امروز: پنج شنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ [2024/11/21]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 20511 تاریخ انتشار: چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۴۷:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

دردومین همایش روشهای افزایش ماندگاری فراورده های غذایی؛

تندیس طلایی تولیدکننده برتر صنایع غذایی کشوربه«گلها» رسید

خبرایران: مجتمع صنایع غذایی گلها موفق به کسب تندیس طلایی تولید کننده برتر در دومین همایش تکنوفود شد.
تندیس طلایی تولیدکننده برتر صنایع غذایی کشوربه«گلها» رسید

به گزارش خبرایران، در دومین همایش روشهای افزایش ماندگاری فراورده های غذایی از «دکتر مهدی کریمی تفرشی» مدیرعامل شرکت صنایع غذایی گلها به عنوان شرکت برتر تقدیر بعمل آمد و تندیس طلایی این همایش به وی اهدا گردید . همچنین در این همایش از دکتر محمد حسین عزیزی عضوهیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس و رئیس هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران تقدیر بعمل آمد.

     

 

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب