امروز: جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ [2024/04/26]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 15276 تاریخ انتشار: چهارشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۱۸:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

بازیگر سینما و تلویزیون؛

جان کلام مسجد، سجده و اتصال به آفریدگار است

خبرایران: آزیتا حاجیان گفت: انسان می‌تواند با سجده در برابر خداوند، خود را به منبع اصلی آفرینش و گسترنده کائنات وصل کند و از این راه روح خود را گسترده کند.
جان کلام مسجد، سجده و اتصال به آفریدگار است

آزیتا حاجیان؛ بازیگر برجسته سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با ستاد خبری دهه تکریم و غبارروبی مساجد با اشاره به نقش بی‌بدیل مسجد در جامعه ایرانی، گفت: در تمام ادیان الهی مکان عبادت، محلی مقدس برای تعالی روح و روان انسان‌ها است.

وی افزود: حضور در عبادتگاه روح انسان را به خداوند هستی‌بخش متصل می‌کند و چه عاملی از این بهتر و مهمتر برای رسیدن به آرامش؟! می‌توان حتی گوشه‌ای از خانه را به عنوان سجده‌گاه، از هر پلیدی و زشتی منزه کرد و آن قطعه از خانه را به محراب مبدل ساخت.

حاجیان ادامه داد: مزیت عبادت متوجه انسان است وگرنه خداوند از هر نیازی مبرا است. این انسان است که به عبادت محتاج است نه خداوند. این انسان است که می‌تواند با سجده در برابر خداوند، خود را به منبع اصلی آفرینش و گسترنده کائنات وصل کند و از این راه روح خود را گسترده کند.

این بازیگر برجسته اضافه کرد: به گفته حضرت امیرالمؤمنین (ع) انسان از سه راه عشق، ترس و نیاز به سمت خداوند متمایل می‌شود، اگر این اتصال از سر عشق باشد دو مورد دیگر نیز بخودی‌خود حل خواهند شد. جان کلام مسجد نیز همین رجوع به خداوند و سجده در برابر اوست.

وی تصریح کرد: این مکان مقدس نه تنها یک عبادتگاه که می‌تواند پایگاهی اجتماعی باشد. این موضوع بخوبی در دوران دفاع مقدس مشهود بود، زمانی که محل اجماع مردم و وحدت محله بود.

حاجیان با اشاره به اینکه نباید از آسبب های متوجه مساجد سرسری گذشت، اظهار داشت: در این مورد باید کار کارشناسی دقیق آسیب‌شناسانه در حوزه‌های روانشناسی و جامعه‌شناسی توسط متخصصان و پژوهشگران برجسته و کاربلد صورت گیرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: عوامل حضور جوانان در مساجد نیازمند تحقیق پایه‌ای است. باید در گام اول نوع رابطه جوانان با آفریدگار و چگونگی نگرش آنان به دین و مذهب بررسی شود تا در گام بعد به دنبال چگونگی رونق مساجد برویم.

بر اساس این گزارش، دهه آخر ماه شعبان المعظم (۲۰ تا ٢٩ شعبان) به نام دهه تکریم و غبارروبی مساجد نامگذاری شده و فلسفه آن شناسایی کارکردهای مغفول مساجد و آماده‌کردن خانه‌های خدا برای حضور عبادت‌کنندگان و ورود به ماه مبارک رمضان است.

 

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب