امروز: جمعه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ [2025/04/11]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 25415 تاریخ انتشار: یکشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۴:۱۲:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

گرامیداشت روز عصای سفید

بیش از یکصد نفر از سالمندان و معلولین روشندل ساکن در آسایشگاه خیریه کهریزک ، روز عصای سفید را گرامی داشتند.
گرامیداشت روز عصای سفید

به گزارش خبرایران از روابط عمومی موسسه خیریه کهریزک ؛ با حضور روشندلان کهریزک و همیاران فرهنگی ، روز عصای سفید در محل کتابخانه مجموعه گرامی داشته شد.

دکتر حمیده پورفهیم معاون توانبخشی آسایشگاه در گردهمایی سالانه با تبریک این روز خطاب به همه روشندلان عزیز کهریزکی و همیاران فرهنگی که در رشد استعدادهای این گرامیان تلاشی خستگی ناپذیر دارند، روزگارانی توأم با آرامش و آسایش در این خانه بزرگ را آرزومند شد.

 وی از معلولین روشندل که هر یک میتوانند با توجه به علائق شخصی خود ، هنر آموزی را در برنامه زندگی خود قرار دهند ، خواست تا از فضا و امکانات موجود حداکثر بهره را برای بالندگی بیشتر کسب نمایند.

پورفهیم مسئولین این مجموعه خیریه را مدیون خدمات خیرین و نیک اندیشانی دانست که تأمین هزینه های سنگین اهالی کهریزک را عهده  دار هستند و این، وظیفه همگان را در اداره هر چه بهتر محل زندگی مددجویان دو چندان می کند.

 در پایان این مراسم آقایان حسن عطاری ، رضا بختیاری و علی سماواتی ، 3 تن از معلولین روشندل آسایشگاه که در زمینه های گوناگون هنری و امور جاری فعال هستند ، به عنوان روشندلان موفق معرفی و جوایز خود را از دست مسئولین خود دریافت نمودند.

 

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب