امروز: پنج شنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ [2024/11/21]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 18325 تاریخ انتشار: شنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۴:۳۰:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

رئیس سازمان بهزیستی اعلام کرد؛

بهزیستی از دانش و تجربه 22 هزار نیروی انسانی مجرب استفاده می کند

خبرایران: رئیس سازمان بهزیستی،گفت: هم اکنون این سازمان از دانش و تجربه 22 هزار نیروی انسانی متخصص بهره مند است که مجهز به آموخته ها در رشته های مختلف علوم اجتماعی، مددکاری، روانشناختی و پزشکی هستند.
بهزیستی از دانش و تجربه 22 هزار نیروی انسانی مجرب استفاده می کند

 محسن بندپی روز شنبه در آیین تودیع و معارفه مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی، افزود: از گذشته تاکنون تخصصی ترین نهادی که در خدمت دهی به اقشار آسیب پذیر جامعه نقش ایفا کرده سازمان بهزیستی است.
وی عنوان کرد: جلوگیری از شیوع آسیب های اجتماعی، ارائه خدمت استاندارد و استفاده از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد، اصلی ترین رویکردهایی است که در دولت تدبیر و امید تمام توان این سازمان در آن خلاصه شده است.
به گفته وی در جلوگیری از شیوع آسیب های اجتماعی در « رویکرد اول» باید تلاش شود که از بروز و شیوع آسیب های اجتماعی و معلولیت ها جلوگیری شود و این مهم یکی از اصلی ترین دغدغه های مسئولان نظام است.
به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: با رویکرد علمی و تخصصی و کار برد علمی رشته های مددکاری، اجتماعی ، روانشناختی و جامعه شناسی ناهنجاری های اجتماعی قابل کنترل است.
وی اظهار کرد: در این ارتباط اقدام های ویژه ای در بحث اعتیاد، طلاق، نگهداری و توانمند سازی افراد نیازمند توسط سازمان صورت گرفت و در بحث خانواده، آموزش مهارت زندگی، تربیت فرزند، بررسی تغییر سبک زندگی، افزایش زمان گفت و گو و مشاوره خانواده از دیگر اقدام های سازمان است.
وی اضافه کرد: در این ارتباط سه هزار و 900 مدرس در بحث ازدواج در قالب بخش خصوصی با سازمان همکاری دارند که نقش موثری در تحکیم بنیان خانواده دارد.
وی با اشاره به استاندارد کردن خدمات انجام شده در « رویکرد دوم» افزود: با توجه به اینکه بخشی از خدمات انجام شده به بخش خصوصی واگذار شده اما نظارت، حمایت و آموزش از مهمترین اقدام هایی است که در پشتیبانی از خدمت رسانی توسط بخش خصوصی انجام شده است.
بندپی همچنین در مورد استفاده از ظرفیت های سازمان های مردم نهاد(سمن ها)به عنوان « رویکرد سوم»، بیان کرد: سمن ها و خیریه ها نقش راهبردی در خدمت دهی به نیازمندان دارند و این امر در سازمان بهزیستی هم محقق شده است.
به گفته وی در ماه جاری، تمامی سمن ها، نیکوکاران و خیرانی که در روند ارائه تخصصی خدمت به نیازمندان نقش داشته اند با حضور رئیس جمهوری نشان مسئولیت اجتماعی دریافت خواهند کرد.
وی اظهار کرد: این همایش در یادواره تکریم از شهید فیاض بخش، بنیانگذار و موسس سازمان بهزیستی در تهران برگزار خواهد شد.
وی در ادامه از اقدام های غلامعباس عزیزی مدیرکل سابق بهزیستی خراسان جنوبی، علی عرب نژاد را به عنوان مدیرکل جدید بهزیستی استان معرفی کرد.
** خراسان جنوبی کمترین تراکم جمعیتی اما بیشترین مددجو را دارد
همچنین رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی ، گفت: این استان با اینکه کمترین تراکم جمعیتی را دارد، به نسبت جمعیت بیشترین مددجو و نیازمند را تحت پوشش سازمان های حمایتی دارد.
به گزارش ایرنا، دکتر محمد رضا امیرحسنخانی، افزود: میانگین تراکم جمعیت استان در هر کیلومتر مربع پنج نفر است و به دلیل مهاجرت، این رقم در برخی از شهرستانها کمتر است.
به گفته وی از زمان تقسیم خراسان بزرگ و تشکیل استان خراسان جنوبی مهاجرت افزایش یافت که حتی زاد و ولد هم نتوانسته میانگین جمعیتی را حفظ کند.
وی خطاب به رئیس سازمان بهزیستی عنوان کرد: وزارت مربوط به شما وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است،انتظار اصلی ما قبل از رفاه، ایجاد زیرساختها برای جلوگیری از مهاجرت است.
وی بیان کرد: مهاجرت غیر از ایجاد مشکل امنیتی، بوجود آورنده آسیب های اجتماعی جدی در حاشیه شهرها می شود.
امیرحسنخانی اظهار کرد: بهزیستی از گذشته به مددجویان کم توان جسمی و ذهنی خدمت رسانی می کرد و به عنوان یکی از راهبردی ترین سازمان ها در خراسان جنوبی فعالیت دارد.
به گفته وی شاید بهزیستی در سایر استان ها کم کاربردی تر باشد اما در خراسان جنوبی به دلیل تعداد زیاد مددجو، در ردیف های اول کاربرد خدمات قرار گرفته که این مهم نیازمند نگاه ویژه به این اداره کل در سطح کلان است.
وی با اشاره به اینکه خدمت رسانی به مددجویان عزمی جدی می خواهد، افزود: مدیریت و جذب خیریه ها و سازمان های مردم نهاد و استفاده از بخش خصوصی در خدمت رسانی به مددجویان می تواند گامی موثر در خدمت رسانی بهتر به مددجویان باشد.
این نماینده مجلس ادامه داد: با توجه به 18سال خشکسالی، مردم خراسان جنوبی با وجود فقر و مشکل مالی به افراد نیازمند کمک می کنند و با هم افزایی مدون می توان از توان خیرین سایر استانها در خراسان جنوبی استفاده کرد و این امر هم نیازمند هماهنگی و همکاری در سطح کلان است.
** خراسان جنوبی از عقب ماندگی تاریخی رنج می برد
همچنین معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی، گفت: این استان از عقب ماندگی تاریخی رنج می برد و آن کمبود زیرساخت هادر بخش حمل و نقل است.
سید محمد حسینی با اشاره به این نکته که دوری از پایتخت و نبود پرواز منظم، باعث شده که مدیران ملی کمتر بتوانند مشکل استان را از نزدیک لمس کنند، افزود: خراسان جنوبی دارای ظرفیت های خوبی است و باید از آن به نحو مطلوب استفاده شود.
به گفته وی بهترین زیر ساخت برای توسعه، وجود نیروی انسانی است که استان از این سرمایه خوب برخوردار است اما واقعیت این هست که با وجود این سرمایه باز هم وضعیت مطلوبی ندارد و به چیزی که مردم به آن نیازمند هستند کمتر پرداخته می شود.
وی بیان کرد: اگر رسالت همه مجموعه ها بر اساس حرکت ذاتی تعریف شود و مردم به این حرکت اعتماد کنند خواهیم دید که با بضاعت کم هم می توان مشکل جامعه را حل کرد.
حسینی خطاب به رئیس سازمان بهزیستی، افزود: اگر مدیران مشکل استان را از نزدیک لمس کنند، به جمع بندی و ارزیابی مدون تری خواهند رسید و حضور شما در شهرستان ها و دیدار با مددجویان از نزدیک مطمئنا ارزیابی جدیدی نسبت به منطقه در ذهن شما تداعی خواهد کرد.
غلامعباس عزیزی، مدیرکل سابق بهزیستی خراسان جنوبی در تیر ماه 95 گفته بود: 37 هزار و 328خانوار تحت پوشش بهزیستی استان هستند.
به گفته وی اطلاعات دقیقی از جمعیت معلولان در خراسان جنوبی وجود ندارد، اما به نظر می رسد 10 تا 12درصد جمعیت استان معلول باشند.
جمعیت خراسان جنوبی حدود 800هزار نفر تخمین زده می شود.
به گفته عزیزی 95 هزار و 191 نفر مددجو در استان از خدمات این نهاد بهره مند هستند.
وی تعداد مددجویان دریافت کننده مستمری را شش هزار و 706 خانوار ذکر کرد و افزود: از این تعداد 2 هزار و 117 نفر زنان سرپرست خانوار ، چهار هزار و 62 نفر معلول و 527 نفر بیمار اعصاب و روان هستند.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب