خبرایران: در دویست و هشتادمین نشست شورایعالی فرهنگي، اجتماعي و ورزشي شهرداري تهران بر لزوم فراگیری طرح «نسیم بهشت» (حضور فعالانه حضور مبلغین و مشاورین دینی) در سراسر پایتخت تاکید کرد.
به گزارش خبرایران از روابط عمومی معاونت اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران، رئیس دبیرخانه شورایعالی فرهنگی و اجتماعی، گفت: دویست و هشتادمین نشست شورایعالی فرهنگی و اجتماعی به ریاست حجت الاسلام والمسلمین امرودی و با حضور علی محمد نائینی مشاور شهردار تهران و قائم مقام معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، حجت الاسلام صادق زاده رییس مرکز فعالیت های دینی شهرداری تهران، محمد رضایی مدیرعامل سازمان ورزش و اکثریت اعضاي حقيقي و حقوقي این شورا در محل آکادمی ورزش تشكيل شد و به ارائه گزارش طرح نسيم بهشت اختصاص یافت.
روح الله شکوهی درباره پیشینه طرح نسیم بهشت اضافه کرد: طرح تبلیغی، آموزشی و مشاورهای نسیم بهشت در راستای اهداف و سیاستهای کلان فرهنگی شهرداری تهران با همکاری مبلغان علوم دینی و با مدیریت اجرایی اداره کل آموزشهای شهروندی از سال 1390 به اجرا در آمده است.
وی افزود: این طرح یک نظام آموزشی و مشاورهای با رویکردی دینی و مذهبی است که امکان پاسخگویی به سوالات و شبهات دینی شهروندان از طریق مبلغین روحانی مستقر در ایستگاههای نسیم بهشت در اماکن عمومی شهر تهران را فراهم آورده است.
وی در خصوص اهمیت و ضروت اجرای طرح نسیم بهشت گفت: دسترسی آسان و راحت به یک مشاور روحانی در سطح شهر و جلب اعتماد آنان در ارتباط چهره به چهره امری ضروری است و نیاز امروزه جامعه شهری ما محسوب می شود. از همین رو تلاشی سازمان یافته و آگاهانه به منظور برانگیختن احساس، ادراک و تغییر نگرش در رفتار مخاطب در محیط زندگی در این طرح مد نظر مدیریت شهری است.
رئیس دبيرخانه شورايعالي اجتماعي، فرهنگي و ورزشي مهمترین اهداف این طرح را اطلاع رسانی، مشاوره و پاسخگویی به سوالات دینی و مذهبی در جهت تقویت آگاهی دینی و فرهنگی شهروندان بویژه نسل جوان برشمرد و ادامه داد: سر فصلهای آموزشی طرح نسیم بهشت در سال 1394 مبتنی بر اهداف و موضوعات محوری 18 گانه برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی (محور سبک زندگی، محور هویت، محور تغییرات فرهنگی) در شهرداری تهران برنامه ریزی شده است.
شکوهی درباره محلهای استقرار ایستگاه های نسیم بهشت گفت: مناطق 22 گانه شهرداری تهران(سرای محلات، بوستانها و نقاط پر تردد)، پایگاههای تابستانی مدارس (123 پایگاه)، میادین میوه و ترهبار (15 میدان اصلی)، فروشگاههای شهروند،، سازمان پايانههاي مسافربري و پارك سوارهای شهر تهران،ایستگاههای مترو (31 ایستگاه) از مهمترین ایستگاه های اجرای این طرح می باشند.
وی در پایان یادآور شد: در این جلسه اعضای شورایعالی فرهنگی و اجتماعی، نظرات مفید و سازنده ای را جهت اجرای بهتر طرح نسیم بهشت ارائه نمودند.
شکوهی ابزار امیدواری کرد که با اعمال این نقطه نظرات و اجرای فراگیر طرح در طی سال و در تمام مناطق شهر تهران اثر بخشی بیشتر این طرح را شاهد باشیم.