خبرایران : قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر مشاركت مردم در عرصه مبارزه با مواد مخدر را مهم توصيف كرد و افزود: با مشاركت و اراده همه اقشار جامعه ميتوان به موفقيتهاي بزرگي در اين عرصه دست يافت.
به گزارش خبرایران از روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر ؛ علي مويدي صبح امروز در جلسه هماهنگي اجراي طرح كرامت در شهرستان فلاورجان گفت: مبارزه با مواد مخدر و تامين امنيت و سلامت مردم دو رسالت مهمي است كه در راستاي نوعدوستي و توجه به انسانها بر عهده ما گذاشتهاند.
وي بيان داشت: تاكيد مقام معظم رهبري (مدظله العالي) بر مقابله با آسيبهاي اجتماعي با اولويت اعتياد و ايجاد دغدغه و نگراني در مسئولين نسبت به مواد مخدر و پيامدهاي ناشي از آن در جامعه نيز نشان از اهميت بالاي اين موضوع است.
قائم مقام دبيركل ستاد افزود: با توجه به اينكه ايران در مجاورت مركز توليد و توزيع مواد مخدر دنيا – افغانستان- قرار دارد، بيش از ساير كشورها در معرض آسيبها و تهديدات مواد مخدر ميباشد.
مويدي با بيان اينكه حضور ناتو در افغانستان به ادامه تهديد توليد و قاچاق مواد مخدر كمک ميكند، افزود: افزايش مصرف مواد مخدر صنعتي و روانگردان در دنيا موجب نگراني مردم جهان شده و كشور ما نيز از اين تهديدات مستثني نيست و ميبايست هوشيار باشد.
وي با بيان اينكه نگاه ما در مبارزه با مواد مخدر بايد علمي و با رويكرد اجتماعي باشد، گفت: يكي از راههاي برون رفت از اعتياد و كاهش آسيبها، همدلي و همياري همه دستگاههاي فرهنگي و پيشگيري كشور است تا در مسير اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر حركت كنند.
اين مقام مسئول در ستاد تصريح كرد: بايد با مشاركت و اراده همه اقشار جامعه و بسيج مستضعفين بتوانيم به موفقيت هاي بزرگي در حوزه مبارزه با مواد مخدر دست يابيم.
مويدي افزود: ما معتقديم گسترش مواد مخدر در كشور يک توطئه استكبار جهاني است و دشمنان براي آلوده كردن جوانان از هيچ تلاشي دريغ نميكنند.
وي در ادامه از زحمات و تلاشهاي استاندار اصفهان در حوزه مبارزه با مواد مخدر تشكر كرد و افزود: اين استان و دستگاههاي عضو شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آن ، عزم جدي در مبارزه با مواد مخدر دارند كه به همين منظور شهرستان فلاورجان براي اجراي طرح كرامت در نظر گرفته شده است.
مويدي بيان داشت: ستاد مبارزه با مواد مخدر طرح كرامت در شهرستان فلاورجان را به عنوان يك طرح آزمايشي در دستور كار قرار داده است، "كرامت" يك طرح اجتماعي- فرهنگي و مقابله اي است كه نيازمند عزم و اراده شهروندان و مسئولين اين شهرستان براي ورود به حوزه پيشگيري از اعتياد است تا با موفقيت به انجام برسد ، ما نيز تلاش داريم مصوبات اين طرح طوري عملياتي شود كه نتيجه، ثمربخش باشد.
وي بر استفاده از ظرفيتهاي اجتماعي در حوزه پيشگيري از اعتياد تاكيد كرد و افزود: امروز در مراكز علمي و دانشگاهي با جديت به اين حوزه ورود پيدا كردهاند ، در حوزه اجتماعي بايد تمهيداتي انديشيد تا تمايل به اعتياد كاهش يابد.
قائم مقام دبيركل ستاد بيان داشت: با توجه به صنعتي بودن استان اصفهان، ميبايست برنامهها و آموزشهاي پيشگيري از اعتياد در محيطهاي كاري و صنعتي اجرايي شوند تا اين محيطها گرفتار اعتياد نشوند.
مويدي در پايان بيان داشت: نيروي انتظامي استان اصفهان در حوزه مقابله با مواد مخدر بسيار خوب عمل كرده است، دستگاههاي قضايي و اطلاعاتي استان نيز بسيار موفق بودند و اميدواريم اين طرح به خوبي عملياتي شده و مايه خير و بركت باشد.
گفتني است در اين جلسه استاندار اصفهان، معاون كاهش تقاضا و توسعه مشاركتهاي مردمي، معاون مقابله با عرضه و امور بين الملل، مديركل بازرسي، مديركل فرهنگي و پيشگيري و مديركل روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر و جانشين سازمان بسيج مستضعفين، نماينده مردم فلاورجان در مجلس شوراي اسلامي، امام جمعه شهرستان، فرمانده سپاه صاجب الزمان (عج) و مديران استاني و شهرستان فلاورجان حضور داشتند.