امروز: یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ [2024/11/24]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 15087 تاریخ انتشار: شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۲:۲۵:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

دکتر ایرج فاضل اعلام کرد؛

ایران نیازی به پزشکان خارجی برای انجام جراحی ندارد/ عوارض جراحی قابل پیش‌بینی نیست/ متاسفانه در کشور ما حق پرستاران داده نمی‌شود/ به‌روز نکردن تعرفه‌های پزشکی موجب پدیده شوم زیرمیزی شده است

خبرایران: رئیس جامعه جراحان داخلی ایران گفت: متاسفانه در کشور ما حق پرستاران داده نمی‌شود و هنوز موقعیت یک پرستار آنطور که باید در جامعه ما شاخص نشده است.
ایران نیازی به پزشکان خارجی برای انجام جراحی ندارد/ عوارض جراحی قابل پیش‌بینی نیست/ متاسفانه در کشور ما حق پرستاران داده نمی‌شود/ به‌روز نکردن تعرفه‌های پزشکی موجب پدیده شوم زیرمیزی شده است

به گزارش خبرنگارخبرایران، نشست خبری «چهلمین کنگره جامعه جراحان داخلی ایران» صبح امروز شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۹۵، با حضور«دکتر ایرج فاضل» رئیس جامعه جراحان داخلی ایران،متخصصان جراحی،«دکتر کاظم عباسیون» نایب رئیس جامعه جراحان کشور ،«سیدابوالحسن امامی» رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی کشور ،«دکترجواد امیری‌زاد» دبیرانجمن جراحان پلاستیک و زیبایی و اصحاب رسانه درمحل جامعه جراحان داخلی ایران برگزار و دراین نشست خبری «دکتر ایرج فاضل» رئیس جامعه جراحان داخلی ایران اظهارداشت: در حال ‌حاضر با توجه به پیشرفت علم پزشکی دیگر نیازی به اعزام بیمار به خارج از کشور وجود ندارد، مگر آنکه بیمار به درخواست خود بخواهد در کشور دیگری جراحی بر روی آن انجام گیرد.

رئیس جامعه جراحان داخلی ایران تصریح کرد:متاسفانه برخی از پزشکان که در خارج از کشور مقیم هستند وارد کشور می‌شوند و به انجام جراحی و تبلیغات بسیار گسترده می‌پردازند که متاسفانه این نوع برنامه‌ها توسط مسئولان نیز دامن زده می‌شود بدون آنکه دلیل منطقی برای آن وجود داشته باشد؛ زیرا تمام پزشکان ایرانی آگاهی لازم درباره انجام تمام جراحی‌های پیشرفته را دارند و کشور نیازی به پزشکان خارجی برای انجام جراحی ندارد.

وی افزود: در زمینه جراحی عروق و اعصاب متاسفانه مواردی در کشور وجود دارد که پزشک از خارج از کشور برای انجام جراحی حضور پیدا می‌کند که با برنامه‌ریزی تبلیغاتی وارد کشور می‌شوند و این اصلا به نفع مردم نیست.

دکتر فاضل درباره خطاهای پزشکی گفت: در پزشکی آنچه نباید اتفاق بیفتد قصور و کوتاهی است اما عوارض جراحی قابل پیش‌بینی نیست و ممکن است هر جراحی طی عمل با عوارض پیش‌بینی‌ نشده مواجه شود که در آن صورت تیم پزشکی باید با تدابیر لازم این عوارض را به حداقل برساند، بنابراین نمی‌توانیم عوارض جراحی را جزو خطاهای پزشکی محسوب کنیم.

وی ادامه داد:خطاهای پزشکی در بیمارستان‌های آموزشی بیشتر است، در بیمارستان‌های آموزشی دلیل آنکه به دانشجویان و رزیدنت‌ها آموزش داده می‌شود مدت زمان جراحی به طول می‌انجامد، این امر باعث بروز خطا در جراحی می‌شود. به همین دلیل در تمام دنیا و از جمله کشور ما خطای پزشکی در بیمارستان‌های آموزشی بیش از سایر بیمارستان‌ها است.

رئیس جامعه جراحان داخلی ایران، با انتقاد به پرداختی‌ها به پرستاران گفت: متاسفانه در کشور ما حق پرستاران داده نمی‌شود و هنوز موقعیت یک پرستار آنطور که باید در جامعه ما شاخص نشده است.

دکتر فاضل، پیرامون اینکه پرستاران دریافتی خود را با پزشکان مقایسه می‌کنند و نسبت به این مسئله معترض هستند، توضیح داد: مقایسه درآمدی با پزشکان کار مناسبی نیست، زیرا اصلا یک کار بی‌پایه است زیرا یک پزشک در طول یک ماه ممکن است درآمدهای متفاوتی داشته باشد، بنابراین یک پرستار نمی‌تواند درآمد خود را با پزشک مقایسه کند.

وی تصریح کرد: پرستاران نقش اساسی و مهمی در ادامه روند بهبود بیماران پس از جراحی دارند که نقش آنها غیرقابل انکار است و باید حق آنها پرداخت شود اما این حقوق نباید با سایر اقشار پزشکی مقایسه شود.

رئیس جامعه جراحان داخلی ایران با بیان اینکه هر وزیری که بر سر کار می‌آید، کتاب تعرفه آمریکا را دست‌کاری می‌کند، گفت: من در زمان وزارت خود کتاب تعرفه کالیفرنیا را برای نخستین‌بار به ایران آوردم، اما متاسفانه پس از پایان دوره وزارت هر وزیری که بر سر کار آمد کتاب تعرفه را دست‌کاری کرد که اگر این کتاب اصلاح شود و به حالت اولیه برگردد مشکل جامعه پزشکی برطرف می‌شود، اما متاسفانه این اجازه در کشور داده نمی‌شود.

دکتر فاضل یادآور شد: متاسفانه دست‌کاری در کتاب تعرفه کالیفرنیا و به‌روز نکردن تعرفه‌های پزشکی موجب پدیده شوم زیرمیزی شده است. تعرفه‌های ناعادلانه در کشور به پزشکان تحمیل شده است که اگر تعرفه در کشور ما با نرخ تورم افزایش یابد و کتاب تعرفه کالیفرنیا مجددا ترجمه و اصلاح شود، مشکلات تعرفه‌ای، زیرمیزی و رابطه مالی بین پزشک و بیمار قطع می‌شود.

وی درباره اجرای طرح تحول سلامت گفت: طرح تحول سلامت یک برنامه جامع و مناسبی است، اما نیازمند یک منبع مالی بسیار عظیم است زیرا درمان یک حوزه بسیار گسترده است که کمر بزرگترین سرمایه‌ها را نیز می‌شکند، به همین دلیل از ابتدای مطرح شدن این طرح نگرانی در‌خصوص تداوم منابع مالی این طرح وجود داشت که این نگرانی را بعد از گذشت سه سال وزیر بهداشت نیز احساس کرده است که آیا بودجه‌ها تامین خواهد شد یا خیر.

 

دکتر عباسیون: چرخش مالی بیمارستان‌های خصوصی در گروی دستمزدهای پزشکان است

دکتر کاظم عباسیون، نایب رئیس جامعه جراحان کشور، در ادامه این نشست خبری اظهارداشت: زمانی که وسایل تشخیصی مدرن در کشور وجود نداشت امکان اعزام بیمار به خارج از کشور وجود داشت اما امروزه وسایل به روز تهیه شده و در اکثر مناطق بزرگ شهری این امکانات هست.

وی ادامه داد: خطای پزشکی برای همه جوامع رخ می‌دهد و هیچ عمل جراحی بدون عارضه نیست، در بیمارستان‌های آموزشی عوارض بیشتر است و تردیدی نیست که باید برای رزیدنت و جراحان تازه خرج کنیم تا آموزش بهتری ببینند پس جراحی کردن رزیدنت‌ها امری طبیعی است و انسان جایزالخطاست.

نایب رئیس جامعه جراحان کشورگفت: چرخش مالی بیمارستان‌های خصوصی در گروی دستمزدهای پزشکان است چون قیمت تخت روز متناسب نیست و متأسفانه درآمد پرستاران با افراد پشت میز نشین در بیمارستان‌های دولتی یکی دیده می‌شود در حالیکه خدمات ۲۴ ساعته آنها پس از جراحی دیده نمی‌شود و نگاه صحیح مالی وجود ندارد.

دکتر عباسیون گفت: در رابطه با تعرفه جراحی در سال ۸۰ ارزش K ضریب ۳۴ تومان و در نهایت به ۳۸ تومان افزایش یافت اما اکنون با گذشت ۱۰ سال هنوز ثابت است و اگر با توجه به نرخ تورم بخواهد اعلام شود باید ۱۵۰ هزار تومان باشد و وقتی تعرفه عادلانه نیست هرچه پزشک می‌گیرد حقش است حالا این می‌خواهد رو میزی باشد یا زیر میزی.

نایب رئیس جامعه جراحان کشور افزود: با برداشت‌های نامعقول از بیمه‌ها، صندوق‌های بیمه‌ای نمی‌توانند سر وقت پول جراحی بیماران را بدهند و میلیاردها تومان به بیمارستان‌های خصوصی بدهکارند.

 

امامی:۳۰۰ فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی در کشور داریم

سیدابوالحسن امامی، رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی کشور، در ادامه این نشست خبری، درخصوص اقدام داوطلبانه جمعی از پزشکان فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی گفت: این پزشکان کسانی را که دچار اسیدپاشی می‌شوند در بیمارستان‌های خصوصی و دولتی بدون دریافت حق‌العمل به صورت داوطلبانه جراحی می‌کنند، چراکه آنان در مقابل یک عارضه وخیم قرار دارند و از طرفی هم بیشتر حادثه دیدگان دختران جوان هستند.

وی افزود: ما در مجموع ۳۰۰ فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی در کشور داریم که اسامی آنها در سایت انجمن موجود است. متاسفانه جراحان عمومی، گوش و حلق و بینی، فک و صورت حتی تکنیسین‌ها نیز جراحی زیبایی بینی را بدون گذراندن هیچ دوره آموزشی و به صورت تجربی انجام می‌دهند.

رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی کشور، تصریح کرد: متخصصان گوش و حلق و بینی تنها در صورت گذراندن دوره کلاسیک آموزش جراحی زیبایی و سر و صورت که تحت نظر سازمان نظام پزشکی برگزار می‌شود، می‌توانند عمل جراحی زیبایی بینی را انجام دهند و از میان تمام آمار موارد سوانح و تصادف در کشور، ۸۰ درصد دچار ضایعات سر و صورت می‌شوند،بیشترین ناهنجاری مادرزادی مربوط به شکاف لب و کام است. از میان ۷۰۰ زایمان، یک نوزاد با ناهنجاری شکاف لب و کام مواجه می‌شود و تا ۱۷ سالگی نیاز به درمان دارند.

وی به تاثیر طرح تحول سلامت در ارتقای تعرفه‌های جراحی پلاستیک و زیبایی اشاره کرد و گفت: طبق نظر وزیر بهداشت تعرفه‌های این جراحی به اندازه مناسبی ارتقا پیدا کرد و باعث شد به بیماران سوختگی توجه بیشتری صورت گیرد.

 

دکتر امیری‌زاد: ایران از نظرمیزان کل اعمال جراحی زیبایی در جایگاه 10 قرار دارد

دکترجواد امیری‌زاد، دبیرانجمن جراحان پلاستیک و زیبایی، در ادامه این نشست خبری، از رتبه چهارم ایران در دنیا از نظر میزان عمل جراحی بینی خبر داد و گفت: در حال حاضر ایران از نظر میزان کل اعمال جراحی زیبایی در جایگاه دهم قرار دارد که موارد اقتصادی در این موضوع دخیل است. هرجا که یک جریان اقتصادی ایجاد شود، افراد زیادی وارد آن می‌شوند. در شرایط فعلی بسیاری از کسانی که وارد این حیطه شدند، هیچ تخصصی ندارند و باعث ایجاد عوارض و بدشکلی در صورت بیماران می‌شوند.

وی ضمن دروغ خواندن تمام تبلیغات ماهواره‌ای که برای لاغری، زیبایی، افزایش قد و… وعده می‌دهند، ادامه داد: ما بارها این موضوع را اعلام کرده‌ایم، اما هیچ گوش شنوایی نیست و همچنان مردم به دلیل ناآگاهی به سراغ این افراد می‌روند. اگر کسی نیاز به جراحی زیبایی داشته باشد، می‌تواند به سایت انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی مراجعه و پزشکان مورد اعتماد را پیدا کند.

دبیر انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی در پایان تصریح کرد: تنها پزشکانی که عمل جراحی بینی در برنامه آموزشی آنها گنجانده شده باشد، می‌توانند اقدام به انجام این جراحی کنند. بسیاری از اعمال جراحی زیبایی ضرورتی ندارند. ۹۰ درصد شکایات جراحی زیبایی نیز مرتبط با تخلفات افراد غیرجراح پلاستیک است.

بنابراین گزارش، چهلمین کنگره سالیانه جراحان کشور ۲۰ تا ۲۴ اردیبهشت‌ماه در سالن همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب