خبرایران: طبق بررسیهای انجام شده تمام انواع مغزها به یک اندازه خاصیت لاغرکنندگی ندارند بلکه مفیدترین آنها از این نظر شامل مغز بادام، بادام هندی، پسته و گردو هستند.
به گزارش خبرایران، این مواد خوراکی همچنین منبع غنی از ویتامین E و منیزیم هستند.
پزشکان آمریکایی در یک مطالعه جدید دریافتند برخی از مواد خوراکی چرب همچون آجیل، نقش کلیدی در رژیمهای لاغری دارند.
«جوآن سابات»، محقق ارشد این بررسی گفت: آزمایشهای انجام شده حاکی از آن است افرادی که خشکبار را در رژیم غذایی منظم روزانه خود میگنجانند، کمتر با خطر ابتلا به چاقی یا سندرم متابولیک مواجه هستند.
همچنین طبق بررسیهای انجام شده تمام انواع مغزها به یک اندازه خاصیت لاغرکنندگی ندارند بلکه مفیدترین آنها از این نظر شامل مغز بادام، بادام هندی، پسته و گردو هستند.
این پزشکان در پاسخ به این پرسش که چگونه مواد خوراکی حاوی 50 تا 75 درصد چربی در لاغر کردن افراد نقش دارند اظهار داشتند: آجیل سرشار از فیبر و پروتئین است و مصرف آن به فرد احساس سیری کامل میدهد. این مواد خوراکی همچنین منبع غنی از ویتامین E و منیزیم هستند.
دکتر سابات همچنین گفت: 25 سال پیش هیچ کس باور نداشت مصرف آجیل برای سلامت بدن مفید باشد اما اکنون مشخص شده آجیل بخشی از رژیم سالم و سنتی به خصوص در رژیمهای مدیترانهای، آسیایی یا گیاهی است.