امروز: پنج شنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ [2024/11/21]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 1158 تاریخ انتشار: یکشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۱۲:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

معاون توسعه منابع و پشتیبانی وزارت ورزش و جوانان خبر داد؛

تشکیل 5 کارگروه نظارت مالی بر استان‌ها، فدراسیون‌ها و باشگاه‌ها

خبرایران : سید مناف هاشمی، معاون توسعه منابع و پشتیبانی وزارت ورزش و جوانان از تشکیل کارگروهی برای نظارت مالی در فدراسیون‌ها و استان‌ها خبر داد.
تشکیل 5 کارگروه نظارت مالی بر استان‌ها، فدراسیون‌ها و باشگاه‌ها

به گزارش خبرایران به نقل از پایگاه‌ اطلاع‌رسانی وزارت ورزش و جوانان، دکتر هاشمی چند روز قبل حکم ناظر مالی وزارت ورزش و جوانان را گرفت. او درباره سمت جدیدش گفت:«یک کارگروه درقالب پنج محور تشکیل داده‌ایم و کارهای مربوط به آن حکم را مدیریت می‌کنیم. دو گروه حسابرسی در 31 استان کشور نظارت مالی را به عهده دارند و بر اینکه منابع مالی‌شان چقدر است و از کجا تامین شده و کجا و چطور خرج کرده‌اند، نظارت می کنند. دو گروه هم در فدراسیون‌ها داریم. دخل و خرج فدراسیون‌ها را هم یا از طریق خزانه‌دارها یا به واسطه‌ حسابرس‌ها کنترل می‌کنیم و به استحضار وزیر می‌رسانیم.»

هاشمی تاکید کرد که این کارگروه گردش مالی باشگاه‌هایی نظیر استقلال و پرسپولیس را که با منابع مالی دولتی اداره می‌شوند، کنترل می‌کنند:«برای بررسی عملکرد مالی باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس هم تیم ویژه حسابرسی تشکیل داده‌ایم. این گروه باید به مسائل فوتبال ومنابع جذب اسپانسر و کمک های دولت آشنا باشد.این که ارقام به باشگاه رسیده یا نه را بررسی کند. ما از حسابرسانی رسمی که قسم خورده هستند، استفاده می‌کنیم. این پنج گروه در پایان هر هفته به ما گزارش می‌دهند. گزارش‌های مالی استان‌ها، فدراسیون‌ها، وزارت‌خانه ، استقلال و پرسپولیس را دریافت و آنالیز می‌کنیم.»

معاون وزیر این نظارت و کنترل مالی را لازمه مدیریت در وزارت ورزش و جوانان دانست:«‌همه فدراسیون‌ها و استان ها را دوست داریم و شب و روز برای کمک به آنها و رضایتشان کار می‌کنیم. سعی‌ما بر این است که برایشان بودجه بگیریم و وظیفه داریم که عمکردشان را کنترل کنیم. چون که وزیر باید درباره وضعیت ورزش پاسخگو باشد. گزارش های مالی برتصمیمات مدیریتی وزیر اثرگذار خواهد بود. »‌

نظر هاشمی این است که بازرسان مالی باید تخصص داشته باشند:«‌باید مشخص شود که خزانه‌دارها و مسئولان مالی تخصص دارند یا اینکه اتصاب‌هایشان بر اساس روابط بوده است. این گزارشات مالی در انتصاب یا جابه‌جایی مسئولان مالی و خزانه‌داران فدراسیون‌ها و ادارات کل استان‌ها تاثیر گذار است. البته خیلی از آنها دلسوز و متخصص هستند. مواردی هم هست که صلاحیت ندارند و بر اساس گزارشات درباره آنها تصمیم گرفته می‌شود.»

نظر بعضی بر این است که سمت قبلی هاشمی با حکمی به تازگی گرفته یکی است. سوال آنها این است که معاونت پشتیبانی وظیفه نظارت مالی دارد و چرا وزیر در حکم جدید او را به سمت ناظر منصوب کرده است:«‌ پیش از این عرف نبود در امور مالی فدراسیون‌ها و استان‌ها دخالت شود. اعضای پنج گروه حسابرسی با وزیر هماهنگ می‌شوند. افراد امین نظارت گروه‌ها را به عهده می‌گیرند و بر کار خودشان نظارت می‌کنند. حسابرسی داخلی در این وزارت‌خانه نداریم. با این حکم شفافیت مالی وزارت‌خانه بالا می‌رود.»‌

هاشمی به فدراسیون‌ها و اداره کل استان‌ها هشدار می‌دهد که همه درآمدهای مالی‌شان حسابرسی می‌شود:«‌در دو مرحله به استان‌ها و فدراسیون‌ها در دو مرحله عمرانی مرحله سوم هر زمانی منابع در اختیار قرار گرفت، پرداخت می‌کنیم. فدراسیوان‌ها تصور می‌کنند تنها پولی که از وزارت‌خانه می‌گیرند، بودجه است درحالی که پولی هم که خودشان در می‌آورند هم جزمنابع است. کارگروهی که بررسی می کند، مشخص می‌شود درآمد فدراسیون تا چه حد استاندار است . هر فدراسیون باید چند ... در آمدی داشته باشد.  

به گفته هاشمی بودجه سال 93 فدراسیون‌ها با توجه به گزارش مالی سال 92 آنها ابلاغ می‌شود:« 50 درصد فدراسیون‌ها شفافیت مالی بهتری نسبت به بقیه دارند. تا پایان سال یک گزارش اولین مالی ارائه می‌کنیم. این گزارش به ابلاغ بودجه سال 93 کمک می‌کند. با این گزارش می‌توانیم برای سال بعد بهتر تصمیم بگیریم.»

 

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب