امروز: یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ [2024/11/24]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 11303 تاریخ انتشار: دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۹:۱۸:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

محمود امراللهی اعلام کرد؛

سود 25 میلیارد تومانی بیمه ایران/ صنعت بیمه در رشته ثالث زیان ده است/ شرکت‌های بیمه‌ای می‌توانند کسب و کار آزاد داشته باشند

خبرایران: محمود امراللهی مدیرعامل شرکت بیمه ایران گفت: با لحاظ 300 میلیارد تومان ذخایر، میزان ذخایر گرفته شده به 1800 میلیارد تومان رسیده و در کنار آن 25 میلیارد تومان نیز سود حاصل شده است.
سود 25 میلیارد تومانی بیمه ایران/ صنعت بیمه در رشته ثالث زیان ده است/ شرکت‌های بیمه‌ای می‌توانند کسب و کار آزاد داشته باشند

به گزارش خبرنکارخبرایران، نشست خبری شرکت بیمه ایران با حضور«محمود امراللهی» مدیرعامل شرکت بیمه ایران و اصحاب رسانه برگزار و دراین نشست خبری «محمود امراللهی» مدیرعامل شرکت بیمه ایران با اشاره به روند سوددهی بیمه ایران در سال های گذشته اظهارداشت: این شرکت از سال گذشته به سود رسیده و زیان انباشته 1500 میلیارد تومانی در سال گذشته را به سود 25 میلیارد تومانی تبدیل کرده است.

وی افزود: با لحاظ 300 میلیارد تومان ذخایر، میزان ذخایر گرفته شده به 1800 میلیارد تومان رسیده و در کنار آن 25 میلیارد تومان نیز سود حاصل شده است.

وی 80 درصد از زیان انباشته این شرکت در سال های گذشته را متعلق به رشته‌های شخص ثالث و درمان دانست و تصریح کرد: از ابتدای شروع اجرای طرح تاکنون 110 هزار فقره بیمه نامه" مان" صادر شده است.

امراللهی همچنین در خصوص پیش نویس قانون شخص ثالث گفت: در پیش نویس قانون شخص ثالث در واقع جنبه اجتماعی این رشته بیمه ای به بازرگانی رجحان داده شده است به طوری که آمار نشان می دهد صنعت بیمه در رشته ثالث زیان ده است و رویکرد قانون گذار در اتخاذ این تصمیم این است که جنبه اجتماعی رشته ثالث پررنگ تر شود.

به گفته وی شاید این تصمیم برای خصوصی‌ها مطلوب نباشد، اما طبق پیش نویس قانون جدید شرکت‌ها در صدور شخص ثالث مختار خواهند بود و البته جهت فعالیت دراین رشته بیمه ای باید از بیمه مرکزی مجوزهای لازم را دریافت کنند.

امراللهی با بیان اینکه یکی از اهداف قانونگذار از اتخاذ این تصمیم دفاع از حقوق بیمه گذاران است، تاکید کرد:اتخاذ این تصمیم از دو جنبه قابل بررسی است اولا با این تصمیم شرکت‌های بیمه‌ای می‌توانند کسب و کار آزاد داشته باشند و الزامات برای صدور این رشته بیمه‌ای برداشته می‌شود، دوما تعهدات لازم در قبال حقوق مردم حفظ می‌شود.

 

 

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب