امروز: سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ [2024/05/14]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 19632 تاریخ انتشار: یکشنبه ۳ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۲:۴۴:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

حسن کریمی قدوسی اعلام کرد؛

ثبت‌نام در نمایشگاه و همایش بین‌المللی Tehran Game Convention تا ۱۵ فروردین‌ماه 96/فعالیت ۲۰۰۰ بازی‌ساز در قالب ۱۰۰ شرکت و مجموعه بازی‌سازی در ایران/ دنبال تعامل بازی‌سازان کشورمان با فعالان بین‌المللی در نمایشگاه Tehran Game Convention هستیم

خبرایران: مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای گفت: در نمایشگاه Tehran Game Convention به دنبال این هستیم که فضای مثبتی را برای تعامل بازی‌سازان کشورمان با فعالان بین‌المللی این رشته فراهم کنیم.
ثبت‌نام در نمایشگاه و همایش بین‌المللی Tehran Game Convention تا ۱۵ فروردین‌ماه 96/فعالیت ۲۰۰۰ بازی‌ساز در قالب ۱۰۰ شرکت و مجموعه بازی‌سازی در ایران/ دنبال تعامل بازی‌سازان کشورمان با فعالان بین‌المللی در نمایشگاه Tehran Game Convention هستیم

به گزارش خبرنگارخبرایران،نشست خبری نمایشگاه Tehran Game Convention صبح امروز با حضور«حسن کریمی قدوسی» مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای،«مهرداد آشتیانی» مدیر پروژه نمایشگاه Tehran Game Convention و اصحاب رسانه برگزار ودراین نشست خبری «حسن کریمی قدوسی» مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای اظهارداشت: امسال شاهد رشد ۳۵ درصدی تولید بازی‌های رایانه‌ای درکشورهستیم وفعالیت ۲۰۰۰ بازی‌ساز در قالب ۱۰۰ شرکت و مجموعه بازی‌سازی، ظرفیت خوبی را برای ایران در این صنعت فراهم کرده است.

مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای تصریح کرد: بازار بازی‌های رایانه‌ای یک بازار جهانی است، با این حال در ایران به خاطر وجود تحریم‌ها، یک بازار داخلی ایجاد شده است و باید با استفاده از تجربه بازی‌سازهای خارجی، زمینه حضور محصولات ایران در بازارهای جهانی نیز فراهم شود.

وی با تاکید بر لزوم بهره‌گیری از استانداردها، تکنولوژی‌ها و مفاهیم بازی‌سازی در خارج از کشور گفت: در صورتی که شرکت‌های خارجی به امنیت و بازده سرمایه در ایران مطمئن شوند، در آینده به سرمایه‌گذاری بر روی شرکت‌های ایرانی بازی‌ساز خواهند پرداخت و باید مراقب تبعات خارجی تصمیم‌گیری‌هایمان باشیم و اتفاقی که برای بازی دارای مجوز و رده‌بندی سنی «کلش‌آو کلنز» افتاد، تبعات خارجی زیادی داشت و ما با بیش از ۲۰ تماس تلفنی و ایمیلی از شرکت‌های بین‌المللی درباره امنیت سرمایه‌گذاری در ایران مواجه شدیم.

کریمی قدوسی خاطرنشان کرد: بسیاری از کشورها نمی‌دانند در ایران شرکت‌های بازی‌سازی وجود دارد و صنعت گاز، نفت، خودروسازی و حتی صنعت فیلم‌سازیِ ایران در دنیا شناخته شده و اما جوانیِ شرکت‌های بازی‌ساز داخلی با عمری حدود ۱۰ سال و البته وجود تحریم‌ها، نشان‌دهنده‌ی لزوم معرفی توان بازی‌سازی ایران به ناشران و سرمایه‌گذاران خارجی است.

وی عنوان داشت: در نمایشگاه Tehran Game Convention به دنبال این هستیم که فضای مثبتی را برای تعامل بازی‌سازان کشورمان با فعالان بین‌المللی این رشته فراهم کنیم. علاوه بر این با توجه به این که رویدادهای مشابه در منطقه عمر زیادی ندارند، این فرصت برای TGC فراهم است که به پل صنعت بازی‌سازی خاورمیانه با کشورهای پیش‌رو بدل شود.

مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای افزود:امیدوارم بازی‌های ایرانی در بازارهای بین‌المللی پس از برگزاری رویداد TGC منتشر شوند و حداقل ۲۰ بازی در ایران وجود دارند که قابلیت عرضه در بازی‌های جهانی دارند. بدین منظور از یک ماه پیش کارگاه‌هایی برای بازی‌سازان در حال برگزاری است تا با ارتقای این بازی‌ها، آن‌ها را آماده معرفی به ناشران بین‌المللی کنند.

وی درخصو لغو برخی رویدادهای بین‌المللی در ایران تاکید کرد: در چند روز آینده با ۲۰ سازمان و ارگان فرهنگی کشور جلسه گروهی داریم تا اهمیت و موضوع نمایشگاه TGC را توضیح دهیم و با اقداماتی که بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای انجام می‌دهد، مشکلی برای نمایشگاه پیش نخواهد آمد.

 

آشتیانی: گیم کانکشن متعهد به حضور ۳۰ خریدار بین‌المللی درنمایشگاه Tehran Game Convention شده است

 

مهرداد آشتیانی مدیر پروژه نمایشگاه Tehran Game Convention نیز در این نشست خبری اظهارداشت: نمایشگاه و همایش بازی‌سازی تهران با دیدگاه ایجاد یک شاهراه ارتباطی میان بازیگران کلیدی صنعت در ایران و خاورمیانه و صنعت بازی‌سازی بین‌المللی برگزار می‌شود.

آشتیانی ارتقای سطح دانش بازی‌سازان، اشتراک تجربه‌ها و توسعه کسب‌وکار را از مهم‌ترین اهداف TGC نام برد و ابرازداشت: معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری، زمینه‌سازی برای عرضه محصولات ایرانی در بازار بین‌المللی و برقراری ارتباط میان تولیدکنندگان بازی، ناشران و سرویس‌دهندگان داخلی و خارجی با بازار وسیع و بکر ایران از جمله فرصت‌های پیش رو در این رویداد است.

وی تاکید کرد: بخش تجاری یا B۲B نخستین بخش نمایشگاه TGC است که در آن جلسات تجاری برگزار می‌شود و بخش دوم TGC برگزاری کنفرانس‌های تخصصی بازی‌سازی است و در این رویداد برگزاری ۶۰ کنفرانس با حضور ۳۰ سخنران تراز اول بین‌المللی در پنج محور طراحی بازی، تولید، کسب و کار، فنی و هنری پیش‌بینی شده است. همچنین پنج کلاس یک روزه در هر بخش برگزار خواهد شد.

مدیر پروژه نمایشگاه TGC ادامه داد: بخش سوم این رویداد روز ناشران نام دارد و  تولیدکنندگان و ارایه‌دهندگان محتوای داخلی در حضور ناشران و سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی به معرفی پروژه‌های خود خواهند پرداخت و بخش دیگر این رویداد نیز به بازی‌سازان مستقل اختصاص یافته است و در صورتی که این گروه محصول قابل عرضه‌ای در نمایشگاه داشته باشند، از یک غرفه رایگان ۴ متری برخوردار خواهند شد.

وی با اشاره به همکاری شرکت فرانسوی گیم کانکشن (Game Connection) در برگزاری رویداد TGC گفت: این مجموعه نمایشگاه‌های معروف Game Connection را در فرانسه و آمریکا برگزار می‌کند و قرار است به صورت انحصاری در خاورمیانه با ایران همکاری کند.

مدیر پروژه نمایشگاه Tehran Game Convention اضافه کرد: گیم کانکشن موثرترین نمایشگاه صنعت بازی‌های رایانه‌ای برای انجام توافقات تجاری را در جهان برگزار می‌کند و این مجموعه در برگزاری نمایشگاه TGC متعهد به حمایت در تولید و تهیه محتوای سخنرانان خارجی، دعوت از ۳۰ خریدار خارجی، بازاریابی بین‌للمللی، تسهیل ایاب و ذهاب سخنرانان و خریداران خارجی، اختصاص نرم‌افزار قرار ملاقات (Meeting Application)  قدرتمندش به این رویداد و کمک در روند مدیریت و برگزاری TGC شده است.

وی هدفمندبودن نمایشگاه بر روی جلسات و توافقات تجاری را به عنوان ویژگی مهم این رویداد برشمرد و گفت: در نمایشگاه‌های B۲B که در ایران برگزار می‌شود، معمولا مکانیزمی برای تنظیم قرارهای تجاری وجود ندارد. اما گیم کانکشن یکی از بهترین نرم‌افزارهای تنظیم قرار ملاقات را در اختیار ما قرار داده و شرکت‌های می‌توانند از طریق این اپلیکیشن از اول اسفند ماه نسبت به تنظیم قرارهای خود اقدام کنند.

آشتیانی عنوان داشت: گیم کانکشن متعهد به حضور ۳۰ خریدار بین‌المللی در این رویداد شده است و در مهرماه مدیران بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و گیم کانکشن با گروه‌های مختلف بازی‌سازی جلسات مختلفی را برگزار کرده و نیازمندی‌ها استخراج شد تا براین اساس از شرکت‌های خارجی دعوت به عمل آید و هیات مشاوران TGC با حضور ۵ فعال بازی‌سازی خارجی و ۵ بازی‌ساز مطرح ایرانی تشکیل شده و مشاوران خارجی از افراد شناخته شده و کارکشته صنعت بازی‌های رایانه‌ای هستند.

وی یادآورشد: هیات مشاوران ایرانی نیز از بهترین بازی‌سازهای ایران هستند و ساخت بازی‌های مطرحی چون گرشاسپ، shadow blade و آسمان دژ را برعهده داشته‌اند.

آشتیانی درباره زمان‌بندی نمایشگاه TGCگفت: ثبت‌نام برای حضور در کنفرانس‌ها، نمایشگاه‌  و استفاده از اپلیکیشن قرار ملاقات از ۲۵ دی ماه آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ماه ادامه خواهد داشت. با این حال کسانی که تا ۲۶ اسفندماه ثبت‌نام کنند با استفاده از کد EBTGC۲۰۱۷ می‌توانند از تخفیف ۲۰ درصدی بهره‌مند شوند و هزینه بهره‌مندی از کنفرانس‌ها ۱۰۰ هزار تومان است که می‌توانند به تمام ۶۰ کنفرانس دسترسی داشته باشند، هزینه کلاس‌های تخصصی و کنفرانس‌ها ۳۲۰ هزار تومان تعیین شده که می‌توانند به انتخاب خودشان از یک کلاس تخصصی و تمام کنفرانس‌ها بهره‌منده شوند و بلیت تجاری به خریداران اجازه می‌دهد تا به برنامه تنظیم ملاقات دسترسی داشته و به صورت نامحدود جلسه تنظیم کنند.

وی هزینه غرفه‌ها را نیز اینطور اعلام کرد: هزینه خریداری غرفه ۹ متری ۳.۲ میلیون تومان و غرفه ۱۸ متری ۶.۴ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده که تخفیف ۲۰ درصدی شامل حال این قیمت‌ها نیز می‌شود و فراخوانی برای دعوت از فعالان صنعت بازی‌های رایانه‌ای جهت سخنرانی در این رویداد منتشر شده و علاقه‌مندان می‌توانند پروپوزال خود را تا ۲۹ بهمن ماه برای بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای ارسال کنند.

مدیر پروژه TGC درپایان گفت:اولویت جانمایی غرفه‌ها با شرکت‌هایی است که زودتر ثبت‌نام کنند، ترجمه هم‌زمان در تمام کنفرانس‌ها انجام خواهد شد و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه بازی‌های رایانه‌ای برای حضور در این رویداد تسهیلات حمایتی پرداخت می‌کند. همچنین بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای نیز غرفه ۴ متری به رایگان در اختیار بازی‌سازان مستقل قرار خواهد داد. بازی‌سازان مستقل برای گرفتن این غرفه‌های رایگان می‌توانند درخواست خود را به ایمیل contact@tehrangamecon.com ارسال نمایند.

 

بنابراین گزارش، بازی‌سازان و دیگر علاقه‌مندانی که قصد حضور در نمایشگاه Tehran Game Convention را دارند می‌توانند با مراجعه به صفحه http://www.tehrangamecon.com/register/ نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب