امروز: جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ [2024/04/19]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 26922 تاریخ انتشار: دوشنبه ۴ دی ۱۳۹۶ ساعت ۳:۵۲:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

ضربات مخرب توزيع محصولات فرهنگی بدون رعايت حقوق صاحبان آثار به اقتصاد صنعت سينما/ برگزاری عملیات و جلسات متعدد مدیران و مسئولان مانعی بر سر راه قاچاقچیان محصولات فرهنگی

خبرایران: جلسه ای برای حفظ ارکان خانواده و جلوگیری از قاچاق فیلم‌های ایرانی و خارجی و مراقبت از امنيت سرمايه‌گذاري در حوزه سمعي و بصري در دفتر رياست مجتمع قضايى صبح روز گذشته 3 دی ماه برگزار شد.
ضربات مخرب توزيع محصولات فرهنگی بدون رعايت حقوق صاحبان آثار به اقتصاد صنعت سينما/ برگزاری عملیات و جلسات متعدد مدیران و مسئولان مانعی بر سر راه قاچاقچیان محصولات فرهنگی

 صبح روز گذشته (سوم دی ماه) جلسه اى با حضور حجت الاسلام و المسلمین منصوری سرپرست مجتمع قضايى ارشاد، مهدى يزدانى دبيركل ستاد صيانت از آثار سینمایی و سمعی و بصری، سرهنگ سعید راستی رئیس مرکز عملیات پلیس امنیت تهران بزرگ، سيدضياء هاشمى رئيس هيات مديره جامعه صنفى، محمدحسين فرح‌بخش  تهيه‌كننده سينما در راستای حفظ ارکان خانواده و جلوگیری از قاچاق فیلم‌های ایرانی و خارجی و مراقبت از امنيت سرمايه‌گذاري در حوزه سمعي و بصري در دفتر رياست مجتمع قضايى برگزار شد.

به گزارش خبرایران از  کمیته اطلاع رسانی ستاد صیانت از آثار سینمایی و سمعی و بصری، در ابتداى جلسه، سرپرست مجتمع قضایی ارشاد طى سخنانى تاكيد داشت: قاچاق یکی از مسایل بسیار مهم در حوزه سینما و محصولات فرهنگی است. محصولات فرهنگی در بازار قاچاق، سلامت خانواده و در نهایت جامعه را به خطر می‌اندازد و به همین منظور این مساله برای ستاد صیانت از محصولات فرهنگی، تهیه‌کنندگان و همچنین قوه قضاییه از اهمیت خاصی برخوردار است.

آثار غیرمجازِ مستهجن و غیراخلاقی و تكثير و توزيع محصولات فرهنگی بدون رعايت حقوق صاحبان آثار داخلي و خارجي که به اقتصاد صنعت سينما و تصوير ضربات مخرب وارد ميكنند یکی از موضوعات مهم این جلسه بود.

درخواست اصلی تهيه كنندگان سينما و مسئولین حاضر در این جلسه از سرپرست مجتمع قضایی ارشاد، برخورد تخصصی با قاچاق کالای فرهنگی بود که حجت الاسلام و المسلمین منصوری تاکید کرد: باید یک شعبه خاص برای رسیدگی به پرونده قاچاق محصولات فرهنگی ایجاد تا همه پرونده‌ها به یک مکان ارجاع شود و بتوان به راحتى آنها را بررسى و مطالبه کرد تا پرونده قاچاق محصولات فرهنگی که اخیراً توسط پلیس امنیت تهران و ستاد صیانت از آثار سینمایی و سمعی و بصری جمع آوری شده بود مجددا مورد بررسی قرار گیرد.

در این جلسه مصوب شد تمام فعالیت های اجرایی، عملیات‌ها و طرح ها با هماهنگی سرپرست مجتمع قضایی ارشاد انجام شود و حجت الاسلام و المسلمین منصوری بر انجام عملیات ها نظارت داشته باشند.

همچنین مقرر شد از سوی ستاد صیانت از آثار سینمایی و سمعی و بصری به مجتمع قضایی نماينده ای جهت پيگيري و انجام عمليات با سرعت بيشتر معرفی شود و جلسات منظم ماهيانه ستاد صيانت باحضور حجت الاسلام و المسلمین منصوری برگزار شود.

در هیچ جای دنیا قاچاق محصولات فرهنگی ریشه کن نمی شود چرا که گردش مالی میلیاردی برای قاچاقچیان به همراه دارد. با نگاهى به گذشته تا امروز سود حاصل از اين عمل خلاف قانون براى قاچاقچيان را شاهد هستیم که بيش از هزار ميليارد بوده و این نشان از قدرت مالى آنها دارد، که برگزاری عملیات‌ها و جلسات متعدد موانعی بر سر راه قاچاقچیان است که باید در برگزاری جلسات و جمع آوری محصولات غیرمجاز اهتمام بیشتری داشته باشیم.

علاوه بر نيروي انتظامي در ایجاد تعامل سازنده و مثبت با ستاد صیانت از آثار سینمایی و سمعی و بصری بابت همراهی سرپرست مجتمع قضايى ارشاد و توجه ویژه این نهاد در خصوص عمل و اقتدار براى حفظ و صيانت از محصولات فرهنگى باید قدرداني کرد.

جهت اطلاع از مراکز و سایت‌های مجاز عرضه‌کننده محصولات سمعی و بصری به سایت موسسه رسانه‌های تصویری به نشانی rasaneha.org مراجعه کنید.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب