امروز: جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ [2024/04/26]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 6424 تاریخ انتشار: پنج شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۴۹:۱۰ قبل از ظهر نسخه چاپی

مدیرعامل شرکت پرداخت اول کیش خبرداد؛

رونمایی سرویس خرید اینترنتی جیرینگ در نمایشگاه تلکام

خبرایران : به گفته مدیرعامل شرکت پرداخت اول کیش سرویس خرید اینترنتی از طریق کیف پول همراه جیرینگ همزمان با پانزدهمین نمایشگاه تلکام از تاریخ 14 مهرماه به عنوان سرویس تکمیل کننده خدمات کیف پول راه اندازی خواهد شد.
رونمایی سرویس خرید اینترنتی جیرینگ در نمایشگاه تلکام

به گزارش خبرایران به نقل از  روابط عمومی شرکت جیرینگ ، علیرضا طلوع مدیرعامل شرکت پرداخت اول کیش با بیان این مطلب گفت: در حال حاضر خدمات کیف پول همراه به صورت رایگان به کاربران ارایه می‌شود.کیف پول همراه یا جیرینگ سامانه‌ای برای مدیریت امور مالی است که از آن می‌توان برای انتقال پول، خرید شارژ سیم‌کارت اعتباری، پرداخت قبوض، خرید و سایر خدمات پرداخت روزمره استفاده کرد. این سامانه بر بستر USSD ارایه می‌شود و برای استفاده از آن نیازی به داشتن حساب بانکی، گوشی هوشمند و یا نصب نرم افزار بر روی تلفن همراه نیست.
طلوع در نشستی خبری با اشاره به این‌که خدمات کیف پول همراه این شرکت در حال حاضر به صورت رایگان به کاربران ارایه می‌شود، گفت: با توجه به خدمات کیف پول همراه این سرویس می تواند روش خوبی برای خریدهای خرد باشد.
وی با بیان این‌که قیمت تمام شده تراکنش‌ها از طریق سیستم کیف پول همراه کمتر خواهد بود، افزود: ممکن است بعدا طبق ساختار بانک مرکزی سرویس‌های کیف پول برای مشتریان هزینه داشته باشد و در این بخش ما خود را مکلف به اجرای قوانین می‌دانیم.
طلوع درباره ارایه مجوز برای راه اندازی سیستم کیف پول همراه گفت: قرار بود مجوز زودتر صادر شود با این حال شرکت جیرینگ انحصار راه اندازی سیستم کیف پول همراه را ندارد و به نظر من نباید دراین زمینه محدودیت قائل شد. یکی از ابزارهایی که می‌توان برای پرداخت استفاده کرد تلفن همراه است و ممکن است در این زمینه هر تکنولوژی دیگری نیز قابل استفاده باشد.
مدیرعامل شرکت جیرینگ با اشاره به این‌که در حال حاضر کدهای شرکت جیرینگ در بازار در حال استفاده است، بیان کرد: برای حفظ امنیت پرداخت‌ها از طریق تلفن همراه با شبکه بانکی و USSD و شبکه شاپرک اتصال برقرار شده است و بانک‌ها در این زمینه در حال ارایه سرویس با سرشماره های اختصاصی جیرینگ هستند.

رونمایی سرویس خرید اینترنتی با جیرینگ در نمایشگاه تلکام


وی با تاکید بر این‌که در حال حاضر مشترکان کیف پول الکترونیکی همراه جیرینگ از خدمات خرید شارژ، قبوض و دریافت موجودی بانکی استفاده می‌کنند، گفت: برنامه فعلی شرکت جیرینگ تمرکز بر ارایه خدمات خرید اینترنتی و توسعه سرویس در بازار است و براساس برنامه ریزی انجام شده خرید با کیف پول الکترونیکی همراه جیرینگ را همزمان با نمایشگاه تلکام رونمایی خواهیم کرد.
مدیرعامل شرکت جیرینگ با بیان این‌که در حال حاضر 60 تا 70 درصد از تراکنش‌های شبکه شاپرک از طریق زیرساخت جیرینگ انجام می‌شود، بیان کرد: عمده‌ترین خریدهای مشترکان از طریق این شبکه مربوط به خرید شارژ و پرداخت قبوض است.
طلوع در خصوص اینکه چه تعداد از مشترکان همراه اول کیف پول خود را فعال کرده اند گفت: در حال حاضر 34 میلیون نفر تاکنون سیستم کیف پول همراه خود را راه اندازی کرده‌اند که از این تعداد 11 میلیون کیف پولشان فعال است.
وی عنوان کرد: جیرینگ از سال 1390 آمادگی ارایه سرویس کیف پول را داشت و انتظار ما این بود مجوزهای لازم برای فعالیت‌های مختلف سیستم کیف پول از سوی بانک مرکزی زودتر ارایه شود با این حال این سیستم در حال حاضر در حوزه اپراتوری مجوز دارد و در حوزه بانکی گرفتن مجوز منوط به راه‌اندازی سامانه سپاس است.
مدیرعامل شرکت جیرینگ با بیان این‌که کیف پول همراه زودتر از تکنولوژی کارتخوان در کشور در بین مردم ترویج پیدا خواهد کرد، افزود: تجربه دنیا نشان می دهد که استفاده از هر تکنولوژی جدیدی نیازمند زمان برای فرهنگ سازی است. برای مثال دستگاه های کارتخوان 10 سال است که به کشور وارد شده و تنها در دو یا سه سال اخیر در بین مردم جا افتاده است، اما در خصوص استفاده عمومی از کیف پول الکترونیک همراه جیرینگ در بین مردم پیش بینی ما این است که در عرض دو سال این خدمت فراگیر خواهد شد.
طلوع با بیان این‌که در سیستم پرداخت از طریق کیف پول همراه با روش NFC گفت: با توجه به این که جایگاه رگولاتور و بانک مرکزی به عنوان قانون‌گذار ارایه مجوز و تایید چارچوب‌ها است، شرکت جیرینگ این آمادگی را دارد در صورت ابلاغ دستورالعمل‌ها در این زمینه هرگونه سرمایه‌گذاری در این حوزه را بپذیرد.
مدیرعامل شرکت جیرینگ درباره بسترهای راه‌اندازی NFC افزود: یکی از بازیگران این حوزه سازندگان تلفن همراه هستند و بازیگر دیگر آن دستگاه‌هایی هستند که پذیرنده NFC خواهند بود که به این دستگاه READER گفته می‌شود.
او ادامه داد: بازیگر دیگر این حوزه اپراتورها هستند که باید سیم‌کارت‌هایی را با قابلیت NFC ارایه دهند.
وی با بیان این‌که شرکت جیرینگ رایزنی‌های لازم را برای ارایه سرویس NFC انجام داده است بیان کرد: با توجه به اینکه مذاکرات جهت راه‌اندازی کامل خدمات کیف پول صورت گرفته است؛ در حال حاضر راه‌اندازی آن منوط به راه‌اندازی سامانه سپاس و نظارت‌های بانک مرکزی است.
طلوع با بیان این‌که تکنولوژی‌های لازم برای راه‌اندازی NFC در کشور وجود دارد گفت: لازم است فرهنگ استفاده از این تکنولوژی جدید در بین مردم رشد کند.
مدیرعامل شرکت جیرینگ همچنین با تاکید بر این‌که لازم است پرداخت‌ها به سمت استفاده از کیف پول همراه برود گفت:‌ پرداخت‌هایی مانند پرداخت شارژ، مترو، سوخت، قبوض و پارک متر می‌تواند با استفاده از کیف پول همراه انجام شود که در حال حاضر تنها دو خدمت خرید شارژ و پرداخت قبوض در حال ارایه است.
طلوع با بیان این‌که در حوزه پرداخت حضوری برخی از مسایل امنیتی مطرح است،‌ گفت: این مسایل امنیتی درباره استفاده از کارتخوان‌ها نیز وجود دارد اما استفاده از موبایل امنیت را بالا خواهد برد. زیرا در این روش کاربر شماره موبایل خود را وارد می‌کند و سایر اطلاعات را از طریق موبایل خود به سیستم بانکی می دهد.
 

 

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب