خبرایران: معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 17 از برپایی جشنواره های منطقه ای و محله ای غذای سالم با محوریت غلبه بردیابت و همزمان با هفته سلامت در سطح این منطقه خبر داد.
به گزارش خبرایران از روابط عمومی شهرداری منطقه 17 تهران، جواد سیفی با اعلام این خبر اذعان داشت: یکی از روش های مهم و اصولی در پیشگیری و کنترل دیابت نحوه تغذیه است به گونه ای که نه تنها نوع اغذیه مصرفی بلکه نحوه طبخ آن نیز در پیشگیری و کنترل این بیماری موثر است.
سیفی افزود: برپایی جشنواره های غذای سالم از این دیدگاه که می تواند شهروندان را به تامل در خصوص اغذیه سالم و نحوه طبخ بهینه مواد غذایی وادارد و از سوی دیگر مروج و معرف غذاهای سالم برای افراد خصوصا افراد در معرض خطر و یا دارای مشکلات و بیماری ها باشد، مهم و موثر است.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری دارالشهدای تهران خاطر نشان ساخت: در این جشنواره ها که با حضور کارشناسان اداره کل سلامت،کارشناسان تغذیه و مسئولین شهری برگزار شد،غذاهای برتر با توجه به ارزش غذایی، نوع طبخ، تزئین و با در نظر گرفتن محوریت تناسب با بیماری دیابت انتخاب شد و از برگزیدگان تقدیر شد.
گفتنی است مشاوره تغذیه و توجیه شرکت کنندگان با حضور مشاوران تغذیه در خصوص اهمیت تغذیه سالم، نحوه مصرف و شیوه نگهداری و طبخ مناسب مواد غذایی، یکی از آیتم های اصلی این جشنواره ها بوده است.