امروز: شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ [2024/04/27]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 17734 تاریخ انتشار: شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱:۹:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

واعظی در مراسم رونمایی از پروژه های جدید ایرانسل اعلام کرد؛

برخی از اپراتورها با موضوع ترابردپذیری موبایل موافق نیستند/ اجرای طرح رجیستری گوشی های موبایل فعلاً به صورت آزمایشی و موقت است/ فاز دوم شبکه ملی اطلاعات در دهه فجر امسال افتتاح می شود

خبرایران:وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اجرای طرح رجیستری گوشی های موبایل فعلاً به صورت آزمایشی و موقت است.
برخی از اپراتورها با موضوع ترابردپذیری موبایل موافق نیستند/ اجرای طرح رجیستری گوشی های موبایل فعلاً به صورت آزمایشی و موقت است/ فاز دوم شبکه ملی اطلاعات در دهه فجر امسال افتتاح می شود

به گزارش خبرنگارخبرایران، مراسم رونمایی از پروژه های جدید شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل، صبح  امروز شنبه ۱۰ مهر ماه 1395 با حضور«دکتر محمود واعظی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و معاونان این وزارتخانه، «علیرضا قلمبر دزفولی» مدیرعامل ایرانسل  واصحاب رسانه در ساختمان مرکزی شرکت ایرانسل افتتاح شدند.

دکتر محمود واعظی، وزیر ارتباطات، در ابتدای این مراسم اظهارداشت: برخی از اپراتورها با موضوع ترابردپذیری موبایل موافق نیستند و به همین دلیل هفته گذشته کمیته ای ویژه در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تشکیل دادیم تا اجرای این طرح را به صورت میدانی مورد بررسی قرار داده و موانع را اعلام کنند. به این ترتیب که قرار است افراد متعددی در این طرح ثبت نام کرده تا ببینیم مشکل از کجاست.

وی ادامه داد: در صورتی که با کارشکنی در اجرای این طرح مواجه شویم، قطعا به اپراتور مربوطه تذکر می دهیم و در صورتی که این تذکر کارساز نشود، ابزارهای زیادی برای برخورد با اپراتور خواهیم داشت. چرا که ترابردپذیری حق مردم بوده و مشترکان باید بتوانند با حفظ شماره خود، اپراتور خود را در صورت تمایل تغییر دهند.

وزیر ارتباطات، در مورد محاسبه قیمت جداگانه خدماتی که کاربران از شبکه اینترنت می گیرند و نیز خدماتی که در بستر شبکه ملی اطلاعات دریافت خواهند کرد، گفت: بر اساس تصمیمات کمیسیون تنظیمات مقررات ارتباطات، اعمال قیمت جداگانه برای این دو سرویس در تمامی اپراتورهای موبایل، شرکت های اینترنتی و مخابرات لازم الاجرا است و بار دیگر نیز این مصوبه را به اپراتورها ابلاغ خواهیم کرد تا آن را انجام دهند. چرا که معتقدیم مشترکی که از پهنای باند داخل استفاده می کند، باید تعرفه ای که پرداخت می کند کمتر از تعرفه ای باشد که از پهنای باند خارجی استفاده می شود.

دکتر واعظی، در مورد اجرای طرح رجیستری گوشی های موبایل گفت: اجرای این طرح فعلاً به صورت آزمایشی و موقت است تا بررسی کنیم چه مشکلاتی با آن همراه خواهد بود.

وی ادامه داد: این موضوع یک کار بزرگ است که زمان آن مشخص نیست و به محض آنکه نتایج آن مشخص شود، به صورت رسمی برای اجرا اعلام می شود.

وزیر ارتباطات، در مورد تغییر قیمت در بسته های اینترنت ایرانسل نیز گفت: آنچه که مربوط به ما می شود و به آن نظارت می کنیم این است که اپراتور از سقف قیمت تعیین شده مطابق با مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات بالاتر نرود. اما در صورتی که تعرفه در زیر قیمت مشخص شده باشد، مشکلی برای تغییر وجود نخواهد داشت.

دکتر واعظی، در مورد ارائه انواع خدمات پرداخت خورد با کیف پول روی شبکه موبایل و با استفاده از شبکه شتاب تاکید کرد: در زمینه ارائه این سرویس به دلیل مشکلات سیستم بانکی ۲ سال است که تاخیر داریم و با مذاکرات طولانی که با دکتر سیف در بانک مرکزی داشته ایم، آنها را متقاعد کرده ایم تا در این زمینه رضایت دهند.

وی ادامه داد: در این خصوص کمیته ای به ریاست مهندس جهانگرد رئیس سازمان فناوری اطلاعات تشکیل شده است و ۴ جلسه نیز در این مورد با مسئولان بانک مرکزی داشتیم تا در نهایت ارائه خدمات بانکداری موبایل و کیف پول الکترونیکی با موافقت بانک مرکزی انجام شود. این موضوع ارائه خدمات را برای مردم تسهیل می کند و تحولی در حوزه بانکداری الکترونیک خواهد بود.

وزیر ارتباطات، با بیان اینکه فاز دوم شبکه ملی اطلاعات در دهه فجر امسال افتتاح می شود، بیان داشت: در همین حال به دنبال ایجاد دولت همراه در کشور هستیم و با وجود پوشش نسل سوم و چهارم در شهرهای کشور، امیدواریم در توسعه زیرساختها در بخش موبایل و توسعه کسب و کار و ایجاد اشتغال نیز موفق عمل کنیم.

دکتر واعظی، با اشاره به لزوم استفاده عظیم از دیتا و اینترنت در کشور و توسعه پهنای باند تاکید کرد و گفت: با وجود اینکه برای اجرای این سیاست مخالفان بسیاری داریم و حتی کارت زرد از مجلس گرفته ایم، اما به هر حال با وجود اینکه سیاست توسعه دیتا و پهنای باند در راستای اهداف نظام و رهبری است، این سیاست را با جدیت پیگیری می کنیم.

وزیر ارتباطات، در پایان سخنان خود، در مورد اجرای پروژه نسل ۴ ارتباطات ثابت در استان های کشور توسط ایرانسل نیز گفت: با وجود اینکه اپراتور چهارم فیبر نوری تاکنون نتوانسته است تعهدات خود را در کشور اجرایی کند، اجرای این سرویس توسط ایرانسل می تواند خلاء دسترسی به اینترنت پرسرعت ثابت را برای مردم پر کند و همچنین دسترسی مردم به شبکه ملی اطلاعات را تسهیل کند.

 

مدیرعامل ایرانسل: تعداد موبایل های نسل چهارم در شبکه ایرانسل ۳٫۷ برابر شده است

علیرضا قلمبر دزفولی، مدیرعامل ایرانسل، در ادامه این مراسم گفت: افتتاح و بهره‌ برداری از شبکه نسل چهار ثابت TD-LTE برای نخستین بار در ایران در تمامی استان‌ های کشور صورت می‌گیرد و تا پایان سال ۹۵ تمامی مراکز استان‌ها و ۷۰ شهر تحت پوشش این فناوری قرار خواهند گرفت.

وی پیرامون حجم مصرف دیتای روزانه از ابتدای راه‌اندازی اینترنت پهن باند ایرانسل در شهریور ۹۳ اظهار داشت: میزان مصرف روزانه به ۱۲۰۰ ترابایت رسیده و سرانه دیتای همراه مشترکان ایرانسل ۱۰ برابر و رشد ترافیک روزانه دیتای همراه ۲۵ برابر شده است و از سوی دیگر نرخ تاخیر (Latency) تا ۲۰ برابر کاهش یافته و سرعت تجربه شده توسط مشترکان به ۱۰۰ برابر افزایش یافته است.

مدیرعامل ایرانسل، بیان داشت: تعداد موبایل های نسل چهارم در شبکه ایرانسل ۳٫۷ برابر شده و به ۵٫۴ میلیون دستگاه رسیده است. همچنین تعداد کل تلفن های هوشمند در شبکه ایرانسل ۲۷٫۵ میلیون عدد، مشترکان دیتا ۲۷ میلیون نفر و ضریب نفوذ تلفن های هوشمند ۶۰ درصد است.

دزفولی افزود: در مقایسه روند مصرف جهانی دیتا با رشد ترافیک ایرانسل در دو سال منتهی به ۲۰۱۶، مصرف دیتا در دنیا دو برابر و در ایرانسل ۲۵ برابر شده است.

وی درباره سرعت دیتا در شبکه پهن باند ایرانسل نیز گفت: سرعت استفاده از ۴G در مقایسه با ۲G، یکصد برابر و متوسط سرعت استفاده از ۴G نیز ۱۰ مگابیت بر ثانیه است و سرعت استفاده از ۳G در مقایسه با ۲G نیز ۲۰ برابر است.

مدیرعامل ایرانسل افزود: با رشد ۱۰ برابری سرانه پهنای باند مشترکان ایرانسل، بیشترین سهم ترافیک دیتای کشور متعلق به ایرانسل است و این اپراتور از کامل‌ترین زنجیره فناوری‌های پهن باند بی‌سیم و گسترده‌ترین و سریع‌ترین شبکه اینترنت کشور برخوردار است. به گفته وی، ضمن کاهش ۲۰ برابری نرخ تاخیر، سرعت تجربه شده توسط کاربران نیز ۱۰۰ برابر شده و بیشترین تعداد کاربران اینترنت و پهن باند کشور نیز متعلق به ایرانسل است.

دزفولی، در ادامه ضمن ارائه گزارشی پیرامون نتایج ترابردپذیری در شبکه ایرانسل، اظهار داشت: تقاضای مهاجرت به ایرانسل از همراه اول ۳۹ هزار و ۹۱۰ تقاضا بوده که از این میزان با ۱۸ درصد موفقیت، هفت هزار و ۱۳۰ شماره به شبکه ایرانسل وارد شده است.

وی تصریح کرد: همچنین تقاضای مهاجرت به ایرانسل از رایتل ۷۷۰۰ شماره بوده که با موفقیت ۲۴ درصدی، ۱۸۳۲ شماره مهاجرت کردند و در مجموع ۴۷ هزار و ۶۱۰ شماره به شبکه ایرانسل وارد شده است.

مدیرعامل ایرانسل گفت: طبق آمار اعلام شده از مرکز ترابرد، میزان مهاجرت از شبکه ایرانسل به همراه اول ۵۲۴۹ درخواست بوده که با ۶۸ درصد موفقیت سه هزار و ۵۴۷ شماره از ایرانسل به همراه اول مهاجرت کرده‌اند و تعداد درخواست‌ها برای مهاجرت از ایرانسل به رایتل دو هزار و ۶۵۰ شماره بوده که با ۸۱ درصد موفقیت، دو هزار و ۱۴۹ شماره به رایتل مهاجرت کرده‌اند و به طور کلی میزان تقاضای ورود به شبکه ایرانسل ۴۷ هزار و ۶۱۰ شماره و تقاضای خروج از شبکه ایرانسل هفت هزار و ۹۴۴ شماره بوده است.

دزفولی، درباره روند مذاکرات با متقاضیان پروانه اپراتوری مجازی تلفن همراه گفت: از ۲۲ درخواست پروانه MVNO که به رگولاتوری ارایه شده، تاکنون ۶۰ جلسه با آنها برگزار شده و لیست کوتاهی شامل هشت متقاضی جهت مذاکره قراردادی آماده شده است.

وی گفت: ما قصد داریم تا با همه متقاضیان پروانه MVNO همکاری کنیم و به همین دلیل هم درصورتی که طرح تجاری متقاضی پذیرفته نشود، به آنها پیشنهادات همکاری خود را ارایه خواهیم داد تا بتوانیم با همه آنها به شکل‌های دیگری همکاری کنیم.

مدیرعامل ایرانسل، درآمد دولت از این اپراتور طی ۱۰ سال گذشته را ۲۶۲ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: پرداخت مستقیم ایرانسل به دولت در این سال‌ ها ۱۸۵ هزار میلیارد ریال بوده است.

دزفولی، بیان داشت: کل سرمایه‌گذاری ایرانسل تا مرداد ماه سال ۹۵ را معادل ۶٫۳ میلیارد دلار و کل سرمایه‌ گذاری خارجی را دو میلیارد دلار می باشد.

وی با ارایه گزارشی از روند فعالیت شبکه‌های باند پهن موبایل در جهان گفت: در حال حاضر ۶۰۳ شبکه ۳G در ۲۱۶ کشور جهان با ۲٫۱ میلیارد مشترک و ۳۲۲ شبکه ۴G در ۱۳۳ کشور جهان با ۱٫۱ میلیارد مشترک فعالیت می‌کنند و در سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ نیز ۷۶ شبکهTD-LTE در ۴۳ کشور جهان راه‌اندازی شده و ۹۳ شبکه در ۶۰ کشور نیز در حال راه‌اندازی است.

مدیرعامل ایرانسل، درباره روند جهانی رو به رشد کاربران نسل چهارم تلفن همراه نیز، گفت: تا سال ۲۰۱۰ حدود ۶۰ درصد مشترکان LTE تحت پوشش شبکه‌های LTE پیشرفته هستند و ۱۲٫۴۵ درصد از مشترکان جهانی موبایل را مشترکان LTE تشکیل می‌دهند و طبق آمار، تا پایان سال ۲۰۲۰ ارتباط LTE به ۲٫۵ میلیارد می‌رس

 بنابراین گزارش، در مراسم رونمایی ایرانسل، چهارده هزار و پانصدمین Node باند پهن ایرانسل در شلمچه راه‌اندازی شد، تجمیع فرکانس نسل ۴G+ همراه FDD برای نخستین بار در ایران و تست نسل پنجم تلفن همراه ۵G با دستیابی به سرعت ۱٫۲ گیگابیت بر ثانیه آزمایش شد، سرویس‌های تماس بر بستر نسل چهارم تلفن همراه (VoLTE) و تماس بر بستر وای فای (VoWiFi) برای نخستین بار در ایران ارایه شدند و ضمن رونمایی از نسخه ششم پروتکل اینترنت (IPv6)، سامانه پرداخت NFC و سیم‌کارت‌ های جدید ایرانسل با عنوان سیم‌کارت‌ های چندشماره‌ای، سیم‌کارت گردشگر و سیم‌کارت کودک رونمایی شدند و به بهره‌ برداری رسیدند.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب