فاز اول پروژه فولادسازی شرکت کاوه جنوب کیش از شرکتهای زیرمجموعه بنیاد مستضعفان با ظرفیت تولید ۱.۲ میلیون تن فولاد در سال، با حضور معاون اول رئیسجمهور و رئیس بنیاد مستضعفان، در هفته جاری بهرهبرداری میشود.
به گزارش خبرایران به نقل از روابط عمومی بنیاد مستضعفان، مدیرعامل هلدینگ گسترش صنایع معدنی کاوه پارس از زیر مجموعههای بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در اینباره میگوید: در راستای برنامه توسعه اقتصادی کشور، پس از تحقیق و مطالعات کارشناسی دقیق و جانمایی هوشمندانه با در نظر داشتن مزایای نسبی تولید فولاد در مواردی از قبیل تامین مواد اولیه، انرژی و نیروی انسانی، دسترسی به منابع آب و خطوط ریلی و غیره و همچنین بر اساس رسالت و ماموریتهای بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی مبنی بر اشتغالزایی و محرومیت زدایی، مجتمع فولاد کاوه جنوب (کیش) در زمینی به مساحت 170 هکتار در فاصله 22 کیلومتری شهر بندرعباس و در مجاورت خلیج فارس ایجاد شد.
سید محمد اتابک ایجاد مجتمع عظیم فولاد کاوه جنوب کیش را یکی از بزرگترین سرمایهگذاریهای بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در حوزه صنایع مادر بر اساس رسالت محرومیت زدایی و اشتغال زایی در منطقه جنوب کشور معرفی کرد.
وی تولید مستمر و پایدار با بکارگیری فناوری روز به منظور حضور در جمع 3 تولید کننده برتر کشور در زمینه فولاد، ایجاد واحدهای پاییندستی و بالا دستی فولاد خام به نحوی که زنجیره کامل تولید فولاد از چرخه معدن تا مقاطع فولادی تحقق یابد و اشتغالزایی با به کارگیری منابع انسانی لازم و ایجاد زمینه رشد و توانمندی آنها و نقش آفرینی در محرومیت زدایی جنوب کشور را سه هدف راهبردی در این حوزه عنوان کرد.
اتابک مهمترین پروژههای تکمیل شده مجتمع فولاد جنوب کیش را 2 واحد آهن اسفنجی به ظرفیت تجمیعی 1/856 میلیون تن در سال، ایستگاه گاز به ظرفیت 100 هزار متر مکعب در ساعت، خط انتقال فشار قوی و پست برق 230/33 کیلو ولت، تاسیس و انتقال آب از دریا به ظرفیت روزانه 15 هزار مترمکعب و فولادسازی فاز 1 به ظرفیت 1/2 میلیون تن در سال عنوان کرد.
وی ابراز امیدواری کرد تا پروژههای توسعه این مجتمع که با هدف توسعه فعالیت ها و مزیت های تولید در دست اقدام قرار گرفته با همت همه کارکنان و حمایت بنیاد مستضعفان و تدابیر حمایتی همه دست اندرکاران این صنعت هر چه سریعتر به بهرهبرداری برسد.
مدیرعامل هلدینگ گسترش صنایع معدنی کاوه پارس مهمترین پروژههای در دست اقدام شرکت را فولادسازی فاز 2 به ظرفیت 1/2 میلیون تن در سال، گندلهسازی به ظرفیت 5 میلیون تن در سال، آب شیرین کن به ظرفیت روزانه 40 هزار متر مکعب و اتصال به شبکه راهآهن سراسری عنوان کرد.
اتابک ضمن تقدیر از ریاست سابق و فعلی بنیاد مستضعفان بابت حمایتهای اثربخش از این پروژه عظیم ملی اضافه کرد: پروژه فاز اول فولاد کاوه جنوب کیش علاوه بر شاخصههای مدیریت جهادی از آن جهت که در دوران تحریم ظالمانه آغاز شد و به بهرهبرداری آزمایشی رسید، منجر به کسب تجارب ارزندهای در بخش احداث صنعت فولاد شده است.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی گسترش صنایع معدنی کاوه پارس یادآور شد: هر چند هوشمندی کارشناسان برای جانمایی و اجرای پروژه موجب ایجاد مزیتهای رقابتی بسیار قابل توجهی برای شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در استمرار تولید و حضور در بازار های داخلی و خارجی شده است، ولی تولید مستمر و استفاده از همه ظرفیتهای موجود منوط به تامین بهموقع و مستمر مواد اولیه مورد نیاز مجتمع است.
وی تأکید کرد: از همه دست اندرکاران این صنعت درخواست میکنیم در این مدیریت جهادی با هدف افزایش تولید محصول استراتژیک و با کیفیت فولاد در مجتمع فولاد کاوه جنوب کیش با ما همراهی کنند.