امروز: جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ [2024/04/19]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 18498 تاریخ انتشار: دوشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۵۱:۱۰ قبل از ظهر نسخه چاپی

توسط گروه پژوهشی فناوری اطلاعات سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف انجام شد؛

استقرار موفقیت‏آمیز سامانه مبتنی بر فناوری ارتباطات خودرویی جهت اولویت‏دهی عبور 30 دستگاه اتوبوس شهری

خبرایران:شرکت کنترل ترافیک تهران طی قراردادی با سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، اجرای طرح استقرار سامانه هوشمند اولویت دهی عبور اتوبوس‏های برقی در تقاطع 17 شهریور- مجاهدین اسلام (میدان شهدا) مبتنی بر فناوری ارتباطات خودرویی(DSRC) را به گروه پژوهشی فناوری اطلاعات این سازمان واگذار کرد که مرحله نصب و آزمون صحت عملکرد تجهیزات آن در کمتر از یک ماه با موفقیت انجام شد.
استقرار موفقیت‏آمیز سامانه مبتنی بر فناوری ارتباطات خودرویی جهت اولویت‏دهی عبور 30 دستگاه اتوبوس شهری

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، در این طرح، تجهیزات کنار مسیر (RSU) در محل تقاطع خیابان‏های 17 شهریور -  مجاهدین اسلام (میدان شهداء) و تجهیزات درون خودرویی (OBU) بر روی 30 دستگاه اتوبوس برقی فعال در این مسیر نصب شد. با نصب این تجهیزات  امکان شناسایی اتوبوس‏ها در مسیر جنوب به شمال قبل از رسیدن به تقاطع و اعمال فرمان به چراغ راهنمایی و رانندگی برای قرمز شدن سایر مسیرها جهت جلوگیری از ورود خودروهای دیگر به محدوده تقاطع فراهم شده است. به این ترتیب اتوبوس‏ها می‏توانند در این محدوده تغییر جهت داده و به مسیر شمال به جنوب خیابان وارد شوند.

استفاده عملیاتی از این طرح از روز شنبه 22 آبان ماه سال جاری آغاز شده است.

پیش از این نیز گروه پژوهشی فناوری اطلاعات سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف با بهره‏مندی از تجربیات اجرای پروژه ملی «طراحی و پیاده سازی سامانه ارتباطات هوشمند خودرویی» و پایلوت موفق آن در آزادراه  تهران – رشت و بخشی از شهر قزوین، پروژه دیگری را با عنوان «کاهش تغییرات زمان سفر اتوبوس‌های BRT از جدول برنامه زمانبندی» به صورت آزمایشی بر روی تعدادی از اتوبوس‏های خط 10 سامانه اتوبوسرانی تندرو شهر تهران (در مسیر دانشگاه علوم تحقیقات – پایانه آزادی) با موفقیت اجرا کرده است. پایلوت میدان شهداء نیز بر مبنای نتایج مثبت این پروژه تعریف و در دستور کار قرار گرفت.

ز جمله قابلیت های سامانه ارتباطات هوشمند خودرویی می توان به اجرای کاربردهای پرداخت الكترونيكي عوارض تردد خودروها، اولويت دهي عبور براي خودروهاي امدادی در تقاطع هاي مجهز به چراغ راهنمایی، رديابي خودروهاي عبوري و جمع آوري داده هاي ترافيكي، هشداردهي ورود خودرو از مسير فرعي به جاده اصلي، اعلام وضعيت ترافيكي جاده در نقاط خارج از ديد راننده و اعلام وضعيت جاده به لحاظ محدوديت هاي ترافيكي و پديده هاي هواشناسي اشاره کرد.

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب