امروز: جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ [2024/04/26]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 29623 تاریخ انتشار: دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۷:۱۲:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

به مدیریت سرآشپز «وحید فرزانه» در تهران ؛

فیوژن فود ، اولین برند غذای ترکیبی در ایران

خبرایران : اولین رستوران فیوژن ( تلفیق غذاهای ملل مختلف ) و ایتالیایی ایران به مدیریت سرآشپز «وحید فرزانه» در تهران است.
فیوژن فود ، اولین برند غذای ترکیبی در ایران

فیوژن فود  و رستوران هاوژین

مدیریت و سرآشپز «وحید فرزانه» با سابقه ۱۳ سال سرآشپزی و دوره دیده در کشورهای «ترکیه»، «هند» ، «فرانسه» و «دوبی» و راه انداز رستوران هاوژین با غذاهای ملل و فیوژن

 آدرس : خیابان مطهری ، خیابان فجر(جم)، ابتدای خیابان لطفی، پلاک ۱۳۴

شماره های تماس : ۸۸۳۲۳۶۵۷/ ۸۸۱۴۰۵۴۶

آدرس اینستاگرام :

https://instagram.com/hawzhinrestaurant?igshid=14trv1jh5z3ye

 

 

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب