خبرایران:بانک مرکزی گزارش هفتگی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران را برای هفته منتهی به ۱۹ خردادماه اعلام کرد که براساس آن نرخ ۶ گروه نسبت به هفته قبل از آن ثابت ماند همچنین نرخ ۳ گروه افزایش و قیمت ۲ گروه دیگر نیز کاهش یافت.
به گزارش خبرایران، براساس اعلام بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی هفته منتهی به ۱۹ خردادماه سال جاری نشان می دهد که قیمت گروه های لبنیات، برنج، حبوب، قند و شکر، چای و روغن نباتی نسبت به هفته قبل از آن ثابت ماند. همچنین قیمت گروه های میوه های تازه ، سبزی های تازه و گوشت قرمز نسبت به هفته قبل از آن افزایش و قیمت خرده فروشی تخم مرغ و گوشت مرغ کاهش یافته است.
** لبنیات و تخم مرغ
در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات بهای تمام اقلام این گروه نسبت به هفته قبل ثابت بود. قیمت تخم مرغ معادل ۱.۸ درصد کاهش یافت و شانه ای ۱۰۰ هزار ریال تا ۱۱۶ هزار ریال فروش می رفت.
** برنج و حبوب
در این هفته در گروه برنج، بهای تمام اقلام بدون تغییر بود. در گروه حبوب، قیمت لوبیا چیتی معادل ۰.۱ درصد افزایش ولی بهای لوبیا چشم بلبلی ۰.۴ درصد کاهش داشت. قیمت سایر اقلام این گروه ثابت بود.
** میوه ها و سبزی های تازه
در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری سیب قرمز و زرد تخم لبنان و کیوی عرضه نمی شد و سیب گلاب و انگور عرضه کمی داشت. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین و میوه و تره بار عرضه می شد.
میوه فروشی های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می کردند که در گروه میوه های تازه بهای پرتقال درجه یک معادل ۹.۹ درصد، گیلاس ۱۶.۷ درصد، هلو ۰.۷ درصد، طالبی ۱.۴ درصد و خربزه ۶.۸ درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۲.۵ درصد تا ۱۹.۰ درصد افزایش یافت.
در گروه سبزی های تازه بهای خیار معادل ۱,۱ درصد و کدو سبز ۴.۰ درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۳.۱ درصد تا ۹.۵ درصد افزایش داشت.
** گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند معادل ۰.۸ درصد افزایش ولی قیمت گوشت مرغ ۲.۳ درصد کاهش یافت. بهای گوشت تازه گاو و گوساله بدون تغییر بود.
** قند، شکر، چای و روغن نباتی
در این هفته قیمت قند، شکر، چای خارجی و انواع روغن نباتی ثابت بود.
** تغییرات یکساله
براساس اعلام بانک مرکزی، متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به ۱۹ خردادماه سال جاری نسبت به هفته مشابه آن در سال قبل نشان می دهد که لبنیات ۷.۲ درصد، تخم مرغ ۲۲.۶ درصد، برنج ۲۱.۱ درصد، حبوب ۲۲.۷ درصد، میوه های تازه ۵۲.۷ درصد، سبزی های تازه ۳۵.۱ درصد، گوشت قرمز ۱۷.۵ درصد، گوشت مرغ ۱۲.۷ درصد، قند و شکر ۱۳.۶ درصد، چای ۲۰.۳ درصد و روغن نباتی ۸.۲ درصد افزایش یافته اند.