خبرایران: مدیرعامل مرکزفابا درخصوص دشواری های برگزاری نمایشگاه تراکنش ایران گفت: بخش خصوصی باید میدان دار شود و آویزان شدن به بخش دولتی ما را به مرز توسعه نمی رساند.
محمدمراد بیات مدیر عامل مرکزفابا درسخنرانی مراسم افتتاحیه چهارمین نمایشگاه تراکنش ایران ضمن خیرمقدم به شرکت کنندگان در این مراسم اظهارداشت: راهی که ما انتخاب کرده ایم دیر و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد.
مدیرعامل مرکزفابا تصریح کرد: ما باید تمرکزمان بر بخش خصوصی باشد و میدان عمل را در اختیار این بخش قرار دهیم و اگر ما اینجا هستیم و کشورهای کوچک منطقه شرایط خوب اقتصادی را تجربه می کنند به این دلیل است که ما خودمان را باور نکرده ایم.
وی خاطر نشان کرد: به عنوان مرکز فرهنگ سازی بانکداری الکترونیک و پرداخت توانایی های کشور ما در زمینه فناوری های نوین و بانکداری و پرداخت را باور کرده ایم. معتقدیم که شعار بس است چرا که ما اعتماد داریم به آرمان و مسیری که در آن قرار گرفته ایم.
بیات عنوان داشت: رسیدن به اهداف و آرمان ها تلاش و خرد و جان کندن و شب نخوابیدن می خواهد و ما اطمینان داریم که به آرمانهایمان می رسیم و بر اساس مدل توسعه در هزاره سوم تمرکز ما باید بر بخش خصوصی باشد و دولتمردان و سیاست مداران باید بروند به کار اصلی خود یعنی سیاست گذاری و نظارت برسند.
وی ابرازداشت: بخش خصوصی باید میدان دار شود و آویزان شدن به بخش دولتی ما را به مرز توسعه نمی رساند و برگزاری چنین نمایشگاهی در چنین سالی ریسک بزرگی بود. تصور ما این بود دو سوم بیشتر این نمایشگاه را کشورهای خارجی تشکیل بدهند اما تحریم های یکجانبه شکل گرفت و شاهد آن هستیم که کسب و کارها در کشور ما دچار بحران هستند.
مدیرعامل مرکزفابا تاکید کرد: نمایشگاه تراکنش ایران هم عرض با همایش های بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت بانک مرکزی نیست و نمایشگاه تراکنش ایران در طول همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت است و ما همواره خواستار آن بودیم که همایش نظام های پرداخت به دلیل اهمیتی که در زمینه رگولاتوری دارد سالانه دو مرتبه برگزار شوند.
وی افزود: لذا نمایشگاه تراکنش ایران در عرض همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت نیست و در طول آن قرار دارد البته اینکه در چند سال اخیر پژوهشکده پولی از وظایف سازمان خود تخطی کرده است و وارد فضای کسب و کاری شده ، موضوعی است که در کنفرانس خبری به تفصیل به آن می پردازم.
بیات با اشاره به دشواری های برگزاری نمایشگاه تراکنش ایران یاداورشد: نامهربانی یک سری از دوستان که من آنها را تمامیت خواه در صنعت بانکداری و پرداخت ایران می نامم نیز از مشکلسازان برگزاری این نمایشگاه بودند.
وی در پایان سخنان خود گفت: من به آنها می گویم که دست از دست تمامیت خواهی بردارید و به کارهای سخت افزاری خود بپردازید. نه ما رقیب شما هستیم و نه مزاحم شما هستیم.
بنابراین گزارش، چهارمین نمایشگاه تراکنش ایران (ITE 2018)، از ۲۲ تا ۲۴ آبان ماه سالجاری، با حضور بانک ها، شرکت های ایرانی و شماری از نمایندگان شرکت های خارجی، در مجتمع نمایشگاهی شهر تهران واقع در بوستان گفتگو در حال برگزاری است. علاقه مندان برای اطلاعات بیشتر می توانند به پایگاه رسمی نمایشگاه www.itefaba.com مراجعه نمایند.