خبرایران: دببرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور صبح امروز در در آیین بزرگداشت و تجلیل مقام ایثارگران نهاد با اشاره به جایگاه شهدای دفاعمقدس تصریح کرد: شهدا در برهه حساسی از تاریخ به دفاع از تمامیت ارضی و ملی و دین ما در برابر دشمن قیام کرده و جان و مال و خویش را در این راه فدا کردند و لذا به عنوان قهرمانان تاریخ این ملت همواره قابل احترام و ستایشاند.
به گزارش خبرایران از روابط عمومی نهاد کتابخانههای عمومی کشور، علیرضا مختارپور دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور صبح امروز دوشنبه ششم مهر در آیین بزرگداشت و تجلیل مقام ایثارگران نهاد کتابخانههای عمومی کشور که در حوزه هنری برگزار شد، با تمجید از مقام شهدا و اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص شهدا، بر لزوم ادامه دادن راه آنها از طریق برپایی بزرگداشت یاد و خاطره آنها تاکید کرد.
متن سخنان دبيركل نهاد کتابخانههای عمومی کشور در آيين تجليل از ايثارگران نهاد به شرح زیر می باشد
بسمه تعالي
زمانه خواست تو را ماضي بعيد كند ضمير سوم غايب كند، شهيد كند
از نظر برخي، شهدا مظهر جوانمردي و ايثار و گذشت و فداكاري در راه دين و سرزمين ما بودهاند كه در برهه حساسي از تاريخ به دفاع از تماميت ارضي و ملي و دين ما در برابر دشمن قيام كرده و جان و مال و خويش را در اين راه فدا كردند و لذا به عنوان قهرمانان تاريخ اين ملت همواره قابل احترام و ستايشاند، نقش حساس خود را در تاريخ ايفا كردهاند و به جاودانگي رسيدهاند.
البته اين نظر درست است اما با همه درستياش تنها روزنه كوچك و محدودي است به حقيقت بلند مرتبه و والاي شهدا و نقش آنان در هستي و سرنوشت اين كشور.
در نظر آنان زمان فداكاري شهدا ماضي بعيد است، نقشي كه شهدا اگرچه به خوبي ايفا كردهاند اما صرفاً مربوط به گذشته است و اينك دوران، دورانِ ديگري است و براي شهدا تنها احترام و بزرگداشتي بر ما واجب است.
اما اصل ماجرا به شكل ديگري است. ماجرايي كه بهتر از هركسي از زبان رهبر معظم انقلاب اسلامي بارها و بارها به شكلهاي مختلف بيان شده، خلاصه اين ديدگاه عبارت است از چند اصل؛
1) كار شهدا پايان نيافته، " امروز هم شهدا در حال تقويت روحيه ملت ايرانند. نقطه مقابل دلسرديها، نقطه مقابل نوميديها، نقطه مقابل ركود و ركوردها، تحرك، آمادگي، شوق، عشق، آرمانگرايي اين كار شهدا است." (10 رمضان 1394) (6 تيرماه 1394)
2) "جلسات بزرگداشت، ادامه حركت جهادي و ادامه شهادت است. احترام به شهدا و خانواده آنها در جامعه ما به صورت يك فرهنگ درآمده. روز به روز بايد ياد شهدا و تكرار نام شهدا و نكتهيابي و نكته سنجي زندگي شهدا در جامعه ما رواج پيدا كند و اگر اين شد آن وقت مساله شهادت كه به معناي مجاهدت تمام عيار در راه خدا است در جامعه ماندگار خواهد شد و اگر اين شد براي اين جامعه ديگر شكست وجود نخواهد داشت و شكست معنا نخواهد داشت." (27/11/1393)
3) "من عقيده راسخ دارم بر اينكه يكي از نيازهاي اساسي كشور، زنده نگه داشتن نام شهدا است. اين يك نيازي است كه ما – چه آدمهاي مقدس مآب و متديني باشيم، چه آدمهايي باشيم كه خيلي هم مقدس مآب نيستيم اما به سرنوشت اين كشور و سرنوشت اين مردم علاقهمنديم ـ هرجور فكر بكنيد، بزرگداشت شهدا براي آينده اين كشور حياتي و ضروري است." (27/11/1393)
4) "فرهنگ شهادت يعني فرهنگ تلاش كردن با سرمايهگذاري از خود براي اهداف بلند مدت مشترك بين همه مردم كه البته در مورد ما آن اهداف مخصوص ملت ايران هم نيست، براي دنياي اسلام بلكه براي جهان بشريت است." (27/11/1393)
5) "فرهنگ ايثار، فرهنگ گذشت، فرهنگ مايه گذاشتن از خود براي سرنوشت جامعه و براي سرنوشت مردم اين فرهنگ اگر عمومي شد. اين كشور و هر جامعهاي كه اين فرهنگ را داشته باشد هرگز متوقف نخواهد شد. به عقب برنخواهد گشت و پيش خواهد رفت." (27/11/1393)
6) "امروز كار تجليل از شهدا و حفظ ياد اين عزيزان يك فريضه است" (14/2/94) فريضه امري مربوط به گذشته نيست، تكليف روز و حال حاضر و آينده است.
پس شهدا و خانواده شهدا نيازي به تجليل و تكريم ندارند كه نزد خدا ماجور و مقبولاند. اين ما هستيم كه به شهدا و خانواده آنان و تجليل و تكريم و حفظ نام و ياد و راه و مرام آنان محتاجيم.
بياييد نسبت به اين فريضه، اين نياز اين خون حيات در رگهاي جامعه روز به روز بهتر و بيشتر همت و مراقبت كنيم. ان شاءالله
نهاد كتابخانههاي عمومي جمهوري اسلامي ايران مفختر است كه در راه ايفاي اين وظيفه دين و ملي و اساني به تلاش پرداخته و به پايگاهي براي حفظ فرهنگ اصيل حيات بخش شهادت تبديل خواهد شد. ان شاءالله
زما مگير خدايا شكوه عزت را
امانت شهدا را غرور و غيرت را
حسيني است ابوالفضلي است غيرت ما
به خواب نيز نبيند يزيد ذلت ما
به تشنه كامي عباسهايمان سوگند
به دست بسته غواصهايمان سوگند
بگو هر كه در اين معركه كمآورده است
بگو كه بيرق خود را نمينهيم از دست