خبرایران: دکتر وطنی در دیدار از غرفه پژوهشگاه صنعت نفت گفت: انستیتوی گاز طبیعی، فرصت مناسبی برای استفاده از ظرفیتهای دانشگاه و پژوهشگاه است.
دكتر علي وطني،معاون توسعه فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در حاشيه بازديد از غرفه پژوهشگاه، با بيان اينكه در بخش خصوصی توجه ويژهاي به بخش "عرضه" مي شود گفت: در این بخش هنگامی که محصول به مرحله عرضه می رسد، چنانچه مشتري و متقاضي مناسبي براي آن وجود نداشته باشد اين روند با مشكل مواجه مي شود.
دكتر وطني ادامه داد: خوشبختانه در سال هاي اخير به دلیل محدوديت هايي كه از نظر مسائل و مقررات بين المللي نسبت به ايران به وجود آمده است، توانمندي ها و ظرفيت هاي داخلي افزايش پيدا كرده اند.
این عضو هیات علمی دانشگاه با تاكيد بر اينكه كشور، داراي دو سيستم آموزشي و تحقيقاتي است، تصريح كرد: در بيشتر دانشگاه هاي كشور تحقيقات مفيد و گسترده ای انجام مي شود، اما اينگونه تحقيقاتدر سطح پژوهش باقي مي ماند و كمتر به توسعه و فناوري و تجاري سازي آنها توجه مي شود.
وطني محدوديت هاي ايجاد شده را باعث تحريك بخش تقاضا دانست و افزود: تلفيق دانشگاه ها و پژوهشگاه در بخش نفت، گاز و پتروشیمی، فرصت مناسبی برای هم افزایی ظرفیت ها داخلی در جهت تامین نیازهای کشور ایجاد کرده است.
معاون توسعه فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوريبه تعاملات دو جانبه دانشگاه تهران و پژوهشگاه صنعت نفت اشاره كرد و گفت: خوشبختانه دانشگاه تهران داراي انيستيتو گاز طبيعي مايع است و از اين رو تفاهم نامه اي با پژوهشگاه صنعت نفت در همين زمينه امضاء شده است كه فرصت مناسبي براي استفاده از ظرفيت هاي موجود دانشگاه و پژوهشگاه محسوب می شود.
وي در همين راستا ادامه داد: با توجه به تقاضاي شركت ملي گاز ايران در زمينه گاز طبيعي مايع و همچنين وجود همكار بين الملل، اميدواريم پروژه هاي توسعه فناوري را تا تبديل دانش فني و بومي سازي آن ادامه دهيم.
وطني در خاتمه افزود : پژوهشگاه و دانشگاه رقيب يكديگر نبوده بلكه اعضاء يك خانواده به حساب مي آيند و همواره بايد تلاش كرد كه اين رابطه ها نظامند شده تا خروجي آن به عنوان يك محصول فناورانه قابليت اجرايی و عملياتي در صنعت نفت كشور را داشته باشد.