امروز: شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ [2024/04/20]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 42231 تاریخ انتشار: پنج شنبه ۴ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۱:۱۷:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

بانک رفاه باید کارگری بماند

خبرایران : در جلسه علنی روز سه‌شنبه دوم مهر ۱۳۹۸ تذکر آیین‌نامه‌ای، نماینده مردم اصفهان در مخالفت با واگذاری سهام بانک رفاه کارگران از طریق بورس برای دقایقی صحن علنی مجلس را ساکت نمود.
بانک رفاه باید کارگری بماند

به گزارش خبر ایران به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، طی استمزاجی که از اعضای کمیسیون اجتماعی به عمل آمد تقریبا مشخص شد که اکثریت قابل توجه اعضای این کمیسیون ضمن ابراز رضایت از عملکرد این بانک معتقدند رویه تعاملی مدیریت بانک رفاه با تشکل های کارگری و بازنشستگان تامین اجتماعی به میزان قابل ملاحظه‌ای توانسته رضایت خاطر بازنشستگان و کارگران و خانواده‌های آنان را تامین نماید.

در همین رابطه گفتگویی با ۳ تن از اعضای کمیسیون اجتماعی، خانم‌ها سهیلا جلودارزاده، زهرا ساعی و ناهید تاج‌الدین انجام داده‌ایم. باهم نظرات این سه تن را می‌خوانیم:

 

جلودارزاده : بانک رفاه کارگران با سرمایه های بیمه شدگان تامین اجتماعی تاسیس شده  و دولتی نیست

- سهیلا جلودارزاده نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون اجتماعی در خصوص تصمیم جدید دولت مبنی بر واگذاری سهام این بانک از طریق بورس گفت: بانک رفاه کارگران بانکی است که با سرمایه های بیمه شدگان تامین اجتماعی تاسیس شده است، این بانک، دولتی نیست بلکه بانکی عمومی است که اهداف اجتماعی خاصی در جهت توانمندسازی اقشار خاصی از جامعه دارد.  بانک رفاه کارگران اکنون به گواهی همه کارشناسان بانکی مجموعه‌ای بی حاشیه و موفق است. لایحه ای که دولت در این زمینه آورده است، واقعا اشتباه و غیر کارشناسی است. امیدواریم که دولت این لایحه را پس بگیرد. زیرا واگذاری سهام این بانک در بورس امری غیرقانونی و خلاف شرع است. دولت حق ندارد که بخواهد برای سرمایه بازنشستگان و کارگران اعمال قیمومیت نماید.

 

ساعی : لایحه جدید دولت اصلا به نفع بازنشستگان،مستمری بگیران و کارگران نیست

- زهرا ساعی نماینده مردم تبریز و دیگر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس طی گفت وگویی خاطر نشان کرد: لایحه جدید دولت اصلا به نفع بازنشستگان،مستمری بگیران و کارگران نیست. هدف تاسیس بانک رفاه خدمت هرچه گسترده تر از طریق مسئولیت اجتماعی به این اقشار شریف بوده است و درحال حاضرهم ما شاهد رضایتمندی مخاطبان چند ده میلیون نفری این مجموعه موفق اقتصادی هستیم.

 اگر بانک رفاه، بانکی دولتی بود طبیعتا دولت این حق را داشت که سهام این بانک را از طریق بورس واگذارنماید. اما در این شرایط این حق برای دولت ملحوظ نیست. مالکان واقعی بانک رفاه درصورت تصویب این لایحه عملا خلع مالکیت از حق خویش می شوند. این اقدام غیرکارشناسی چنانچه تصویب و عملی گردد صدمه غیر قابل جبرانی به بیمه شدگان تامین اجتماعی و کارگران خواهد زد. از مجلسیان و همکاران محترم انتظار مخالفت جدی با این لایحه را دارم. ضمن اینکه باید اذعان کنم این بانک با مدیریتی قابل قبول بی‌حاشیه ترین بانک کشور است.

 

تاج الدین : سهامداران اصلی بانک رفاه ، بیمه شدگان تامین اجتماعی،بازنشستگان و کارگران هستند

- ناهید تاج الدین نماینده مردم اصفهان و یکی از چهار زن عضو کمیسیون‌اجتماعی تصریح کرد: سهامداران اصلی این بانک، بیمه شدگان تامین اجتماعی،بازنشستگان و کارگران هستند.  باید مشخص شود که ریشه اقدام غیرقانونی واگذاری سهام این بانک در بورس از سوی دولت چیست؟

وی با دلخوری از این اقدام دولت گفت: امروز صبح(سه شنبه۲ مهر)در جلسه علنی مجلس تذکر آیین نامه ای دادم.اقدام دولت در خصوص واگذاری سهام بانک رفاه را یک اقدام خلاف روند برنامه ششم توسعه می دانم. خوشبختانه تعداد زیادی از همکاران بعد از این تذکر بنده اعلام نمودند که با قاطعیت در مقابل لایحه دولت ایستادگی خواهند کرد و به آن رای نخواهند داد. سوال من از دولت این است وقتی در مجموعه بانک‌های کشور، بانک رفاه  به این خوبی توانسته استانداردهای مطلوب خدمات بانکی را رعایت کند و به همه مردم و به ویژه مالکانش خدمت‌رسانی داشته است، چرا دولت می خواهد برهم زننده چنین نظم و مدیریتی بی حاشیه باشد؟

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب