امروز: سه شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۳ [2024/12/03]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 18807 تاریخ انتشار: یکشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۲:۳۵:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

علی مؤیدی خبرداد؛

رویکرد ستاد مبارزه با مواد مخدر اجتماعی شدن آن است/2 هزار سازمان مردم نهاد در امر کاهش آسیب‌های ناشی از اعتیاد در کشور داریم/ ایران مدل والگوی بسیار مناسبی برای کشورها در امر مبارزه با مواد مخدراست

خبرایران : قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدرگفت: بیش از 2 هزار سازمان مردم نهاد در امر کاهش آسیب‌های ناشی از اعتیاد در کشور داریم و هم‌اکنون ایران صاحب مدل و الگوی بسیار مناسبی برای بسیاری از کشورها در امر مبارزه با مواد مخدر و اجتماعی کردن آن است.
رویکرد ستاد مبارزه با مواد مخدر اجتماعی شدن آن است/2 هزار سازمان مردم نهاد در امر کاهش آسیب‌های ناشی از اعتیاد در کشور داریم/ ایران مدل والگوی بسیار مناسبی برای کشورها در امر مبارزه با مواد مخدراست

به گزارش خبرایران، سردارعلی مؤیدی قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در نخستین همایش ملی صیانت و گفتمان‌سازی اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر درخصوص بیان و اهداف این همایش اظهارداشت: از همدلی، همفکری و همراهی مدیران و کارشناسان امر مبارزه با مواد مخدر تشکر می‌کنم چرا که آنان گام‌های بلندی را در ایین مسیر برداشته و آثار و اقدامات برجسته و خداپسندانه این افراد در سطوح مختلف در جامعه اسلامی هویدا است.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدرتصریح کرد: موضوع اجتماعی شدن و مردمی کردن مبارزه با مواد مخدر فرایندی پیچیده و چند وجهی است که نیازمند الزامات علمی و فنی در جامعه است و بهره‌گیری از ظرفیت‌های اجتماعی و توانمندی‌های مردم و تشکل‌های مردم نهاد و غیردولتی نیازمند در اختیار داشتن دانش اجتماعی و تخصصی روز است.

وی خاطرنشان کرد: شناخت کارکردهای اجتماعی سازمان‌های مردم نهاد در راستای مبارزه با مواد مخدر و کاهش تقاضا می‌تواند دورنمایی مطلوب در کاهش اعتیاد و قاچاق مواد مخدر باشد، این مهم نیازمند گفتمان‌سازی و افزایش نقش گروه‌ها و تشکل‌های مردمی مانند ثمن‌ها و گروه‌های مرجع و صاحبنظران و متخصصین اجتماعی در جهت کاهش تقاضا است.

مؤیدی عنوان داشت: در این راستا نیل به اهداف تعیین شده در امر مبارزه همه جانبه با مواد مخدر به ویژه در بحث روان گردان‌ها از سوی دولت اعلام شده و با عنایت به آغاز برنامه ششم توسعه که فعالیت آن از سال 96 شروع می‌شود زمینه‌های اجرایی و قانونی لازم در امر مبارزه با مواد مخدر که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده، فراهم می‌شود.

وی افزود: مقام معظم رهبری در ابلاغیه خود خواستار کاهش 25 درصدی تقاضا مواد مخدر در کشور شده‌اند که دستیابی به این شاخص کلیدی نیازمند کاهش تقاضا در محیط‌های مختلف مانند خانواده، آموزشی، کاری، محلات و همچنین کاهش نرخ سن شیوع در جامعه است که تحقق این امر بدون کمک مردم و تشکل‌های مردم نهاد و غیر دولتی امکان پذیر نیست.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: در این همایش می‌کوشیم با گفتمان‌سازی و بهره‌گیری از نظرات متخصصین و فعالان اجتماعی ضمن بررسی علمی و فرایند مبارزه با مواد مخدر، مطالعات در این بخش، ضرورت‌ها و نحوه جلب مشارکت‌های مردمی در امر کنترل و کاهش مبارزه با مواد مخدر و همچنین نقش اصناف در تحکیم حوزه صیانت و بهبود یافتگان و کمک به خانواده آنان را بررسی کنیم.

مؤیدی یادآورشد: رویکرد ستاد مبارزه با مواد مخدر اجتماعی شدن است و بر همین اساس تلاش‌ها و فعالیت‌های خود را اینگونه تنظیم کرده‌ایم که در این راه با اولویت قرار دادن مبارزه با مواد مخدر و اجتماعی شدن این موضوع می‌کوشیم در این فرایند گام‌های موثری را برداریم.

وی اضاه کرد: معتقدیم باید راه‌ها و استراتژی‌های موثر و اراده همه مردم می‌توانیم شاهد تحول و رویکرد و شتاب انگیز در بحث کاهش آسیب های اجتماعی در امر مبارزه با مواد مخدر باشیم و در سال گذشته رویکرد جدیدی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در بین مسئولین نظام ایجاد شد.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ابرازداشت: تاکنون 3 جلسه با حضور رؤسای قوا و تمامی حوزه‌های مرتبط با کاهش آسیب‌های اجتماعی و با نقش کلیدی ستاد مبارزه با مواد مخدر در امر مبارزه با مواد مخدر و اجتماعی شدن آن برگزار شده و اگرمی‌خواهیم در حوزه کاهش اعتیاد موثر واقع شویم تنها راه تحقق این هدف بلند، استفاده همه جانبه از ظرفیت‌ها، قابلیت‌ها و توانمندی‌های ارزشمند مشارکت‌های مردمی است.

وی آورشد: بیش از 2 هزار سازمان مردم نهاد در امر کاهش آسیب‌های ناشی از اعتیاد در کشور داریم و هم‌اکنون جمهوری اسلامی ایران صاحب مدل و الگوی بسیار مناسبی برای بسیاری از کشورها در امر مبارزه با مواد مخدر و اجتماعی کردن آن است.

مؤیدی در پایان گفت: رئیس جمهور در آخرین جلسه برگزار شده در خصوص مبارزه با مواد مخدر تاکید ویژه‌ای کردند که برنامه مبارزه در این موضوع را براساس رویکرد استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردم نهاد در امر مبارزه با مواد مخدر تنظیم شود.

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب