امروز: جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ [2024/04/26]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 28260 تاریخ انتشار: دوشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۳:۴۰:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

نماينده مجلس مطرح كرد:

اعتياد روزانه 110 ميليارد تومان به کشور خسارت اقتصادی وارد می‌کند

خبرایران: عضو هیات رییسه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت مبارزه با آسیب‌های اجتماعی از جمله اعتياد گفت: اعتیاد، روزانه 110 میلیارد تومان به ایران خسارت وارد می‌کند.
اعتياد روزانه 110 ميليارد تومان به کشور خسارت اقتصادی وارد می‌کند

ناهید تاج الدین در گفتگو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر هدف از تشکیل فراکسیون کاهش آسیب و مواد مخدر را ایجاد حساسیت اجتماعی بیشتر برای نمایندگان در بخش‌هاي تقنین و نظارت عنوان كرد و گفت: این فراکسیون دست نمایندگان را  برای پیگیری ویژه در حوزه آسیب‌های اجتماعی و مواد مخدر بازتر می‌کند چرا كه اعتیاد روزانه 110 میلیارد تومان ( حدود 34 میلیون دلار) به کشور خسارت اقتصادی وارد می‌کند .


وي ادامه داد: با توجه به اهميت‌ موضوع، در این فراکسیون، کمیسیون‌های مختلف مجلس همچون کیمسیون اجتماعی، فرهنگی و برنامه و بودجه و ...  حضور موثر دارند و در آینده نيز این فراکسیون فراگیر خواهد شد .


عضو هیات رییسه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی بیان داشت: در یک دهه گذشته شاهد تغییر الگوی مصرف مواد مخدر از مواد سنتی به مواد صنعتی خطرناک بوده ایم، اگر قبلا 4 درصد معتادان مواد مخدر پرخطر مصرف می‌کردند این آمار اکنون بيشتر شده و علاوه بر علائم هشدار، علائم اضطرار را هم پیش روی ما برای " پیشگیری از اعتیاد " گشوده است .


تاج‌الدين بر اهميت مشارکت‌های مردمی در حوزه مبارزه با آسيب‌هاي اجتماعي تاكيد كرد و گفت: میزان مشارکت‌های مردمی در کشور برای کاهش آسیب اجتماعی اعتیاد در حال حاضر  پایین‌تر از پنج درصد است، این در حالی است که در بسیاری کشورها میزان مشارکت مردم رقم 75 درصد را به خود اختصاص داده است.  


نماینده مردم اصفهان در مجلس در انتها یادآور شد: با داشتن  6500 مرکز درمانی تحت ماده 15 که بخش غیر دولتی آنها را مدیریت می‌کند، متاسفانه شاهد آن هستیم که 80  درصد معتادان بازپروری شده دوباره معتاد می‌شوند و 20 درصد به بهبودي مي‌رسند که اين موضوع، هم ضرورت‌ توجه به حوزه پیشگیری از اعتیاد را می‌رساند و هم به ضرورت‌های انکار ناپذیر بروزرسانی شیوه‌های مقابله و درمان اعتیاد اشاره دارد .


وي تحقق رويكرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر به منظور كاهش آسيب‌هاي اجتماعي مهم برشمرد و گفت: وقتی که میزان مشارکت مردمی برای مبارزه با مواد مخدر در کشور کمتر از 5 درصد است این خود به ضرورت اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر اشاره دارد.

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب