خبرایران: معاون شركت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) گفت: در ۹ ماه ابتدایی امسال، وصول مطالبات ما نسبت به مدت مشابه سال قبل ۷۷ درصد رشد داشت و به ۲۲۰ میلیارد تومان رسید.
به گزارش خبرنگارخبرایران، نشست خبری «شركت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)» صبح امروز4 بهمن ماه 1395 با حضور«محمود نویدی»مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) ،«كوروش فتاحی» عضو هیئت مدیره و معاون شركت شهر فرودگاهی امام خمینی و اصحاب رسانه در فرودگاه امام خمینی(ره) برگزارو دراین نشست خبری «كوروش فتاحی »عضو هیئت مدیره و معاون شركت شهر فرودگاهی امام خمینی اظهارداشت: با وجود اینكه امسال هیچگونه پرواز حج نداشتیم و همچنین مسافران پروازهای تركیه كاهش یافته بود اما در ۹ ماهه سال جاری بیش از ۱۰ درصد افزایش مسافر داشتیم و پیشبینی میكنیم كه تا پایان سال به آمار بیش از ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر مسافر برسیم.
معاون شركت شهر فرودگاهی امام خمینی تصریح کرد: ۷۰ درصد از پروازهای بینالمللی در فرودگاه حضرت امام در حال انجام است و تا پایان سال بیش از ۵۷ هزار پرواز از این فرودگاه انجام خواهد شد ودر بخش جابه جایی بار تا پایان امسال به رقم ۱۵۶ هزار تن دست پیدا میكنیم كه نشان دهنده رشد ۲۲ درصدی در جایه جایی بار در فرودگاه امام است.
وی عنوان داشت: در حال حاضر از فرودگاه امام به ۶۰ مقصد خارجی پرواز برقرار است و گفت: با احتساب پروازهای كانكشن این رقم به ۸۰ مقصد خارجی میرسد و در حال حاضر ۵۰ ایرلاین خارجی و ۱۰ ایرلاین داخلی در این فرودگاه مشغول خدماتدهی هستند كه سیاست فرودگاه افزایش پذیرش ایرلاینهای خارجی و مقاصد پروازی خارجی است.
فتاحی تبدیل فرودگاه بین المللی به شهر فرودگاهی را مهمترین هدف فعلی دانست و افزود: شهر فرودگاهی الگویی اقتصادی است که فعالیت های اقتصادی را گسترش می دهد، هدف ما تصاحب بازارهای جهانی وسهم خواهی از اقتصاد توریستی و هوانوردی جهان است و برای رسیدن به این مهم باید فرودگاه حضرت امام را به یک شهر فرودگاهی مدرن و توسعه یافته تبدیل کنیم وازمحل درآمدهای این شهر به ارتقای وضعیت فرودگاه بپردازیم.
وی ادامه داد: اولین رویکرد ما توسعه وضعیت موجود با هدف ارتقای خدمات به مسافران است، بر این اساس درحال توسعه سالن های خروجی منتهی به هواپیما هستیم و تا قبل از نوروز امسال بیش از ۲۴ هزارمتر مربع به فضای سالن های خروجی اضافه خواهد شد و از این بعد فرودگاه امام کمبود فضا در سالن های خروجی نخواهد داشت.
عضو هیئت مدیره شركت شهر فرودگاهی امام خمینی بهسازی سرویس های بهداشتی را اقدام دیگر دانست و گفت: استفاده از نیروی انسانی به عنوان هدایت گران مسافران نیز در دستور کار است. تا به حال خیلی خوب از نیروهای هدایت گر مسافر استفاده نکردیم اما برای اربعین امسال این طرح را اجرایی کردیم و با نتیجه خوبی که گرفتیم تصمیم بر این شد که برای ایام عید امسال هم این طرح را اجرایی نماییم و استفاده مسافران از تسهیلات IT نیر در دستور کار است و در اولین اقدام با همکاری بانک مرکزی با اداره گذرنامه، پرداخت عوارض خروج با مراجعه به سایت بانک ملی و به صورت الکترونیکی امکان پذیر خواهد بود.
وی ظرفیت سازی برای ارائه تسهیلات ارزان قیمت و مناسب به مسافران را از اهداف فرودگاه امام خواند و گفت: در برنامه ریزیهای اینده سطح خدماتی که لازم است شرکت های هواپیمایی به مردم، مسافر و ترمینال بدهند تعیین میشود تا شرکت های هواپیمایی بدانند با چه سطحی میتوانند در این فرودگاه خدمات ارائه نمایند.
فتاحی یاداورشد: برای گیت های نیروی انتظامی و سپاه نیازمند توسعه فضا هستیم، در اربعین امسال روزی ۲۳۰ پرواز داشتیم که رکورد قابل توجهی در میزان پروازهای اربعین بود و توانست به رقم پروازهای نوروزی برسد. برهمین اساس در سال آینده با توسعه فیزیکال فرودگاه، گیت های گذرنامه، سپاه و پلیس را افزایش می دهیم تا مشکل ازدحام جمعیت پشت گیت حل شود.
وی درخصوص اتصال متروی تهران به فرودگاه امام(ره) گفت: این پروژه ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در اردیبهشت ماه سال ۹۶ مترو به فرودگاه امام(ره) متصل میشود، پیشنهاد دادهایم در کنار احداث ایستگاه متروی فرودگاه امام(ره)، ایستگاهی در شهر جدید پرند ساخته شود تا ادامه مسیر تا پرند ادامه یابد.
فتاحی با اشاره به احداث پارکینگ هواپیما در ضلع شمالی فرودگاه امام خمینی(ره) گفت: این استند به مساحت ۱۱۲ هزار مترمربع با حجم سرمایهگذاری ۲۸ میلیارد تومان ساخته میشود.
وی درباره وصول مطالبات فرودگاه امام خمینی(ره)، تصریح کرد: در ۹ ماه ابتدایی امسال، وصول مطالبات ما نسبت به مدت مشابه سال قبل ۷۷ درصد رشد داشت و به ۲۲۰ میلیارد تومان رسید و خوشبختانه در وصول مطالبات با ایرلاینهای خارجی مشکلی نداریم و پرداخت آنها به صورت روان انجام میشود با این حال در بین ایرلاینهای خارجی، بریتیش ایرویز که ایرلاین کشور انگلستان است، بیشترین بدهی را به ما دارد و ایرانایر و آسمان بدهکارترین ایرلاینها به فرودگاه حضرت امام هستند.
معاون شركت شهر فرودگاهی امام خمینی تاکید کرد: آسمان با مصوبهای که گرفت در حال پرداخت بدهیهای خود است، اما ایرانایر مشکلات فراوانی دارد که در حال رایزنی هستیم تا از طریق تهاتر املاک بدهیهای ایرانایر را صاف کنیم.
فتاحی درپایان گفت: در حال حاضر ۵۰ ایرلاین خارجی و ۱۰ ایرلاین داخلی در فرودگاه امام فعالیت میکنند و که در حال رایزنی با کشورهای کره جنوبی، سنگاپور و کانادا ایرلاین و کاناتاس استرالیا هستند که تا چهار ماه آینده به فرودگاه امام(ره) پرواز خواهند داشت.