، پژوهشگران و تولیدکنندگان حوزه صنایع غذایی توسط صنایع غذایی نادی در لاهیجان برگزار شد.
توجه به محوریت انسان و سلامت در نخستین سمپوزیوم «انسان، غذا، سلامت»

به گزارش خبرایران از روابط‌عمومی صنایع غذایی نادی، با برگزاری این سمپوزیوم و تحکیم ارتباط علم و عمل، دستاوردها و نتایج تحقیقات علمی در راستای ارتقای سطح بهره‌روی و کیفیت محصولات غذایی به کار گرفته می‌شود.

پروفسور کرامت‌الله رضایی، استاد دانشگاه تهران و برگزیده پایگاه استنادی طلایه‌داران علم تامسون رویترز  (ISI-ESI)به عنوان یکی از برترین دانشمندان و نخبگان علمی جهان که به عنوان سخنران کلیدی در سمپوزیوم «انسان، غذا، سلامت» حضور داشت، در سخنانی تحت عنوان «غذاهای فراسودمند» گفت: «این غذاها علاوه بر نقش اولیه و پایه، نقش مازاد درمانی در زمینه تغذیه هم دارد که اهمیت خود را علاوه بر نقش پیش‌گیرندگی، در درمان بعضی از بیماری‌ها به معرض نمایش می‌گذارد.»

مهدی پاکدامن رئیس هیأت‌مدیره گروه صنایع غذایی نادی، محسن غدیریان عضو هیأت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، اسماعیل فلاحی عضو هیأت علمی دانشگاه شیراز، اسماعیل شاه­طهماسبی عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی، ماندانا طایفه عضو هیأت علمی دانشگاه لاهیجان، الهام کریمی‌زاده مدیرعامل شتاب‌دهنده نوپایار و میرمظفر فلاح چای معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد لاهیجان از دیگر سخنرانان این سمپوزیوم بودند.

همچنین از جمله محورهای اصلی این همایش می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

نقش مواد غذایی در سلامت
نقش غلات و دانه‌ها در تغذیه سالم
نقش فرآورده‌های آردی در تغذیه سالم
نقش تکنولوژی‌های جدید تولید در بهبود کیفیت محصولات غذایی بسته‌بندی‌شده
اهمیت برندهای تخصصی صنایع غذایی در توسعه پایدار

در این سمپوزیوم تلاش شد تا با تأکید بر مفهوم «انسان» در کنار مفهوم «سلامت» که در صنعت محصولات غذایی نقش تعیین‌کننده‌ای در رشد و شکل‌گیری توسعه پایدار در کشور ایفا می‌کند، مسئولیت اجتماعی تولیدکنندگان و فعالان حوزه صنایع غذایی به عنوان یکی از مهم‌ترین رسالت‌های آنها مورد تأکید قرار گیرد.

در حاشیه سمپوزیوم «انسان، غذا، سلامت»،
صنایع غذایی نادی از دو برند جدید شاپکا و توباچی رونمایی کرد. برند شاپکا به تولید کیک و محصولات آردی نرم می‌پردازد که با شش محصول همزمان با برگزاری سمپوزیوم وارد قفسه‌های فروشگاه‌های سراسر کشور شد و توباچی به تولید انواع اسنک خواهد پرداخت که با دو محصول اصلی اسنک بادام زمینی و اسنک پنیر پارمسان و چدار، وارد بازار شده و به زودی طیف متنوعی از طعم و مزه را به بازار عرضه خواهد کرد.

 

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب