امروز: پنج شنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ [2024/11/21]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 21504 تاریخ انتشار: یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۵۰:۱۰ قبل از ظهر نسخه چاپی

چای بنوشید، دیابت نگیرید

خبرایران:محققان دریافتند ترکیبات گیاهی طبیعی موجود در برگ های چای مانع از جذب قند در خون می شود و می تواند از دیابت پیشگیری کند.
چای بنوشید، دیابت نگیرید

به گزارش خبرایران، یافته های جدید نشان می دهد پلی فنول ها، ترکیبات گیاهی طبیعی موجود در چای به شکل قابل توجهی موجب کاهش میزان گلوکز در بزرگسالانی شد که درست قبل از نوشیدن چای، نوشیدنی مملو از ساکاروز دریافت کرده بودند.

محققان ادعا می کنند مصرف چای به خنثی کردن افزایش میزان قندخون که با مصرف اسنک های شیرین آغاز می شود کمک می کند.

دکتر تیم باند، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «بعد از آب، چای دومین نوشیدنی رایج در کل دنیاست و تحقیق جدید نشان می دهد که چقدر برای سلامت خوب است.»

وی در ادامه می افزاید: «ظاهراً این پلی فنول ها موجب کاهش شاخص گلوکز نوشیدنی های حاوی قند می شوند؛ شاخص گلوکز، توانایی نسبی مواد خوراکی کربوهیدرات در افزایش میزان گلوکز خون است.»

تیم تحقیق، تاثیرات نوشیدن چای را بر روی ۲۴ شرکت کننده که نیمی از آنها دارای میزان قند خون عادی و نیم دیگر مبتلا به علائم پیش دیابت بودند بررسی کرد.

به گزارش مهر،روز قبل از هر آزمایش، از هردو گروه خواسته شد تا از هرگونه ورزش خودداری کرده و در حدمتوسط غذا بخورند و وعده غذایی شب شان حاوی میزان پایین قند باشد.

صبح روز بعد، نمونه خون افراد به هنگام ناشتا گرفته شد. به آنها نوشیدنی شیرین همراه با دوز بالا یا پایین پلی فنول چای یا دارونما داده شد. نمونه های خون بعدی ۳۰، ۶۰، ۹۰ و ۱۲۰ دقیقه بعد گرفته شد.

محققان این آزمایش را سه بار با فاصله یک هفته ای تکرار کردند. نتایج نشان داد هر دو دوز پلی فنول چای، توقف مشابه و قابل توجهی در افزایش قندخون نشان دادند.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب