امروز: دوشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ [2025/04/14]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 18077 تاریخ انتشار: جمعه ۳۰ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۹:۵۰:۱۰ قبل از ظهر نسخه چاپی

اجرای طرح«سراج»در منطقه 21

خبرایران :شهردار منطقه 21 از بازدید و نظارت ستادی از سرای محلات 13گانه ی منطقه 21 در قالب اجرای "طرح سراج" در این منطقه خبر داد .
اجرای طرح«سراج»در منطقه 21

به گزارش خبرایران از روابط عمومی شهرداری منطقه 21 ، دکتر جمال بافرانی شهردار این منطقه ضمن اعلام خبر فوق گفت : بازدید و نظارت ستادی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران از سرای محلات منطقه 21 در قالب "طرح سراج" با حضور قدیمی مدیر کل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران و جمعی از کارشناسان ستادی معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در منطقه 21 انجام شد .

وی در خصوص این بازدید افزود : این بازدید در راستای ایجاد تعامل سازنده با تمامی نهادهای مردمی به ویژه شورایاری ها ، هیات امنا و مدیران محلات و با هدف بهره گیری از ظرفیت های موجود و تقویت رویکرد محله محوری در طرح سراج (سرای محله ، اقدام جهادی) اجرا شد .

شایان ذکر است طی بازدید از سراهای محلات این منطقه برنامه ها و شرایط سخت افزاری و اجرای عملکرد خانه های 11گانه ی مستقر در محلات مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت .

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب