خبرایران: معاون سنجش دانشگاه علمی کاربردی گفت: در دوره گذشته ۱۲ هزار نفر از داوطلبان به علت اینکه فقط یک کد رشته محل را انتخاب کرده بودند مردود شده و به همین خاطر توصیه می شود که داوطلبان همه ۳۰ کد رشته محل را انتخاب کنند.
به گزارش خبرنگارخبرایران، نشست خبری مدیران آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی صبح امروز اول شهریورماه 1395 با حضور«دکترمحمد علی اخوان» معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی ،«دکتربهزاد بهرامینسب»معاون سنجش دانشگاه علمی کاربردی و اصحاب رسانه در ساختمان مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار و دراین نشست خبری«بهزاد بهرامینسب» معاون سنجش دانشگاه علمی کاربردی اظهارداشت: دفترچههای آزمون کاردانی سال تحصیلی جدید اوایل هفته آینده و دفترچههای آزمون کارشناسی ناپیوسته ۲ هفته بعد بر روی سایت سازمان سنجش قرار میگیرد.
معاون سنجش دانشگاه علمی کاربردی اضافه مکرد: داوطلبان برای دوره جدید دانشگاه علمی کاربردی در مقطع کاردانی ۳۰ کد رشته محل و در مقطع کارشناسی ۲۰ کد رشته محل را میتوانند انتخاب کنند.
وی درخصوص نحوه انتخاب کد رشته ها هم تاکید کرد: در دوره گذشته ۱۲ هزار نفر از داوطلبان به علت اینکه فقط یک کد رشته محل را انتخاب کرده بودند مردود شده و به همین خاطر توصیه می شود که داوطلبان همه ۳۰ کد رشته محل را انتخاب کنند.
معاون سنجش دانشگاه علمی کاربردی ابرازداشت: داوطلبانی که تا پایان شهریور ماه فارغ التحصیل میشوند در دورههای مهر و بهمن شرایط شرکت را دارند و افرادی که تا پایان دی ماه فارغ التحصیل میشوند فقط در دوره بهمن ماه میتوانند به تحصیل در این دانشگاه بپردازند.
وی افزود: مرخصی، انتقالی و مهمان از نیمسال دوم به بعد امکانپذیر بوده و در بعضی از کد رشته محل و مراکز دانشگاهی اتباع خارجی نیز میتوانند در این دانشگاه ثبت نام کنند و برای تمام پذیرفته شدگان وام تحصیلی و بیمه حوادث هم در نظر گرفته شده و ظرفیت پذیرش امسال دانشگاه علمی کاربردی ۱۰ هزار و ۳۶۰ کد رشته محل و در حدود ۷۹۵ هزار نفر بوده که از این تعداد ۶۰۰ هزار نفر در سال تحصیلی جدید در رشتههای مدیریت، خدمات اجتماعی، فرهنگ و هنر جذب این دانشگاه میشوند.
بهزاد بهرامینسب عنوان داشت: مراکز این دانشگاه برای جبران ظرفیتهای خالی اقدام به ایجاد مهارتهای شغلی جدید کردند زیرا در دنیا تا به امروز ۱۴ هزار مهارت شغلی وجود داشته که متاسفانه در ایران فقط ۳ هزار از آن مهارتها شناسایی شده است.
وی ادامه داد: در سامانه جذب مدرس دانشگاه علمی کاربردی ۵۰ هزار نفر کد تدریس دریافت کرده که به صورت متناوب برای این افراد دورههای آموزشی مختلف گذاشته شد ولی به دلیل عدم مهارت در تدریس در مرحله اولیه حدود ۱۲ الی ۱۵ هزار نفر از سیستم حذف شدند .
بهزاد بهرامینسب خاطرنشان کرد: ما به جهت افزایش سطح علمی اساتید دوره های مهارت افزایی را در سه سطح پیش بینی کردیم که سطح اول آن به پایان رسیده است، هم اکنون به دلیل پر شدن سهمیه مدرس این سامانه بسته است ولی در ماههای بعد برای جذب مدرس خبره باز میشود.
وی درپایان گفت: با توجه به بخش نامه ها و دستور العمل هایی که داریم در نظر داریم از مدرسان خبره در دانشگاه استفاده کنیم ؛مثلا در رشته حقوق به استفاده از قضات باتجربه علاقمندیم که روند اجرایی شدن آن در حال بررسی است، برای ما تربیت مدرس از اهمیت خاصی برخوردار است و کسانی که به عنوان مدرس انتخاب می شوند باید دوره های ویژه را بگذرانندو مهارت کسب کنند.
دکتراخوان: دورههای پذیرش دردفتر گسترش آموزشهای مهارتی دانشگاه علمی وکاربردی تصویب شد
دکتر محمد علی اخوان معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی نیزدر ادامه این نشست خبری اظهارداشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی به منظور توسعه آموزش های علمی کاربردی با ایجاد مهارت های لازم و پرورش استعدادهای نهفته آغاز به کار کرده و به نحوی که در حال حاضر حدود ۴۹۰ هزار دانشجو دارد که از این تعداد ۲۶۷ هزار و ۳۶۶ دانشجو در مقطع کاردانی، ۲۲۰ هزار و ۴۶۳ دانشجو در مقطع کارشناسی و ۳۵۴ دانشجو در دوره تحصیلات تکمیلی در حال تحصیل هستند.
اخوان تصریح کرد: تاکنون بیش از ۹۵۰ هزار نفر از این دانشگاه نسل سومی در مقطع کاردانی و ۵۱۳ هزار نفر در مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شدند و دورههای پذیرش در دفتر گسترش آموزشهای مهارتی این دانشگاه تصویب و سپس با تایید وزارت علوم در اداره کل سنجش و ارزشیابی در قالب دفترچه در اختیار داوطلبان قرار میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: پذیرش برای نیمسال تحصیلی مهر و بهمن ۹۵ در ۴ گروه آموزشی صنعت، کشاورزی، مدیریت و خدمات آموزشی، فرهنگ و هنر در ۳۶۱ رشته و ۶ هزار و ۶۰۳ کد رشته محل صورت گرفته که در مقطع کاردانی در ۸۵۱ مرکز و در مقطع کارشناسی در ۷۷۷ مرکز و در ۴ هزار و ۵۷ کد رشته محل جذب دانشجو انجام میشود.
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی درخصوص جذب دانشجویان در رده های مختلف عنوان داشت: معدل دیپلم، نوع دیپلم، وضعیت اشتغال، وضعیت بومی و سهمیه ایثارگری در مقطع کاردانی و مواردی چون معدل دوره کاردانی، وضعیت اشتغال و سهمیه ایثارگری برای پذیرش در مقطع کارشناسی موثر است.