امروز: شنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ [2025/04/05]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 26025 تاریخ انتشار: یکشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۲:۳۲:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

مصطفی‌قلی خسروی درنشست خبری اعلام کرد؛

کدرهگیری امنیت معاملات را افزایش می‌دهد/ باید سرمایه‌ها از بانک‌ها خارج و به سمت تولید هدایت شود/ با گفتن رکود، رکود ایجاد می‌شود/ تولید مسکن باید افزایش یابد/ مشاوران املاک جادوگر نیستند

خبرایران: عضو هیأت‌مدیره اتحادیه مشاوران املاک گفت:کد رهگیری که با هدف شفاف‌سازی معاملات انجام می‌شود، توسط پلاک ثبتی باشد، نه کد پستی، اما به جایی نرسید پس باید اتحادیه مشاوران املاک به این سمت حرکت کنند که دریافت کد رهگیری از طریق پلاک ثبتی باشد.
کدرهگیری امنیت معاملات را افزایش می‌دهد/ باید سرمایه‌ها از بانک‌ها خارج و به سمت تولید هدایت شود/ با گفتن رکود، رکود ایجاد می‌شود/ تولید مسکن باید افزایش یابد/ مشاوران املاک جادوگر نیستند

به گزارش خبرنگارخبرایران، نشست خبری«چالش‌های رکود مسکن در کلان‌شهرها به‌ویژه تهران و دغدغه‌های مشاوران املاک»صبح امروز یکشنبه 21 آبان ماه 1396 با حضور«مصطفی‌قلی خسروی» عضو هیأت‌مدیره اتحادیه مشاوران املاک و رییس سابق اتحادیه مشاوران املاک تهران و اصحاب رسانه برگزار ودراین نشست خبری«مصطفی‌قلی خسروی»  رئیس سابق اتحادیه صنف مشاوران املاک اظهارداشت: باید سرمایه‌ها از بانک‌ها خارج و به سمت تولید هدایت شود، چراکه با خروج سرمایه از بانک‌ها و هدایت آنها به سمت تولید به‌ویژه تولید مسکن که به طور مستقیم 300 شغل را رونق می‌دهد، می‌تواند موجب رونق و شکوفایی اقتصادی کشورمان شود.

پدر املاک ایران تصریح کرد: متاسفانه برخی مسئولان مدام از وجود خانه‌های خالی از سکنه انتقاد می‌کنند. این درحالی است که در کشور چین علی‌رغم وجود خانه‌های خالی از سکنه، بازهم تولید مسکن انجام می‌شود و وقتی از مسئولان آن پرسیده می‌شود، چرا باوجود این میزان واحد خالی از سکنه تولید مسکن انجام می‌شود، اعلام می‌کنند که این واحدهای ساخته شده برای نسل آینده است.

وی خاطرنشان کرد: اگر تعداد واحدهای مسکونی افزایش یابد بازهم به آن واژه‌ای که در سال‌های دور به آن اطلاق می‌شد که مستأجری خوش‌نشینی است و باید واحدهای خالی از سکنه که از سوی برخی احتکار می‌شود، به روش‌های تعزیراتی با آنها برخورد شود، تا این واحدها وارد بازار شود.

خسروی عنوان داشت: تولید مسکن باید افزایش یابد و ساخت مسکن باید به حدی برسد که تقاضا از عرضه عقب نماند، هرچند باید اذعان شود مشکل مسکن در هیچ جای دنیا به طور کامل رفع نشده و متأسفانه با گفتن رکود، رکود ایجاد می‌شود، اما آمارها از میزان معاملات نشان می‌دهد که رکود از بازار مسکن خارج شده و رونق وارد بازار شده است؛ چراکه 97 هزار معامله مسکن در کشور در ماه گذشته گزارش شده است که این حاکی از رشد میزان معاملات است.

وی ابرازداشت: حدود 30 سال است در اتحادیه مشاوران املاک حضور دارم و 14 سال نیز رئیس اتحادیه بودم، ما معتقدیم که کد رهگیری امنیت معاملات را افزایش می‌دهد، نه میزان تشخیص مالیات، پس باید اداره ثبت با مشاوران املاک تعامل بیشتری کند؛ چراکه مشاوران املاک هستند که نان را به سردفترها می‌رسانند، پس یعنی بله‌برون مسکن توسط مشاوران املاک انجام می‌شود و سردفترها عقد را انجام می‌دهند.

عضو هیأت‌مدیره اتحادیه مشاوران املاک تاکید کرد: سردفتران به اسناد و پلاک ثبتی اشراف دارند، اما مشاوران املاک از این موضوع محروم هستند و ‌سال‌ها تلاش کرده‌ایم که کد رهگیری که با هدف شفاف‌سازی معاملات انجام می‌شود، توسط پلاک ثبتی باشد، نه کد پستی، اما به جایی نرسید پس باید اتحادیه مشاوران املاک به این سمت حرکت کنند که دریافت کد رهگیری از طریق پلاک ثبتی باشد.

وی اضافه کرد: مشاوران املاک وقتی اعلام کنند قیمت مسکن گران شده، قیمت ملک گران‌تر خواهد شد، اینکه می‌گویند مشاوران قیمت ملک را بالا می‌برند، بی‌انصافی است، پس باید تأکید کنم مشاوران املاک جادوگر نیستند و دلال باید با دلالت و صداقت کار کند و قیمت ملک را پایین یا بالاتر از قیمت واقعی اظهار نکند.

خسروی تصریح کرد: وزیر راه و شهرسازی در چند سال‌ گذشته بارها اعلام کرده که مسکن اجتماعی را کلید خواهد زد اما هنوز این وعده عملی نشده و از نظر جانمایی سیاسی و اقتصادی در مورد پروژه مسکن مهر اظهارنظر ندارم، اما باید اذعان شود که مسکن مهر جلوی افزایش قیمت بیش از حد مسکن را گرفت.

وی ادامه داد: سه بار در سال‌های 1368، 1386 و 1391 جهش قیمت مسکن را تجربه کردیم و جهش قیمت در سال 1386 و 1391 به دلیل وجود بانک‌های خصوصی که اقدام به اعطای وام بدون برنامه می‌کردند، صورت گرفت و اگر پروژه مسکن مهر نبود، قیمت مسکن بیش از این افزایش می‌یافت.

عضو هیأت‌مدیره اتحادیه مشاوران املاک ابرازداشت: به‌هرحال ما منتظر مسکن اجتماعی آخوندی وزیر راه و شهرسازی هستیم؛ چراکه می‌خواهیم ایراداتی که مسکن مهر داشت، مسکن اجتماعی نداشته باشد و ما نمی توانیم با تکنولوژی‌ مقابله کنیم، پس باید از تکنولوژی‌ و نرم‌افزارها به نفع خودمان استفاده کنیم؛ چراکه معتقدیم این اپلیکیشن‌ها می‌توانند در جهت منافع مردم حرکت و باعث رونق مسکن شوند.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب