امروز: دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ [2024/11/25]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 13567 تاریخ انتشار: سه شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۴ ساعت ۴:۱۴:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

با حضور مدیرعامل بانک سپه ؛

سامانه مدیریت فروش آرد کشور رونمایی شد

خبرایران: سامانه مدیریت فروش آرد کشور توسط چقازردی مدیر عامل بانک سپه و دکتر قنبری معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیر عامل شرکت مادرتخصصی بازرگانی دولتی ایران رونمایی شد.
سامانه مدیریت فروش آرد کشور رونمایی شد

 


محمدکاظم چقازردی  در این مراسم ضمن اشاره به فرآیند شکل گیری تا رونمایی سامانه مدیریت فروش آرد، به تشریح مزایای این سامانه پرداخت و گفت: این سامانه علاوه بر ایجاد زمینه لازم برای مدیریت هرچه بهتر فروش آرد در کشور، فرصتی برای ارائه خدمات بانکی و تسهیلات با هدف بهسازی و نوسازی محیط نانوایی فراهم کرده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه، محمدکاظم چقازردی با بیان اینکه ارائه خدمات به نانوایان را موجب ارتقای بهداشت و کیفیت نان عنوان کرد که بر سلامت مردم اثرگذار خواهد بود، افزود: مایه مباهات است این بانک در حوزه خدمت به ملت شریف ایران فعالیت می کند. 
رئیس هیأت مدیره بانک سپه خروج بانک سپه از تحریم را که در آخرین ساعات مذاکرات برجام انجام شد، محصول رهنمودهای داهیانه مقام معظم رهبری، تلاش و مساعدت کلیه ارکان نظام، تلاش و تدبیر ریاست محترم جمهوری و دستگاه دیپلماسی دانست و مراتب تقدیر و تشکر خود را از تیم مذاکره کننده کشورمان اعلام کرد.
وی گفت: بانک سپه به عنوان بانکی قدرتمند با برخورداری از نیروی انسانی با تجربه و توانمند و با قبول مسئولیت خود به عنوان یک بانک دولتی به ویژه پس از انقلاب اسلامی در تأمین مالی حوزه های مختلف اقتصادی اعم معادن، صنایع، نفت و... نقش مؤثری داشته است. 
چقازردی در ادامه گفت: بانک سپه حدود 7 میلیارد دلار منابع صندوق توسعه ملی را به پروژه های حوزه های بالادستی نفت، مخازن، پتروشیمی تخصیص داده است. در بخش آب و کشاورزی نیز مشارکت در اجرای طرح های مهار و تنظیم آبهای مرزی و شبکه های اصلی و فرعی آبکشی و زهکشی را عهده دار می باشد و علاوه بر آن به منظور حمایت از صنایع داخلی در تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی نقش مؤثری ایفا نموده است.
 
* جایگاه ویژه بانک سپه در اقتصاد کشور دلیل تلاشهای مسئولین برای خروج آن از تحریم 
 
 
چقازردی گفت: بانک سپه در سال 85 توسط خزانه داری آمریکا و در ابتدای 86 توسط شورای امنیت تحریم شد. در آن زمان حجم فعالیتهای ارزی نظام بانکی در سال ماقبل تحریم 30 تا 35 میلیارد دلار بود که 7.5 میلیارد دلار آن یعنی 20 تا 25 درصد آن توسط بانک سپه کارسازی و منابع آن در اختیار فعالان واحدهای اقتصادی قرار می گرفت. 
وی با اشاره به توانمندی های ارزی بانک سپه گفت: این بانک در بخش ارزی دارای تیم کارشناسی قوی بوده و در نزد کارگزاران بین المللی، به عنوان یک بانک حرفه ای از اعتبار بالائی برخوردار است.
چقازردی با اشاره به آثار تحریم بر روند فعالیتهای بانک سپه گفت: طی چند سال گذشته با توقف فعالیتهای ارزی، این بانک بر توسعه فعالیتهای ریالی متمرکز گردید و به مدد انضباط، توانایی نیروی انسانی و زیر ساختهای قوی و همدلی مشتریان وفادار، اثر تحریمها را کنترل کرده و توانست از این آزمون سربلند بیرون آید و با رفع تحریم ها، نقش اساسی خود در اقتصاد بیش از پیش افزایش خواهد داد.
وی اجرای پروژه خرید تضمینی گندم را که برنامه مشترکی با جهاد کشاورزی بود، در شمار تجارب موفق بانک سپه برشمرد و ادامه داد: اگرچه این طرح بعداً به صلاحدید مسئولان به یکی از بانک های تخصصی منتقل شد لیکن، بانک سپه در تأمین مالی خرید گندم خود را سهیم می داند.
چقازردی تقارن رونمایی از طرح سامانه مدیریت فروش آرد را با میلاد امام حسن عسگری (ع) به فال نیک گرفت و به تشریح اهمیت و مزایای این سامانه پرداخت.
 
* رونمائی از سامانه مدیریت فروش آرد 
وی در رونمایی از سامانه مدیریت فروش آرد کشور، به ویژگی های این سامانه پرداخت و گفت: این سامانه در پاسخ به نیازهای گروههای مختلف ذینفعان دارای ویژگی های زیادی است که دو ویژگی بارز آن امکان کنترل و رصد مؤثر چرخه تولید، فروش و توزیع آرد و نیز ثبت سفارش آرد به صورت غیرحضوری است.
وی در تشریح ویژگی امکان کنترل و رصد مؤثر چرخه تولید، فروش و توزیع آرد گفت: این ویژگی، در قالب یک سیستم پیوسته و آنلاین که امکان جلوگیری از برخی سو استفاده های احتمالی و رانت های ناشی از اختلاف قیمت را فراهم کرده و در این راستا، گزارشات متعدد مورد نیاز دستگاه های نظارتی در سامانه تعبیه شده است.
مدیرعامل بانک سپه در تشریح ویژگی ثبت سفارش آرد به صورت غیر حضوری اظهارداشت: این سامانه، امکان ثبت سفارش به صورت غیرحضوری و از طریق اینترنت را برای نانوایان در هر ساعت از شبانه روز فراهم آورده است که استفاده از این خدمت منجر به کاهش هزینه های مالی و زمانی این قشر زحمتکش شده، به طوری که آنها می توانند در هر ساعت از شبانه روز نسبت به ثبت سفارش خود اقدام کنند.
وی در تشریح خدمات قابل ارائه و برنامه های آتی در ارتباط با این سامانه و با اشاره به یک حساب ویژه برای ذینفعان سامانه تحت عنوان «حساب سپید سپه» گفت: مقرر است بر پایه حساب های سپید سپه مفتوحه برای ذینفعان سامانه خدمات ویژه ای در نظر گرفته شود. 
چقازردی گفت: بنابراین، تسهیلاتی برای گروههای مختلف این ذی نفعان تاکنون در نظر گرفته شده و قابل اجرا است که عبارتند از: ارائه تسهیلات جهت بهسازی و نوسازی نانوایی ها، ارائه تسهیلات به منظور خرید تجهیزات و همچنین سرمایه در گردش مورد نیاز نانوایی ها تا سقف 10 میلیون تومان با شرایط ویژه و نصب دستگاه های POS در محل نانوایی ها و سایر ذی نفعان سامانه.
 
* بانک سپه، حامی صنعت آرد و نان کشور است
وی با بیان اینکه بانک سپه به عنوان یک بانک دولتی با تکیه بر 91 سال تجربه خدمت صادقانه علی رغم اینکه یک نهاد مالی است ماموریت خود را خدمات رسانی مطلوب به آحاد جامعه بر پایه سیاست های اقتصادی دولت محترم تدبیر و امید تعیین کرده است. 
وی افزود: بخش کشاورزی به عنوان یکی از اهرم های توسعه کشور عرصه خدمت رسانی این بانک بوده که مشارکت در پروژه ملی خرید تضمینی گندم و برنج و هم اکنون مشارکت در مدیریت و فروش آرد یارانه ای از مصادیق آن می باشد.
وی افزود: کسب دانش فنی این بانک جهت طراحی و توسعه سامانه های نرم افزاری بر مبنای نیازهای مشتریان به عنوان مزیت رقابتی این بانک مطرح شده که از این جمله می توان علاوه بر سامانه های پیش گفته به سامانه فروش نهاده های دامی با مشارکت معاونت محترم امور دام و طیور وزارت جهاد کشاورزی، سامانه آب های مرزی با مشارکت سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و سایر سامانه ها اشاره کرد. همچنین مقرر است بزودی سامانه ای به منظور فروش آرد آزاد با مشارکت انجمن های صنفی صنایع آرد ایران طراحی و اجرا شود.
وی افزود: با توجه به جایگاه ارزشمند مقوله گندم، آرد و نان در آموزه های دینی و فرهنگی این سرزمین و اهمیت این موضوع به عنوان حیاتی ترین بخش از سفره تغذیه ای آحاد مردم، این بانک افتخار دارد تا فارغ از محاسبات سودمحوری، جایگاه خود را به عنوان بانک حامی صنعت آرد و نان کشور معرفی نماید.
 
* آغاز اجرای پروژه خرید تضمینی گندم و برنج در بانک سپه از سال 90
چقازردی با اشاره به پیشینه شکل گیری سامانه آرد در بانک سپه گفت: این بانک، همسو با سیاست های کلان اقتصادی دولت از ابتدای سال 90 ضمن انعقاد تفاهم نامه ای با شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران، اجرای پروژه خرید تضمینی گندم و برنج همکاری خود را در جایگاه بانک عامل در این پروژه ملی آغاز کرد. 
وی افزود: تلاش مجموعه بانک سپه در به کارگیری کلیه امکانات و توان موجود با هدف ارتقای کیفیت عملکرد و رضایت کشاورزان گرامی منجر به تمدید مشارکت این بانک در سال های 91 و 92 و93 در طرح مذکور شد.
چقازردی گفت: از عمده اقدامات انجام شده طی دوره 4 ساله مشارکت در خرید محصولات کشاورزی می توان به افتتاح حدود 320 هزار حساب عابربانک، افزایش ده ها شعبه و باجه بانکی برای بهبود خدمات رسانی، استفاده از دستگاه های خودپرداز سیار در نقاطی که دسترسی کشاورزان به امکانات بانکی متعسر بوده و... اشاره کرد. 
وی افزود: در همین راستا، طراحی و تولید سامانه نرم افزاری آنلاین خرید تضمینی گندم و برنج برای نظارت و کنترل روند اجرای پروژه را به عنوان شاخص ترین اقدام انجام شده بانک در این زمینه معرفی کرد.
وی گفت: براین اساس و به دنبال مراودات مطلوب با مجموعه شرکت بازرگانی دولتی ایران و همچنین نیاز احساس شده این شرکت در کنترل مؤثر فرایند تولید، فروش و توزیع آرد یارانه ای از منشا گندم خریداری شده با قیمت تضمینی دولت، سفارش تهیه یک سامانه نرم افزاری متمرکز در این خصوص در پایان سال 1392 به بانک اعلام و در این زمینه تفاهم نامه ای مبادله شد.
وی تأکید کرد: این سامانه که علاوه بر منحصر به فرد بودن در شبکه بانکی، در نوع خود از قابلیت های ویژه ای برخوردار است، به‌ فضل الهی، با همت و تلاش بانک سپه و همراهی و همکاری نزدیک شرکت، در خرداد ماه سال 1393 به‌ اتمام رسیده و برای آزمون عملکرد در اختیار شرکت قرار گرفت. 
مدیرعامل بانک سپه گفت: پس از دریافت نقطه نظرات و موارد اصلاحی شرکت تغییرات مقتضی اعمال شد. بر این اساس، بهره برداری آزمایشی از سامانه در آبان ماه سال 1393 در استان گیلان آغاز شد. آزمون عملکرد سامانه در این استان منجر به رفع نقص های احتمالی و بهبود و غنای سیستم شده تا در ادامه روند پیاده سازی سامانه در دیگر استان ها به وقوع بپیوندد.
وی افزود: در همین راستا، کاربران سامانه در قسمت های مختلف ستادی و صف مناطق مشخص و با برگزاری سمینار و جلسات آموزشی و همچنین صدور و توزیع دستور العمل های مربوطه از آگاهی آنها در خصوص نحوه عملکرد سامانه و حسن انجام فرایندها اطمینان حاصل شد. از دیگر اقدامات صورت پذیرفته در این زمینه تعریف یک حساب ویژه برای ذینفعان سامانه تحت عنوان «حساب سپید سپه» بود. بر پایه این حساب در نظر است خدمات ویژه ای در قالب بسته های سپرده ای و تسهیلاتی برای ذینفعان سامانه تعریف و ارائه شود. 
وی افزود: بنابراین، پس از موفقیت در اجرای سامانه در استان گیلان و فراهم آوردن تمهیدات لازم در سطح استان ها و رفع موانع و مقاومت های موجود بهره برداری از آن به تدریج به استان های دیگر نیز تسری پیدا کرد. 
چقازردی گفت: در نهایت به دلیل حساسیت های موجود در استان تهران بنابر نظر شرکت، پس از کسب تجارب سایر استان ها و رفع نواقص احتمالی سیستم و فرایندها و نیز هماهنگ سازی نرم افزار و فرایندها ی اجرایی متناسب با شرایط این استان بهره برداری در شهرستان های آن در مهر ماه 94 و در سطح شهر تهران، ری و اسلامشهر از ابتدای دهه سوم دیماه آغاز شده که رضایت خاطر مجریان طرح و ذینفعان را به همراه داشته است.
وی در پایان با تشکر از تلاشها و حمایتهای معاون وزیر و رئیس هیأت مدیره شرکت بازرگانی دولتی از پروژه مشترک سامانه مدیریت فروش آرد کشور، وی را از سرمایه های مدیریتی کشور و صاحب نام و خوشنام برشمرد..
مدیرعامل بانک سپه همچنین از تلاش کلیه مسئولان ارشد این حوزه، شرکت غله و خدمات بازرگانی، کانون انجمنهای صنفی و اتحادیه نانوایان تهران، اعضای هیأت مدیره ارشد و همه مدیران و کارکنان پرتلاش بانک و نیز ملکی مدیر پروژه محصولات کشاورزی و سامانه مدیریت فروش آرد تقدیر کرد.
این مراسم با تبادل تفاهم نامه همکاری و نیز رونمایی از سامانه مذکور به پایان رسید.

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب