امروز: پنج شنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ [2024/11/21]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 11279 تاریخ انتشار: شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۲:۴۶:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

خودروسازی که فناوری، ایمنی و کیفیت را مبنای توسعه قرار داده است؛

بی‌وای‌دی (BYD) در صف پیشتازان صنعت خودروسازی جهان

خبرایران: شرکت خودروسازی بی‌وای‌دی (BYD) یکی از 10 خودروساز برتر کشور چین است.
بی‌وای‌دی (BYD) در صف پیشتازان صنعت خودروسازی جهان

این شرکت که در سال 2013 به انتخاب مجله معتبر فورچون (Fortune)، به عنوان تحسین شده‌ترین برند خودروی چین نیز شناخته شده، در زمینه‌های مختلفی چون طراحی و تولید خودروهای بنزینی و گازسوز، الکتریکی، هایبرید، اتوبوس‌های برقی و ماشین‌آلات صنعتی فعالیت می‌کند. خودروهایی از جمله SUV موفق BYD-S6 و سدان هایبرید و پیشتاز F3DM از تولیدات شاخص این خودروساز چینی هستند.

هسته اولیه شرکت بی‌وای‌دی در سال 1995 میلادی تأسیس شد و کار خود را با تولید انواع باتری‌های قابل‌شارژ آغاز کرد. این مجموعه که در حال حاضر به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده این نوع باتری‌ها در جهان به شمار می‌رود، همکاری با برندهای تولیدکننده موبایل از جمله نوکیا، موتورولا، سونی‌اریکسون، سامسونگ و همچنین تولید‌کنندگان تلفن‌های بی‌سیم خانگی نظیر سونی و پاناسونیک را در کارنامه خود دارد.

گروه شرکت‌های بی‌وای‌دی در سال 2003 با خرید شرکت خودروسازی سیچوان، بخش خودروسازی خود را راه‌اندازی کرد و پس از تولید مدل‌های بنزینی موفقی چون F3، F3R، F6 وG3، به پشتوانه دانش گسترده، توانمندی و نوآوری شرکت‌های خواهر خوانده‌اش در صنایع الکترونیک، انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر و باتری‌های قابل‌شارژ ، تولید خودروهای الکتریکی و هایبریدی را نیز در دستور کار خود قرار داد. پس از مدل بنزینی و به‌یادماندنی F3 که در سال 2003 جلوتر از رقبایی چون فولکس‌واگن جتا و تویوتا کرولا، پرفروش‌ترین سدان چین شد، بی‌وای‌دی توانست از خلأ موجود در بازار خودروهای الکتریکی در میان شرکت‌های اروپایی استفاده کرده و با تولید F3DM که مجهز به موتور بنزینی پشتیبان است، آن را به عنوان اولین خودروی الکتریکی جهان که به تولید انبوه رسیده، به بازار معرفی کند. طبق گزارش انجمن تولید‌کنندگان خودرو چین، در شش ماهه اول سال 2015، تعداد 72 هزار و 711 دستگاه خودروی الکتریکی در چین به فروش رسیده که بی‌وای‌دی با فروش 19 هزار و 789 دستگاه، بیشترین سهم را در فروش این خودروها به خود اختصاص داده است. پرفروش‌ترین خودروی الکتریکی چین در نیمه نخست سال 2015 نیز، BYD Qin بوده که یک خودرو هایبرید است و 16 هزار و 477 دستگاه از آن در این بازه زمانی به فروش رفته است.

 بی‌وای‌دی به استفاده از تکنولوژی‌های روز و ابزارهای الکترونیکی (Gadget) مختلف در خودرو‌های خود شهرت دارد. ابزارهای نوآورانه‌ای که سبب شد مجله بیزینس ویک (Bussines Week) در سال 2010، این شرکت را هشتمین خودروساز نوآور جهان و بالاتر از رقبای صاحب‌نامی چون BMW، فولکس واگن و فورد معرفی کند. در سال 2011 نیز، بی‌وای‌دی موفق شد به عنوان یکی از سودآورترین خودروسازان جهان از دیدگاه مجله فوربس (Forbes) شناخته شود.

این شرکت اخیرا طی یک سرمایه‌گذاری مشترک با شرکت دایملر (Daimler AG) آلمان، کارخانه دنزا (Denza) را راه‌اندازی کرده است که به طور تخصصی خودروهای الکتریکی لوکس تولید می‌کند. اولین محصول دنزا نیز با همین نام و در قالب یک خودروی تمام الکتریکی  دسامبر 2014 روانه بازار شده است.

از میان محصولات مختلف این مجموعه، خودروی شاسی‌بلند BYD-S6 محصول متفاوتی است که افتخارات متعددی را برای بی‌وای‌دی به ارمغان آورده است. از جمله فروش 15 هزار دستگاه از این مدل ظرف مدت تنها هشت ماه در چین، باعث شد این مدل، رتبه نخست در سرعت و میزان رشد فروش در جدول‌ آمارهای رسمی بازار خودروی چین را در کلاس شاسی‌بلند (SUV)، به خود اختصاص دهد. این خودروی شاسی‌بلند شهری و میان‌سایز که در نخستین سال ورودش به بازار عنوان SUV سال چین را نیز به‌دست آورد، اولین خودروی شاسی‌بلند چینی است که توانسته در آزمایش‌های فنی و ایمنی مؤسسه C-NCAP پنج ستاره کامل را دریافت کند.

بی‌وای‌دی محصولات خود را به کشورهای مختلفی اروپا و آمریکای جنوبی صادر می‌کند. اتوبوس‌های تمام‌الکتریکی K9 این شرکت در حال حاضر در برخی مسیرهای اتوبوس‌رانی شهر لندن و همچنین پارک ملی هلند، در حال جا‌به‌جایی مسافران هستند. همچنین در ماه اکتبر (مهرماه) سال جاری، اتوبوس‌های تمام‌الکتریک و دو طبقه این شرکت با همان سیاق سنتی شهر لندن، در خیابان‌های این شهر تردد خواهند کرد. این خودروساز که پیش از این در 5 کشور جهان خط تولید و در 15 کشور مراکز تجاری و خدماتی داشته، از سال 2013 با راه‌اندازی خط تولید اتوبوس و باتری‌های خود در آمریکا، در تدارک ورود به بازار خودروی امریکا و کانادا تا سال 2016 میلادی است و البته برای توسعه بازار خود در خاورمیانه  هم برنامه‌های حساب شده‌ای دارد .

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب