خبرایران
کد مطلب: 13448 | زمان انتشار : ۱۳۹۴/۱۰/۲۰ ۱۰:۳۲:۱۰ | سرویس خبری: شهرداری حمل و نقل

شهردار منطقه 22 مطرح کرد؛

شهریاران جوان باید بال اجرایی مدیران شهری در اجرای برنامه های فرهنگی و اجتماعی و عمرانی باشند

خبرایران: شهردار منطقه 22 ، در نشست صمیمی با اعضای شهریاران جوان منطقه ، داشتن روحیه بسیجی و عزم راسخ در سایه برخورداری از نیروی فعال جوانان را از جمله ضروریات مهم در تمامی حوزه ها دانست .

به گزارش خبرایران از روابط عمومی شهرداری منطقه22، مهندس مولایی شهردار منطقه خاطرنشان کرد: با توجه به ماموریت های هیجده گانه فرهنگی و اجتماعی،شهرداری تهران یکی از رسالت های خود را فعال سازی جوانان در عرصه مدیریت شهری به منظور حل مسائل شهری قرار داده است و کاری هایی که در حوزه مدیریت شهری به جوانان سپرده می شود باید یک کار شاداب باشد و در آنان ایجاد انگیزه کند ."

وی در ادامه پرداختن به فعالیت های فرهنگی و ارزشی در جامعه که از جمله مطالبات فرهنگی مقام معظم رهبری به شمار می رود را وظیفه همه افراد جامعه دانست و اظهار کرد: "به ثمر رسیدن فعالیت های فرهنگی نیازمند یک برنامه ریزی دقیق است و از آنجایی که جنس کار فرهنگی با دیگر کارها متفاوت است، پس می طلبد که اجرای آن به افرادی واگذار شود که در کنار تخصص و توان لازم و خارج از نگاه اداری دغدغه فرهنگ نیز داشته باشند و در نظر داشته باشیم کار فرهنگی با هر حجمی که انجام شود باز هم کم است و اگر امروزه شاهد بسیاری از ناهنجاری های اجتماعی در جامعه هستیم ناشی از کمبودها و کاستی ها در حوزه فرهنگی جامعه و همچنین وجود بسیاری از موازی کاری ها در این زمینه است."

مولایی یادآور شد: "در این راستا باید تدابیر و سیاستگذاری های لازم برای جلب مشارکت جوانان در راستای اهداف مدیریت شهری صورت گیرد و اتاق های فکر و کارگروههای تخصصی در زمینه های گوناگون سلامت ،آسیب های اجتماعی، فرهنگی و ... شکل گیرد، جلسات مداوم در زمینه های مختلف با حضور جوانان پرشور و انقلابی منطقه انجام شود،  چرا که به ثمر رسیدن فعالیت های فرهنگی نیازمند طرح برنامه های جامع، موثر و برنامه ریزی دقیق است و از آنجایی که جنس کار فرهنگی متفاوت است پس می طلبد که اجرای آن به افرادی واگذار شود که در کنار تخصص و توان لازم از نیروی فعال جوانی و ایده های نو و خلاق استفاده شود. "

 

 

 

 

لینک مطلب :
http://khabareiran.ir/news/13448