امروز: پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ [2024/04/25]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 25960 تاریخ انتشار: پنج شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۵۶:۱۰ قبل از ظهر نسخه چاپی

سخنگوی اورژانس کشور خبرداد؛

مراجعه بیش از ۴۲۰ هزار زائران اربعین به مراکز درمانی

خبرایران: سخنگوی اورژانس کشور با بیان اینکه بیش از 420 هزار نفر از زائران مراسم اربعین حسینی به مراکز درمانی مناطق مرزی و پایگاه‌های اورژانس مراجعه کرده اند، تاکید کرد: آماده باش اورژانس تا سه روز آینده در مناطق مرزی و شهرهای داخل کشور ادامه دارد.
مراجعه بیش از ۴۲۰ هزار زائران اربعین به مراکز درمانی

به گزارش خبرایران، مجتبی خالدی اضافه کرد: زائران مراسم اربعین به علل مختلف از جمله تصادفات رانندگی، مسمومیت، بیماری‌های قلبی و تنفسی و مشکلات فیزیکی به مراکز درمانی و پایگاه‌های اورژانس در داخل کشور و مراکز درمانی در خاک عراق مراجعه داشته اند که جزئیات هر یک از این موارد به تفکیک در روزهای آینده اعلام می‌شود.

وی افزود: بیش از ۸۰۰ آمبولانس و اتوبوس آمبولانس در استان‌هایی که محل تردد زائران اربعین است، مستقر هستند، در مناطق مرزی به فاصله هر ۱۰ کیلومتر آمبولانس‌های اورژانس ۱۱۵ حضور دارند و تعدادی آمبولانس نیز برای خدمات رسانی در مرز خسروی آماده شده بودند که به دلیل باز نبودن مرز، این آمبولانس‌ها به مسیرهای تردد زائران در استان کرمانشاه و استان‌های همجوار منتقل شدند.

سخنگوی اورژانس کشور گفت: از زمان شروع حرکت زوار اربعین تا امروز شاهد چند حادثه تصادف برای زائران بودیم که تعدادی از هموطنان در این حوادث فوت کردند یا مصدوم شدند. مهمترین این حوادث، سانحه واژگونی اتوبوس زائران تهران در منطقه حله عراق بود که ۳۳ نفر مصدوم شدند، یک مورد تصادف ون با اتوبوس، یک مورد تصادف ون با ون و یک مورد تصادف ون با مینی بوس نیز در روزهای گذشته رخ داد.

وی افزود: آخرین حادثه تصادف نیز ساعت ۵ و ۳۵ دقیقه صبح امروز پنجشنبه برای اتوبوس زائرانی که در مسیر بازگشت از عراق در جاده اراک به تهران بعد از شهرک جدید امیرکبیر بودند، رخ داد که به علت انحراف اتوبوس هشت مصدوم و یک نفر فوتی داشت.

خالدی درباره وضعیت بهداشتی و بیماری‌های واگیر در عراق گفت: با حضور کارشناسان بهداشت از ایران در خاک عراق به وضعیت بهداشتی موکب‌ها، محل‌های اسکان و مراکز تهیه و توزیع غذا نظارت بیشتری می‌شود و به جز موارد تک گیر و محدود، گزارش خاصی از موارد قابل توجه مسمومیت غذایی در بین زائران ارائه نشده است.

وی افزود: نکته مثبتی که در مراسم اربعین وجود دارد این است افرادی که در سال‌های گذشته در این مراسم شرکت کرده اند، تجربه کافی دارند، آموزش دیده اند و مسائل بهداشتی را از نظر بهداشت آب و غذا رعایت می‌کنند.

سخنگوی اورژانس کشور گفت: طبق توصیه وزارت بهداشت، از آنجایی که مراسم اربعین یک راهپیمایی پیوسته است باید زائران در طول راهپیمایی اصول بهداشتی را رعایت کنند؛ به عنوان مثال هر جا که امکانش فراهم است، به طور مستمر دست‌های خود را با آب و صابون بشویند و از مصرف غذاهای مانده یا کنسروهایی که امکان جوشاندن آن را ندارند، خودداری کنند.

وی افزود: زائران بهتر است غذای ساده بخورند، مصرف غذاهای چرب به خصوص برای افرادی که سابقه بیماری دارند، نگران کننده است، افراد بیمار مثل بیماران دیابتی یا قلبی حتما داروهای خود را همراه داشته باشند زیرا ممکن است در مسیر دسترسی به داروهای موردنظر امکانپذیر نباشد و اگر دچار ناراحتی شدند حتما به مراکز اورژانس و مراکز درمانی مراجعه کنند تا بیماری آنها تشدید نشود.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب