امروز: جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ [2024/11/22]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 21111 تاریخ انتشار: دوشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۴۳:۱۰ قبل از ظهر نسخه چاپی

اسحاق جهانگیری اعلام کرد؛

برخی برای ایجاد فلان‌قدر شغل شعار و وعده می‌دهند/ شغل با شعار ایجاد نمی‌شود /مردم از اقتصاد انتظار تحول، رفاه و شغل را دارند / مبارزه با فساد به تنهایی توسط دستگاه‌های بازرسی قضایی امکان‌پذیر نیست

خبرایران: معاون اول ریاست جمهوری با اشاره به برخی وعده‌های انتخاباتی در آستانه انتخاباتگفت: برخی برای ایجاد فلان‌قدر شغل شعار و وعده می‌دهند اما به این افراد باید گفت که یا تاکنون شغل ایجاد نکرده‌اید یا عدد و رقم دستتان نیست زیرا شغل با شعار ایجاد نمی‌شود و ایجاد اشتغال کار بزرگ و سختی است.
برخی برای ایجاد فلان‌قدر شغل شعار و وعده می‌دهند/ شغل با شعار ایجاد نمی‌شود /مردم از اقتصاد انتظار تحول، رفاه و شغل را دارند / مبارزه با فساد به تنهایی توسط دستگاه‌های بازرسی قضایی امکان‌پذیر نیست

به گزارش خبرنگارخبرایران،مراسم افتتاح شبکه دسترسی برپایه فیبر نوری مخابرات (تانوما)صبح امروز4 اردیبهشت ماه 1396 با حضور «اسحاق جهانگیری» معاون اول ریاست جمهوری، «دکترمحمود واعظی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ،« برات قنبری »معاون برنامه‌ریزی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، «رسول سراییان» مدیرعامل شرکت مخابرات ایران و اصحاب رسانه درمرکز مخابرات شهید فرد اسدی تهران برگزارودراین مراسم ««اسحاق جهانگیری» معاون اول ریاست جمهوری اظهارداشت: شناخت کانون اصلی اقتصاد در کشور برای ایجاد تحول اقتصادی بیش ازگذشته ضرورت دارد و در اقتصاد نفتی بر فروش منابع کشور اتکاء می‌شود در حالیکه بر اساس اقتصاد مقاومتی، اقتصاد باید مبتنی بر دانش بنیان شکل گیرد.

معاون اول ریاست جمهوری تصریح کرد:مردم از اقتصاد انتظار تحول، رفاه و شغل را دارند، امروز تنها با تکیه بر روش‌های اقتصاد سنتی نمی‌توانیم موفق باشیم و نیازمند حرکت به سمت اقتصاد دانش‌بنیان و کاهش وابستگی به اقتصاد نفتی هستیم.

وی خاطر نشان کرد: راهکار ایجاد اقتصاد دانش بنیان تکیه بر خلاقیت و نو‌آوری و حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی است، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نقش مهمی در تحقق اقتصاد دانش‌بنیان دارد.

جهانگیری با اشاره به پتانسیل‌های بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات برای ایجاد شغل در کشورعنوان داشت: طبق آمارهای اعلام شده، وزارت ارتباطات در سال‌های اخیر موفقیت محسوسی در تولید شغل‌های ICT محور داشته و از این پس نیز با تحول ابزارها در دنیا زمینه ایجاد اشتغال در حوزه ICT بیش از پیش فراهم می‌شود.

وی تاکید کرد:در گذشته نفت به قیمت هر بشکه 5 دلار فروخته می‌شد و در مقطعی قیمت نفت به بشکه‌ای 140 دلار رسید اما مردم همچنان احساس می‌کنند که در وضعیت اقتصادی زندگی‌شان تغییری رخ نداده و انتظار تحول دارند.

جهانگیری افزود:باید به آینده کشور حساس بود و نباید فقط برای قدرت چند روزه با منابع کشور و ملت برخورد ملی کرد و 12 سال پیش هدف‌گذاری شده بود که تا 20 سال آینده قدرت اول منطقه باشیم که در آن زمان تنها 3 کشور منطقه در حوزه علم و فناوری در حد ایران بودند و این هدف قابل دسترس بود.

وی ادامه داد: اما اکنون مشاهده رتبه کشورهای کوچک منطقه که در گذشته‌ای نه چندان دور رقیب جدی ما نبودند جای تأسف دارد و دانشگاه نباید با محدودیت‌های اجباری خارجی محصور شود بلکه دانشگاه‌ها باید محیطی برای ایجاد شغل‌های دانش‌بنیان باشند و بتوانند به درستی از این فرصت استفاده کنند.

جهانگیری با اشاره به برخی وعده‌های انتخاباتی در آستانه انتخابات یادآورشد: برخی برای ایجاد فلان‌قدر شغل شعار و وعده می‌دهند اما به این افراد باید گفت که یا تاکنون شغل ایجاد نکرده‌اید یا عدد و رقم دستتان نیست زیرا شغل با شعار ایجاد نمی‌شود و ایجاد اشتغال کار بزرگ و سختی است.

وی با اشاره به پروژه دولت الکترونیک اضافه کرد: از زمانی که در وزارت صنعت در دولت هشتم مشغول بودم بحث دولت الکترونیک مطرح شد که تاکنون پیشرفت زیادی نداشته است اما در دولت یازدهم برای ارائه خدمات بهتروارزان‌تر دستگاه‌های دولتی به مردم، دولت الکترونیک را به صورت جدی در دستور کار قرار دادیم .

وی درپایان گفت:علاوه بر تسهیل خدمات، مقابله با فساد اداری از دیگر نتایج دولت الکترونیک است و مبارزه با فساد به تنهایی توسط دستگاه‌های بازرسی قضایی امکان‌پذیر نیست و راه‌حل ریشه‌کن کردن آن تحول ساختاری است.

بنابراین گزارش،شبکه دسترسی فیبر نوری (FTTH) با نام تجاری تانوما در شهرهای تهران، مشهد، اصفهان، تبریز، شیراز، اهواز، کرمانشاه و کرج آغاز به کار کرده و هم‌اکنون بیش از ۱۳۰ میلیون خانه در سراسر جهان از فناوری FTTH بهره‌ می‌برند و تعداد مشترکان این سرویس تا پایان سال ۲۰۱۶ در دنیا به ۸۸۴ میلیون نفر رسیده است.

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب