خبرایران: ژيلا صادقی مجري توانمند تلويزيون گفت: فرزندان از فضاي مجازي، تلويزيون، راديو و يا تجربههاي پدر و مادر، به صورت پراكنده اطلاعاتي به دست ميآورند و متاسفانه در ايران خودسانسوري در آسيبهاي اجتماعي وجود دارد و وقتي معضلات به بحران ميرسند نسبت به اطلاعرساني و هوشياري خانوادهها اقدام ميشود، آنهم در لفافه و غيرشفاف.
ژيلا صادقی در گفتگو با روابط عمومي ستاد مبارزه با موادمخدر افزود: هميشه اطلاعرساني در مورد ماهيت و معضلات موادمخدر و روانشناسي خانواده به دو بخش تقسيم ميشود. گروه اول رده سني كودكان، نوجوانان، جوانان و گروه دوم رده سني بزرگسالان را در برميگيرد ولي تاكنون هيچ كارگاهي وجود نداشته كه پدر و مادر به همراه فرزندشان در آن شركت كرده و آموزش ببيند.
وي افزود: پدر و مادر بايد آموزش درستي ببينند كه بتوانند آن را به خانواده انتقال دهند، چنين والديني ميتوانند فرزند خود را به خوبي مجاب كنند كه گرايش اعتياد چه آينده سياهي دارد. همچنين اگر اين آموزشها از حالت خشك و يكنواختي به دور و داراي جذابيت باشد، حتما پذيرش آن بيشتر خواهد بود. به نظر ميرسد مسئولان با برگزاري كارگاههاي مفرح و آموزشي نتيجه مطلوب دست پيدا خواهند كرد. ضمن آن كه در فضاي مجازي هم بايد فعاليت كرده و اطلاعرسانيهاي دقيقي در شبكههاي اجتماعي صورت گيرد.
اين مجري تلويزيون گفت: فرزندان از فضاي مجازي، تلويزيون، راديو و يا تجربههاي پدر و مادر، به صورت پراكنده اطلاعاتي به دست ميآورند و متاسفانه در ايران خودسانسوري در آسيبهاي اجتماعي وجود دارد و وقتي معضلات به بحران ميرسند نسبت به اطلاعرساني و هوشياري خانوادهها اقدام ميشود، آنهم در لفافه و غيرشفاف.
صادقي بيان داشت: متوليان امر بايد به صورت شفاف كارگاههايي را برگزار كنند كه اعضاي خانواده را با هم دعوت كنند. پدر و مادرها هم نبايد از اين هراس داشته باشند كه فرزندانشان خيلي چيزها را نشنود. اگر بچه اطلاعات درستي در مورد مسائل و معضلات داشته باشد در مواقع خاص ميتواند رفتارهاي خود را بهتر مديريت كند. بچهها كنجكاوي دارند و به دنبال تجربه خيلي از مسائل هستند. اين كنجكاوي با اطلاعات غلطي كه در فضاي مجازي و دانستههاي همسالان وجود دارد آنها را به چالهاي مياندازد كه راه برگشت ندارند. بايد تلاش كنيم كه جوانان از خود بپرسند؛ چرا بايد به سمت اعتياد بروند كه بعد بخواهند در NA و... شركت كرده و سختي ترك را به جان بخرند.