خبرایران: همایش لزوم ایجاد مراکز رشد خوشه های فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم با هدف بررسی راهکارهای عینی ایجاد مرکزهای رشد خوشه های فناوری و حمایت از محققان و مبتکران، طرح های علمی و پژوهشی برگزار گردید.
به گزارش خبرایران از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، همایش لزوم ایجاد مراکز رشد خوشه های فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم با هدف بررسی راهکارهای عینی ایجاد مرکزهای رشد خوشه های فناوری و حمایت از محققان و مبتکران، طرح های علمی و پژوهشی برگزار گردید.
دکتر حمید راشدی سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی در همایش لزوم ایجاد مراکز رشد خوشههای فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم اظهار داشت: مدل تحقیقی دانشگاه جامع علمی کاربردی ثروتآفرینی و کسب و کار است و مانند دانشگاههای علوم نظری محض تنها به نوشتن مقاله اکتفا نمیکند.
سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان ضرورت تشکیل (start up) در قم بیان داشت: صنایعی مثل سوهان، چوپ، دمپایی و کفش، سنگ و.... در قم این قابلیت ها را دارد که به مراکز رشد تبدیل شوند ولی قبل از آن بایستی جلسات (start up) تشکیل شود تا از میان ایدهها، طرحهایی که متناسب هستند تبدیل به محصول شده و سپس تبدیل به ایدههای فناوری میشوند.
دکتر راشدی با بیان اینکه باید با تفکر نوآورانه کار پژوهشی و علمی انجام داد، گفت: در زمینه ثبت اختراعات نیز این پتانسیل ایجاد شده که مدرسان و پژوهشگران ایدهها را ثبت کنند و از دانشگاه جامع علمی کاربردی میتوان به عنوان مرجع برای ثبت اختراعات استفاده کرد. همچنین در استان قم حتی در زمینههای مختلف مانند حوزه نشر و گردشگری مذهبی میتوان کار فناورانه داشت.
همچنین دکتر امیر حمزه مهرابی در همایش لزوم ایجاد مراکز رشد خوشههای فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم خاطر نشان کرد: با ارتباط بین دانشگاه و صنعت گام بزرگی برای تحقق اقتصاد مقاومتی است چرا که با ایدههای نو هم افزایی در مشاغل مختلف ایجاد میشود. اگر مرکز رشدی که ایجاد میشود در همه مراحل تولید، بسته بندی و توزیع به صورت ارگانیک عمل کند میتوان یک سرزندگی و پویایی در صنعت استان قم ایجاد کرد.
اقلیم کردستان عراق آماده امضای یادداشت تفاهم و توافق نامه با دانشگاه علمی-کاربردی آذربایجان شرقی است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، هیأت بلند پایه آموزشی و دانشگاهی اقلیم کردستان عراق به ریاست پرفسور ولی محمود حمد رئیس دانشگاه کویا در اقلیم کردستان عراق با استقبال رسمی دکتر امین فرد، رئیس واحد استانی دانشگاه جامع علمی-کاربردی وارد تبریز شد.
دکتر امین فرد در این مراسم ضمن عرض خیر مقدم به هیأت اقلیم کردستان، ضمن معرفی توانمندیهای دانشگاهی استان، به معرفی دانشگاه علمی-کاربردی استان پرداخت و ظرفیت های آموزشی و مهارتی این دانشگاه را به هیأت عراقی اقلیم کردستان معرفی کرد.
پرفسور محمود حمد نیز ضمن معرفی همراهان خود از اینکه به عنوان اولین هیأت علمی آموزشی عراقی وارد تبریز می شود ابراز خرسندی نموده و از استقبال گرم طرف ایرانی و برنامه ریزی خوب استانداری تشکر نمود.
ایشان مردم عراق و ایران را دو ملت دوست و برادر نامید که مشترکات زیادی دارند و مستعد همکاریهای همه جانبهاند.
رئیس دانشگاه اقلیم کردستان عراق به نقل از مسعود بازرانی، ایران را اولین یاور عراق در روزهای سخت جنگ با داعش دانست و از رهبری و ملت ایران تشکر کرد.
رئیس هیأت عراقی آمادگی خود را برای امضای تفاهم نامه در زمینه های علمی-آموزشی با دانشگاه جامع علمی-کاربردی اعلام کرد.
مهندس هادی اقدم، هماهنگ کننده این سفر نیز از طرف آقای استاندار به هیأت عراقی خیر مقدم گفته و برای هیأت عراقی سفری پربار آرزو کرد.
گفتنی است هیأت بلند پایه علمی-آموزشی اقلیم کردستان پس از جلسه مذاکره با ریاست واحد استانی آذربایجان شرقی از مراکز علمی-کاربردی ماشین سازی تبریز بازدید کردند.
سفر هیأت عراقی به استان آذربایجان شرقی دو روز بطول خواهد انجامید و دیدار از سایر دانشگاههای استان، مراکز فنی و حرفه ای و برخی بنگاههای اقتصادی از جمله برنامه های این هیأت است که از سوی استانداری آذربایجان شرقی تدوین شده است، کل هزینه این سفر از سوی بخش خصوص آموزشی عراق تأمین شده است.