امروز: جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ [2024/04/19]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 42072 تاریخ انتشار: چهارشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ ساعت ۲:۵۸:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

دکتر کاردگراعلام کرد؛

ریشه عدم تعادل در اقتصاد بیمه در آیین نامه کارمزد است

خبرایران: مدیرعامل بیمه دانا در واکنش به اظهارات وزیر امور اقتصادی و دارایی در خصوص حس آلودگی در صنعت بیمه واکنش نشان داد و گفت: ریشه عدم تعادل در اقتصاد بیمه در آیین نامه کارمزد است.
ریشه عدم تعادل در اقتصاد بیمه در آیین نامه کارمزد است
 
Image result for ‫دکتر ابراهیم کاردگر‬‎
به گزارش خبرایران از روابط عمومی بیمه دانا، دکتر ابراهیم کاردگر در پاسخ به پرسش رازپول که وزیر اقتصاد به تازگی از حس آلودگی در صنعت بیمه و مقابله با آن سخن گفته است، نظر شما در این مورد چیست؟ تصریح کرد که تعریف فساد بسیار حساس است، اما اگر بحث تقلب و کلاهبرداری است، همه می دانند که این مورد در صنعت بیمه وجود دارد.

وی یکی از نقاط حساس صنعت بیمه را آیین نامه کارمزد عنوان کرد که باید با حساسیت بیشتری رصد شود و اضافه کرد: این آیین‌نامه نیازمند اجرای کامل و نظارت دقیق است، چراکه معتقد هستیم میان این آیین‌نامه و سایر آیین‌نامه‌های صنعت بیمه مانند توانگری و ... تفاوتی نیست. این در حالی است که کارمزد عامل جابه‌جایی پرتفوی در شرکت‌ها است . به طور مثال یک شرکت X ریال کارمزد به یک ریسک پرداخت می‌کند و شرکتی دیگر X+2%...

وی با اشاره به اینکه یکی از گرفتاریهای صنعت بیمه این است که بیمه‌نامه یک ریسک واحد در شرکت‌های بیمه با کارمزدهای متفاوتی رو به روست، اضافه کرد که اغلب وجود شبکه‌های خانوادگی نمایندگی سبب جابه‌جایی این پرتفوهاست و نمایندگان سفارش را به شرکتی می‌سپارند که کارمزد بیشتری پرداخت می کند.

به گفته کاردگر، این موضوع سبب می شود در اقتصاد بیمه با دو عامل فساد و جابه جایی ریسک مواجه شویم.

دکتر کاردگر به توانایی تخصصی شرکت های بیمه اشاره و اضافه کرد که ریسک باید به شرکتی منتقل شود که توانایی مالی و فنی نگه داری آن را داشته باشد و این جابه‌جایی سبب عدم تعادل فنی در شرکت‌ها است.

مدیرعامل بیمه دانا با بیان اینکه مشکلات مربوط به آیین نامه کارمزد سبب شده است که برخی ریسک ها در شرکتی نگهداری شود که نیروی انسانی آن توان فنی بیمه‌ای ندارد، اضافه کرد که این موضوع عدم تعادل در اقتصاد بیمه را در پی خواهد داشت.
دکتر کاردگر با اشاره به اینکه تغییرات در کارمزدسبب جابه جایی است در حالی که این تحرک فنی نیست، افزود اگر آیین‌نامه کارمزد ایراد دارد باید آنرا اصلاح کرد و اگر آیین‌نامه مشکلی ندارد، باید به صورت دقیق و صحیح اجرا شود.

به گفته وی بخش اعظم فساد در شبکه فروش و حوزه دلالی است و بخش اعظم جابه جایی پول به صورت غیر معمول در این بخش صورت می گیرد.

وی اذعان دارد که مراقبت مواردی مانند پرداخت کارمزدها، تبدیل کارهای مستقیم به غیرمستقیم و برخی بازاریابی ها از ضروریات است.

لازم به ذکر است عدم انتقال دیتاهای کارمزدی به سنهاب بیمه مرکزی یکی از معضلات این بخش است.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب