خبرایران: در آستانه ميلاد رسول اکرم (ص)؛ کلنگ احداث سومين مجتمع آموزشي شبانه روزي صدرهاشمينژاد در سنندج به زمين زده شدهمزمان با هفته وحدت و در آستانه ميلاد با سعادت رسول اکرم (ص) طي مراسمي با حضور جمعي از مديران کشوري و لشگري، کلنگ احداث سومين مجتمع بنياد خيريه فرهنگي و آموزشي صدرهاشمينژاد در شهر سنندج به زمين زده شد.
به گزارش خبرایران از روابط عمومي بانک اقتصادنوين، در اين مراسم که با حضور استاندار، مدير کل آموزش و پرورش، جمعي از مقامات لشگري استان کردستان و اهالي شهر سنندج برگزار شد، مهندس محمد صدرهاشمينژاد بنيانگذار بنياد خيريه صدرهاشمينژاد طي سخناني با اشاره به اهداف راه اندازي اين بنياد گفت: بنياد خيريه صدرهاشمينژاد با هدف ايجاد فضاي آموزشي و پرورشي مناسب براي تربيت و پرورش فرزندان با استعداد و محروم کشور ايجاد شد.
وي اظهار داشت: در اين راستا تاکنون دو مجتمع آموزشي در استانهاي کرمان و فارس احداث شده که مجتمع استان کرمان در حال حاضر پذيراي 245 دانش آموز با استعداد و محروم است. در اين مجتمعها که به صورت شبانه روزي اداره ميشوند، به دانش آموزان دختر و پسر آموزشهاي لازم داده شده و مسايل ورزشي، درماني ، پرورشي و ... آنها نيز با استانداردهاي بالا انجام خواهد شد.
وي با اشاره به اينکه در سال جاري 40 نفر از دانش آموزان مجتمع کرمان در آستانه ورود به دانشگاه قرار دارند، گفت: تمام پيشبينيهاي لازم براي ادامه تحصيل اين افراد در بهترين دانشگاههاي کشور انجام شده و به اميد خدا و با همت اين عزيزان و تلاش اعضاي بنياد، شاهد موفقيتهاي اين دانش آموزان خواهيم بود.
مهندس صدرهاشمينژاد در خصوص حد حمايتهاي بنياد خيريه صدرهاشمينژاد از دانش آموزان تحت پوشش اين بنياد گفت: حمايت از دانش آموزاني که جذب بنياد شوند، ادامه دار خواهد بود، تا جايي که اين افراد بعد از فارغالتحصيلي از دانشگاه کار پيدا کنند و تشکيل خانواده دهند.
وي اظهار داشت: دومين مجتمع بنياد صدرهاشمينژاد در استان فارس در حال احداث است که اين مجتمع به زودي مورد بهرهبرداري قرار خواهد گرفت.
رئيس هيات مديره بنياد خيريه فرهنگي و آموزشي صدرهاشمينژاد با اشاره به اينکه اين مجتمعهاي آموزشي در 31 استان کشور احداث ميشود، گفت: مجتمع سنندج سومين مرکز آموزشي بنياد خواهد بود.
وي توسعه اين مراکز را زمينه ساز توسعه يافتگي در کشور دانست و گفت: به اين باور رسيدهايم که اگر پيشرفت و توسعه در جامعهاي صورت گيرد بسياري از کشمکشها و معضلات هم در آن کاهش مييابد.
وي خاطرنشان کرد: پس از اينکه 31 مجتمع آموزشي را در استانهاي کشور احداث کرديم اگر نياز باشد در کشورهاي همسايه همچون عراق، افغانستان و تاجيکستان و ... نيز فعاليتهاي عامالمنفعه ما ادامه خواهد يافت.
در اين مراسم بهمن مرادنيا استاندار کردستان نيز طي سخناني ضمن قدرداني از حسن توجه مديران بنياد خيريه فرهنگي و آموزشي صدرهاشمينژاد گفت: مردم شريف و خونگرم کردستان اين اقدام را فراموش نخواهند کرد و نام صدرهاشمي نژاد به عنوان يک فرد خير و نيکانديش در اذهان مردم کردستان باقي خواهد ماند.
وي افزود: انجام خدمات خداپسندانه و نيک براي آينده فرزندان اين مرز و بوم جاي شکرگزاري دارد.
رشيد قرباني مديرکل آموزش و پرورش استان کردستان نيز در اين مراسم ضمن تشريح آخرين وضعيت سرانه فضاي آموزشي در اين استان گفت: 30 درصد از مدارس استان غير استاندارد است و 280 مدرسه نيز کاملا فرسوده است.
وي ضمن قدرداني از بنياد خيريه فرهنگي و آموزشي صدرهاشمينژاد ابراز اميدواري کرد با راه اندازي مجتمع بنياد خيريه فرهنگي و آموزشي صدرهاشمي نژاد فرصت ادامه تحصيل براي استعداد هاي محروم استان کردستان فراهم شود.
در ادامه اين مراسم لوح قدرداني استاندار کردستان به مهندس صدرهاشمينژاد بنيانگذار، سياوش زراعتي مديرعامل و حسيني مدير استانهاي بنياد خيريه فرهنگي و آموزشي صدرهاشمينژاد اهدا شد؛ ضمن اينکه از زحمات شيخ حسامي که تلاش زيادي براي اجراي اين پروژه انجام داده بود قدرداني شد.