امروز: جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ [2024/11/22]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 25445 تاریخ انتشار: سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۲۰:۱۰ قبل از ظهر نسخه چاپی

محمد جواد آذری جهرمی اعلام کرد؛

آپ به عنوان شرکت پرداخت الکترونیک درکشور ۸۰۰ میلیون دلار در سال گردش مالی دارد/ دولت در 4 ساله گذشته سرمایه‌گذاری خوبی در حوزه زیرساخت کرده/ بازیگران اصلی حوزه اقتصاددیجیتال کسب و کارهای نو پا هستند/سرویس های غیرحجمی نیاز مصرف کنندگان رابرطرف می کنند

خبرایران: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بازیگران اصلی حوزه اقتصاد دیجیتال کسب و کارهای نو پا هستند ودر حال حاضر مجموعه آپ یکی از شرکت های پرداخت الکترونیک در کشور با گردش مالی ۸۰۰ میلیون دلار در سال است که ممکن است با تغییر نظام کارمزد این رویه تغییر کند.
آپ به عنوان شرکت پرداخت الکترونیک درکشور ۸۰۰ میلیون دلار در سال گردش مالی دارد/ دولت در 4 ساله گذشته سرمایه‌گذاری خوبی در حوزه زیرساخت کرده/ بازیگران اصلی حوزه اقتصاددیجیتال کسب و کارهای نو پا هستند/سرویس های غیرحجمی نیاز مصرف کنندگان رابرطرف می کنند

به گزارش خبرایران، اولین پنل تخصصی‌ با موضوع« اقتصاد دیجیتالی» در حاشیه نمایشگاه تلکام با حضور، محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ناصر حکیمی معاونت فناوری‌های نوین بانک مرکزی، فیروز آبادی دبیر فضای مجازی و کثیری از وزارت صنعت، معدن تجارت برگزار شد.

محمد جواد جهرمی در این پنل گفت: موانعی در پذیرش ict وجود دارد که از آن جمله مناسب بودن خدمات با فرهنگ کشور، قابلیت‌ها و مهارت‌ها و بحث مقرون به صرفه بودن و تناسب درآمد با هزینه ها است که در کشورهای مختلف متفاوت است.

وی افزود: در کشورهای آسیایی بحث زیرساخت اهمیت بالایی دارد که دولت در چهار ساله گذشته سرمایه‌گذاری های خوبی در حوزه زیرساخت کرده است. جهرمی با اشاره به ۱۰ برابر شدن حوزه ها در بخش زیرساخت گفت: مهم ترین مشکلات انحصار ذاتی در این بخش است و مهم ترین موضوع در تلفن های ثابت هزینه های آن از لحاظ مقرون به صرفه بودن آن است.

جهرمی اظهارداشت: مقایسه وضعیت ایران با کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه نشان می دهد که سرمایه گذاری ها در این بخش باید افزایش یابد. جهرمی یادآور شد: مهم ترین حوزه برای رشد کسب و کارهای نوین ارتباطات ویدیویی است که در این بخش ایران ظرفیت خوبی برای رشد دارد، البته در این حوزه موانع زیادی نیز وجود دارد.

وی افزود: مشکل اول در حوزه تعرفه و مدل تعرفه گذاری است که سرویس های غیرحجمی می تواند نیاز مصرف کنندگان را برآورده کند. وزیر ارتباطات تاکید کرد: در این حوزه برای ارایه سرویس های با کیفیت بالا نیازمند پهنای باند بالاتری هستیم که در حال حاضر ۳۰ درصد بازار نمی‌توانند به خاطر پهنای باند پایین از این خدمت استفاده کنند.

وزیر ارتباطات گفت: بزرگترین مانع در این بخش سرمایه گذاری است از اینرو در حوزه زیر ساختی به لحاظ تولید محتوا با مشکلاتی مواجه هستیم. جهرمی با اشاره به نیاز به توسعه استارتاپ های موجود در کشور گفت: مکانیزم سرمایه‌گذاری برای کسب و کارهای نوپا در ایران هنوز رواج نیافته است.

وی ادامه داد: در بخش قوانین و مقررات نیز هنوز چارچوب مشخصی برای سرویس‌ها و کسب و کارهای نوین شکل نگرفته که از موانع جدی در عدم گسترش کسب و کارها در این بخش است.

جهرمی یاد آور شد: در حوزه موبایل سرویس های کشور مقرون به صرفه است اما در بخش تلفن ثابت این ویژگی وجود ندارد که این موانع باید برداشته شود. وی اظهارداشت: در یک جمع بندی نبود محتوا و نبود خدمات بر اساس فرهنگ کشور مشکلات این حوزه است و در حوزه زیرساخت شرایط برای رشد در این بخش وجود دارد.

جهرمی در پاسخ به این پرسش که برنامه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در طراحی، پیاده سازی و اجرا و توسعه اقتصاد دیجیتالی چیست؟ گفت: بازیگران اصلی حوزه اقتصاد دیجیتال کسب و کارهای نو پا هستند، از اینرو برنامه این وزارتخانه این است که می خواهد در کشور چندین شرکت استارتاپی با درآمد بالا داشته باشد.

وی اظهارداشت: در حال حاضر مجموعه آپ که یکی از شرکت های پرداخت الکترونیک در کشور است، گردش مالی آن ۸۰۰ میلیون دلار در سال است که البته ممکن است با تغییر نظام کارمزد این رویه تغییر کند.

وزیر ارتباطات افزود: مجموعه تجارت الکترونیک در کشور مثل دیجی کالا ظرفیت تبدیل شدن به استارتاپ با گردش مالی بالا را دارد. وی با اشاره به پیش بینی ایجاد ۲۶ هزار کسب و کار نوپا در کشور، گفت: تغییر و تحول در حوزه کسب و کارها نوپا رخ می دهد که برای رسیدن به این هدف باید یک برنامه مشخص در این بخش داشته باشیم.

جهرمی افزود: همچنین از ظرفیت مرکز ملی فضای مجازی برای رفع موانع پیش روی کسب و کارهای نو پا استفاده شده تا این مرکز از نزدیک با این قشر ارتباط حاصل کرده و درصدد رفع مشکلات آنها برآیند.

وی همچنین در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سامانه ١٩٥ آماده رسیدگی به پیامک های مزاحم است، از امکان گزارش پیامک های تبلیغاتی مزاحم از طریق سامانه ۱۹۵ خبر داد. آذری جهرمی افزود: با توجه به قولی که داده شده بود، برای رسیدگی به این پیامک ها، سامانه ۱۹۵ راه اندازی شده است.

وزیر ارتباطات ‌و فناوری اطلاعات درباره عملکرد این سامانه ادامه داد: با ارسال شماره مزاحم به این سامانه و اعلام گزارش از سوی شهروندان رسیدگی و استعلام از سوی این سامانه آغاز می شود.

جهرمی  با تاکید بر اینکه ارسال پیامک و گزارش دهی رایگان است، گفت: پس از بررسی از سوی این سامانه شماره های مزاحم مسدود و به مشترک نیز گزارش داده می شود.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب