امروز: جمعه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ [2025/04/04]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 31698 تاریخ انتشار: چهارشنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ ساعت ۲:۱۹:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح کرد،

اشتغال و مصونیت از اعتیاد دو نگرانی خانواده‌های ایرانی است

خبرایران: سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم دوازدهمین کنگره بین‌المللی دانش اعتیاد با اشاره به اینکه اشتغال جوانان و مصونیت آنان از اعتیاد دو نگرانی پیش روی خانواده‌های ایرانی است، گفت: ۵ هزار تیم پیشگیری از اعتیاد در ۵ هزار محله استقرار یافته‌اند.
اشتغال و مصونیت از اعتیاد دو نگرانی خانواده‌های ایرانی است

به گزارش خبرایران از روابط عمومی و امور بین الملل، «انوشیروان محسنی بندپی» سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم که با حضور «فاطمه عباسی» معاون توسعه پیشگیری و «فرید براتی سده» معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور در سالن مرکز همایش های بین المللی رازی برگزار شد، اظهار داشت: اعتیاد یکی از مهم‌ترین آسیب‌های اجتماعی کشور است و خانواده‌ها فراروی خود دو نگرانی عمده دارند که یکی مرتبط با اشتغال جوانان بوده و دیگری صیانت از آنها در مقابل اعتیاد است.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: اگر جوانی دچار اعتیاد شود آسایش، آرامش و ثبات خانواده دچار مشکل می‌شود و هرچند بر اساس آمار شیوع‌شناسی در سال ۹۵، ۲ میلیون  ۸۰۰  هزار نفر مبتلا به اعتیاد هستند ولی خانواده به آنها گره خورده و تعداد افرادی که گرفتار این مسئله هستند زیادتر می‌شود.

محسنی بندپی با اشاره به اقدامات خوبی که در ستاد ملی کشور برای مقابله با اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی ناشی از آن انجام گرفته است، گفت: مصرف ماده مخدر و شرایط پیرامونی مصرف آن از لحاظ وضوح و ثبات باید مورد بررسی باشد؛ چراکه این دو مسئله اهمیت ویژه‌ای دارد. همچنین مقابله با عرضه مواد مخدر به دلیل اینکه کشورهای همسایه تلاش جهت تولید مواد مخدر دارند بسیار اهمیت داشته و امروزه بر اساس آمار اعلام‌شده در استان و مناطق هم‌مرز با افغانستان همچون هیرمند، نیمروز و... ۳۰۰ درصد افزایش تولید داشته‌ایم.

سرپرست وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: نیروی انتظامی در مقابله با عرضه مواد مخدر ایثارگرانه عمل کرده و در بعد درمان هم اقدامات خوبی انجام شده است و امروزه نیز الگوی دادگاه‌های درمان مدار نیز مورد توجه قرار گرفته است.

وی با اشاره به اقدامات پیشگیرانه انجام‌گرفته توسط سازمان بهزیستی اضافه کرد: ۵ هزار تیم در ۵ هزار محله اقدامات پیشگیرانه از اعتیاد انجام می‌دهند و این مسئله کار کمی نیست. در همین زمینه ۵۰۰ محله در استان‌های ویژه نیز مدنظر قرار دارند و تیم‌های پیشگیری در محیط‌های سربازی، دانشجویی و دانش‌آموزی نیز فعالیت می‌کنند.

محسنی بندپی با بیان اینکه بیش از 9 هزار ظرفیت معتاد متجاهر در تهران افزایش یافته است، گفت: پیشگیری و مقابله با اعتیاد به هم‌افزایی دستگاه‌ها نیاز دارد و در صورت توجه به این مسئله موفقیت‌ها چندین برابر می‌شود.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان برگزاری چنین همایش‌هایی را برای پیشگیری و مقابله با اعتیاد مؤثر دانست و یادآور شد: ستاد مبارزه با مواد مخدر امسال با بهزیستی در راستای جامعه‌پذیر کردن معتادان بهبودیافته اقدامات مؤثری انجام داده و در تهران یک هزار نفر و در کشور ۳ هزار مورد از این افراد به صورت موردی مشکلاتشان پیگیری می‌شود.

 

Image result for ‫محسنی بندپی سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم دوازدهمین کنگره بین‌المللی دانش اعتیاد‬‎
مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب