امروز: جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ [2024/11/22]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 14962 تاریخ انتشار: دوشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۲:۴۸:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

محمدرضا کمالی خبرداد؛

طرح‌های ذخیره‌سازی گاز در مخازن زیرزمینی و خودکفایی افزایه‌های شیمیایی در صنعت حفاری/ طرح مروارید خلیج فارس برای بررسی ساختار‌های زمین شناختی

خبرایران: رئیس پردیس صنایع بالادستی پژوهشگاه صنعت نفت گفت: طرح‌های ذخیره‌سازی گاز در مخازن زیرزمینی و طرح ملی خودکفایی افزایه‌های شیمیایی در صنعت حفاری از جمله طرح‌های پژوهشگاه صنعت نفت هستند.
طرح‌های ذخیره‌سازی گاز در مخازن زیرزمینی و خودکفایی افزایه‌های شیمیایی در صنعت حفاری/ طرح مروارید خلیج فارس برای بررسی ساختار‌های زمین شناختی

به گزارش خبرنگارخبرایران، نشست خبری تشریح عملکرد پژوهشگاه صنعت نفت در سال ٩٤ و برنامه های سال 95 صبح امروزدوشنبه 6 اردیبهشت ماه 1395 با حضور«حمیدرضا کاتوزیان» رییس پژوهشگاه صنعت نفت، «ابراهیم علایی»رئیس پژوهشکده محیط زیست پردیس انرژی و محیط زیست پژوهشگاه صنعت نفت،«محمدحمید ایجازی»معاون برنامه ریزی پژوهشگاه صنعت نفت،«محمدرضا کمالی»رئیس پردیس صنایع بالادستی پژوهشگاه صنعت نفت،«منصوربزمی» رئیس پردیس پایین دستی پژوهشگاه صنعت نفت واصحاب رسانه در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار و دراین نشست خبری« محمدرضا کمالی»رئیس پردیس صنایع بالادستی پژوهشگاه صنعت نفت   اظهارداشت: ایران به شناسایی منابع شیل‌های گازی و نفتی اقدام کرده است، در دریای عمان وجود منابع بزرگ هیدرات‌های گازی به اثبات رسیده است که در زیر آنها لایه‌های متعارف گازی وجود دارد.

کمالی تصریح کرد: پروژه شناسایی ذخایر شیل‌های گازی در لرستان در حال انجام است و این پروژه تاکنون 47 درصد پیشرفت داشته و وجود منابع غیر متعارف گازی در آن به اثبات رسیده است.

وی خاطرنشان کرد:هنوز میزان ذخایر این پروژه مشخص نیست و فعالیت‌های آن از طریق همکاری با دانشگاه آخن آلمان انجام شده و در آن دانش فنی مربوط به شناسایی منابع شیل نفت و گاز به داخل کشور منتقل می‌شود.

رئیس پردیس بالادستی پژوهشگاه صنعت نفت به طرح شناسایی هیدرات‌های گازی در دریای عمان اشاره و تأکید کرد: هیدرات‌های گازی ذخایری هستند که در بلورهای یخ و در عمق دو هزار متری کف دریا قابل شناسایی‌ هستند و فاز نخست این طرح با موفقیت انجام گرفته و قرار است به زودی فاز دوم آن اجرا شود.

وی به طرح مروارید خلیج فارس برای بررسی ساختار‌های زمین شناختی اشاره و عنوان داشت: این طرح در منطقه خلیج فارس در حال انجام است و تا کنون 90 درصد پیشرفت داشته است. در این طرح با دانشگاه‌های معتبر دنیا همکاری‌هایی صورت گرفته است و طرح پژوهشی دیگری در حال انجام است که طی آن شناسایی ساختارهای زمین‌شناختی در دشت اروندان در استان خوزستان است که میدان‌های بزرگ نفتی ایران در آن جا گرفته است.

رئیس پردیس بالادستی پژوهشگاه صنعت نفت افزود: این طرح حدود 28 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی به بررسی وضعیت زمین‌شناختی منطقه کپه داغ در مرز ترکمنستان اشاره و گفت: بر اساس آن ارتباط مخازن انرژی ایران و ترکمنستان اثبات می‌شود و موافقت‌نامه‌ای نیز پارسال برای افزایش برداشت از میدان نفتی اهواز انجام شده که در حال اجراست و طرح‌های ذخیره‌سازی گاز در مخازن زیرزمینی و طرح ملی خودکفایی افزایه‌های شیمیایی در صنعت حفاری از جمله طرح‌های دیگر پژوهشگاه صنعت نفت است.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب