امروز: چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ [2024/04/24]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 39480 تاریخ انتشار: شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۳:۲۶:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس مطرح کرد:

هنر یکی از مهمترین ابزارهای انتقال فرهنگِ سلامت در جشنواره «سیمرغ» است

خبرایران: ساعی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به برگزاری دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ گفت: ما می توانیم با استفاده از ابزار هنر مثل فیلم، تئاتر و زبان رسانه بسیاری از مسائل را به شیوه های نوین به نسل جدید انتقال دهیم. همچنین هنرهای مختلفی مثل هنرهای سمعی و بصری، نقاشی و شعر نیز می تواند در فرهنگ سازیِ سلامت موثر باشند.
هنر یکی از مهمترین ابزارهای انتقال فرهنگِ سلامت در جشنواره «سیمرغ» است

به گزارش روابط عمومی دهمین جشنواره سیمرغ؛ زهرا ساعی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درباره ضرورت برگزاری جشنواره بین المللی سیمرغ، اظهار کرد: در کشور ما متاسفانه از لحاظ فرهنگی نسبت به آموزش و آگاهی درباره مباحث سلامت ضعف داریم و در واقع آموزش هایی که قرار است در گروه های سنی مختلف به مردم ارائه شود، کم است. بنابراین ما باید از ابزارهای آموزشی برای این کار استفاده کنیم که مهم ترین آنها رسانه و هنر هستند.

ساعی گفت: امروزه صدا و سیما به خصوص در بخش سینما به شدت در خانواده ها نفوذ کرده است که می تواند در امور مختلف تاثیرگذار باشد. ما می توانیم با استفاده از ابزار هنر مثل فیلم، تئاتر و زبان رسانه بسیاری از مسائل را به شیوه های نوین به نسل جدید انتقال دهیم. همچنین هنرهای مختلفی مثل هنرهای سمعی و بصری، نقاشی و شعر نیز می تواند در فرهنگ سازی سلامت موثر باشند.

وی افزود: امروزه متاسفانه بسیاری از بیماری ها در حال افزایش هستند که یکی از علل آن عدم به کارگیری یکسری اصول ابتدایی بهداشتی و مراقبتی است. خیلی از نکات سلامتی در پیشینیان رعایت می شده است که امروز به علت زندگی مدرن به فراموشی سپرده شده یا تغییر کرده است. اگر برخی موارد ساده بهداشتی رعایت شود جلوی بروز خیلی از بیماری ها گرفته می شود که همه این ها نیاز به آگاه سازی به روش های مختلف دارد.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به سبک زندگی و اثر آن بر سلامت جامعه، تصریح کرد: نسل جدید آگاهی کمتری نسبت به مزاج و ذائقه دارند یا به آن کمتر اهمیت می دهند که همه این عوامل می تواند در سلامت موثر باشد. احساس می کنم خیلی از مردم جامعه از یک نسخه غذایی استفاده می کنند که نباید این اتفاق بیفتد، چرا که با دقت در طب سنتی که یک طب اصیل ایرانی است متوجه می شویم که افراد با توجه به رنگ پوست، جثه و حالات درونی به مزاج های گوناگون طبقه بندی می شوند که برای هر کدام نوع تغذیه خاصی پیشنهاد شده است.

ساعی افزود: باید تغذیه و سبک زندگی سالم احیا شود و برگزاری همچین جشنواره هایی بسیار خوب است و امیدوار هستم که پررنگ تر شود. یکی از متولیان این امر وزارت بهداشت و درمان است که باید این قضیه را توسعه دهد و از ابزار هنر برای این امر استفاده کند.

وی با اشاره به ارتقاء جشنواره بین المللی سیمرغ، گفت: تبلیغات را باید گسترده  و از گروه های مخلتف مثل نخبگان علمی و دانشگاهی در این جشنواره دعوت کرد. نخبگان در یک جامعه حکم لیدر را دارند و می توانند نکات مطرح شده در این جشنواره را اشاعه دهند، چرا که در بین مردم مقبولیت بیشتری دارند. این جشنواره نباید در بی خبری و بی اطلاعی برگزار شود و باید حتما یک خروجی مثل کتابچه یا بروشور داشته باشد که در سطح مدارس، دانشگاه ها و خانواده ها پخش شود تا جلوی مشکلات حوزه سلامت گرفته شود.

 

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب