امروز: شنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ [2025/04/05]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 1617 تاریخ انتشار: شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۰:۲۷:۱۰ قبل از ظهر نسخه چاپی

رئیس سازمان سینمایی ؛

سینمای ایران را سینمای امید می‌نامم/ برگشت بزرگان به سینما را جشن می‌گیریم /هیچ جایزه‌ای جبران زحمات عاشقانه یک هنرمند نیست

خبرایران: حجت‌الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی گفت: آنها که در مبارزات حرفه ای تیشه به ریشه اصل سینما زدند. آن ها که سینمای نجیب و شریف ایران را به وابستگی به بیگانه؛ به دشمنی با دین و به ستیز با آیین‌ها متهم کردند. از همه آن ها می‌خواهم که بازگردند و گذشته را جبران کنند.
سینمای ایران را سینمای امید می‌نامم/ برگشت بزرگان به سینما را جشن می‌گیریم /هیچ جایزه‌ای جبران زحمات عاشقانه یک هنرمند نیست

به گزارش خبرایران، مراسم افتتاحیه سی‌ودومین جشنواره‌ بین‌المللی فیلم فجر شامگاه جمعه 11 بهمن با حضور مسولین، هنرمندان و اصحاب رسانه از ساعت در تالار وحدت برگزار شد.

براساس این گزارش، حجت‌الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی در آغاز سخنانش با اشاره به برگزاری طرح« سینما سلام» در روز پنجشنبه 10 بهمن ماه گفت: دیروز روز نمایش اقتدار سینما بود خانواده‌های ایرانی پرشکوه و انبوه و پرشمار آمدند که بگویند که حاضرند با سینما آشتی می‌کنند از مدیران سینما سپاسگزارم که خیلی زحمت کشیدند.

وی افزود: هنرمندان گرامی سلام می‌کنم به شما و به سینمای ایران سینمایی به رنگ خدا و طعم گیلاس سینمایی که در این جهان پرآشوب بلمی به سمت ساحل ضیافتی از جنس نور. سلام می کنم به شما پیام آوران صلح و آرامش سلام به عزم و اراده شما. شما که می‌بخشید حتی اگر فراموش نکنید. سلام به قهرهایتان به کنایه‌هایتان. به اعتراض‌های نجیبانه به نامه‌های سرگشاده. به روزنامه‌ها، سایت‌های سینمایی، خبرنگاران پرشور و خلاصه سلام به سینمای پرافتخار ایرانی و

از این که در سال تحویل سینمای ایران دفتر تازه‌ای از فجری پر امید را م‌ گشایم جا دارد خوشحال باشیم به خود ببالیم.خوشحالم که سینمای ایران به فردا می‌اندیشید و گذشته را آرام آرام به تاریخ می سپارد.

ایوی ادامه داد:چرا سینمای این روزگار را سینمای امید ننامیم، سینمای ایران را سینمای امید می‌نامم زیرا مدیران و سینماگران می‌کوشند همدیگر را بفهمند چون بزرگان سینما آهنگ سینما کرده‌اند. چون جوانان پرشور اشتیاق سعی می‌کنند طرحی نو دراندازند. در فجر امسال آشتی بین دولت و هنر را جشن می‌گیریم. امیدوارم چون از سپیده و تا پاسی از شب به دیدارتان و به شنیدن می‌گذرانم ولی همچنان شرمنده درخواست‌های فراوان دیدارم. من امیدوارم چون شما می‌نویسید،اعتراض می‌کنید، قهر می‌کنید، امضا می‌کنید، طومار جمع می‌کنید. امیدوارم زیرا اگر او را نبود با من میلی چرا ظرف مرا بشکست لیلی. من امیدوارم پس هستم، زیرا رییس سازمان سینمایی هستم.

رئیس سازمان سینمایی خاطرنشان کرد: گمان می‌کنم که طوفان‌ها را پشت سر گذاشتیم و چه زیبا گفت امام عدالت ونخستین شهید محراب که طوفان برای نوازش سرشاخه‌ها نیست. طوفان برای آزمون ریشه‌هاست. ما هنوز در آغاز راهیم اما آغاز کردیم رفتن را. توشه راه برگرفتیم از دیدگاه های ارزشمندتان.آغاز کردیم رفتنی را به پشتوانه پشتیبانی‌های بی‌دریغ‌تان. به پشتوانه‌ لبخندهای رضایت‌تان، به پشتوانه اعتماد متقابلی که دارد شکل می گیرد. میوه این اعتماد شیرین خواهد بود برای همه برای سینمای ایران برای نظام جمهوری اسلامی ایران.

وی تصریح کرد: بر این باورم نیاز امروز سینمای ایران گفتگو است. گفتگو به جای مجادله. گفتگو برای همدیگر را فهمیدن برای از بردن کدورت‌ها گفتگو برای یافتن نقطه های پیوند؛ نقطه هایی که به هم می رسند و می شوند خط، خط زیستن ما با هم، خط ما خط سینمای ملی ایران، خط سینمای امید، خطی که متقاطع است، با خطوط اجتماعی و فرهنگی. خطی که سقف‌اش می تواند تا آسمان باشد، خطی که قرمز نیست به سمت خطوط قرمز واقعی نه توهمی میل نمی کند. بیایید با این نقطه‌ها خطی برای سینمای ایران رسم کنیم. خطی که نه او خواند نه غیر. نه چپ خواند نه راست، آن خط سومی که ما باشیم؛ ما یعنی سینمای ایران. ما یک خط و یک نگاهیم و ما خود سینمای ایرانیم.

ایوبی در ادامه بیان داشت: گفتگوی درونی بین خانواده سینما و گفتگوی بیرونی با همه آن‌هایی که در این سال‌ها به سینما بدگمان شده اند. بدگمان شده‌اند به کسانی که برای منافع آنی و گروهی خود بسیاری را برعلیه سینما شوراندند. آن‌ها که در مبارزات حرفه ای تیشه به ریشه اصل سینما زدند. آن ها که سینمای نجیب و شریف ایران را به وابستگی به بیگانه؛ به دشمنی با دین و به ستیز با آیین‌ها متهم کردند. از همه آن ها می‌خواهم که بازگردند و گذشته را جبران کنند. خود نیک می‌دانند که بر شاخ نشسته بودند و بن می‌بریدند. این گفتگو نیازمند شجاعت است. شهامت عذرخواهی و شجاعت بخشش؛ هر دو لازم است. به زودی حلقه‌های دیدارتان را با طیف‌های گوناگون تصمیم‌گیر و تصمیم ساز کشور فراهم می کنم. از شما می خواهم که مرا در این گفتگوی سازنده یاری کنید.

وی تاکید کرد: اما سخن اصلی من با شما این است که آستین‌ها را بالا زده و کار، کار و کار بیافرینید. برگشت بزرگان به سینما را جشن می‌گیریم و ورود اندیشه‌های جوان و خلاق به این عرصه را گرامی می‌داریم. همه آن ها که ماندند و دل و دماغ آفرینش را از دست داده بودند برخیزند و دست به کار شوند. و به آن‌ها که کوچ کردند رفتند نه برای ماندن، که برای برپای ماندن و برای بازگشت به آغوش میهن، به عنوان کسی که سالیان سال همدل ایرانی در غربت بوده‌ام می گویم که هیچ ایرانی را توان زندگی به دور از خورشید رضوی نیست. ایرانی بدون دماوند و تخت جمشید بدون امامزاده صالح و تجریش؛ بدون عاشورا و نوروز هرگز قابل تصور نیست.

رئیس سازمان سینمایی با اشاره به پیام رئیس جمهور برای جشنواره فیلم فجر اظهار داشت: اما سخن رییس جمهور خواست مردم است زندگی پرامید و نشاط حق مردم است و سینما می تواند زندگی بیافریند. سینمایی می‌تواند جهانی شود که از جایی آمده باشد، نام و نشانی و شناسنامه ای. سینمای ایران باید ایرانی باشد؛ نمی‌تواند اسلامی نباشد. از کسانی که در این سی سال گذشته این چراغ را روشن نگه داشتند سپاسگزارم. از رضا داد سپاسگزارم که این آیین باشکوه را سامان دادند. جشنواره تنها آیین است و هیچ جایزه‌ای جبران زحمات عاشقانه یک هنرمند نیست

 

 علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت الله ایوبی رییس سازمان سینمایی، محمدرضا جعفری جلوه مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی، محمد احسانی معاون آثار و فعالیت های سینمایی سازمان سینمایی، حسین مسافر آستانه مدیرعامل موسسه رسانه های تصویری، حبیب ایل بیگی مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران،محمد مهدی عسگرپور، رضا میرکریمی،محمدحسین لطیفی، احمدرضا درویش،مسعود کیمیایی،پولاد کیمیایی،مجید مظفری، امین حیایی، رامبد جوان حسین پاکدل، عاطفه رضوی، میلاد کی مرام، امیر اثباتی، نازنین بیاتی، هومن سیدی، داود رشیدی، بابک حمیدیان، مهدی فخیم زاده، بهروز افخمی،مرجان شیرمحمدی، امیر اسفندیاری، علیرضا شجاع نوری، حسین معززی نیا، هانیه توسلی، پریوش نظریه، منوچهر مشیری،  مازیار میری، سیدجمال ساداتیان، سامان سالور، محمدعلی باشه آهنگر، علی علایی، هما روستا، مهدی هاشمی، گلاب آدینه،نورا هاشمی،سیاوش اسدی، پیمان معادی، حبیب رضایی، سعید سعدی، رضا ناجی،  رویا نونهالی، سیروس الوند، طهماسب صلح جو، محمدرضا شرف‌الدین، پیمان جعفری، منوچهر شاهسواری، جهانگیر کوثری، محمدحسین قاسمی، نرگس آبیار،حمیدرضا دیبایی، حسین یاری، حسین جعفریان، اسحاق خانزادی، نظام‌الدین کیایی، رویا تیموریان، فرهاد اصلانی، فریدون جیرانی، عبدالله اسکندری، پژمان بازغی، سیدمحمود رضوی، محمدرضا شفیعی، امیر سمواتی،سید جواد هاشمی، سعید سعدی، منوچهر محمدی، صابر ابر، حسن معجونی، علی اکبر ثقفی، علی معلم و ... از جمله حاضران در مراسم بودند.

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب