خبر ایران: راضیه تجار دبیر انجمن قلم ایران گفت: برگزاری كلاس های آموزشی دلیل بر این نیست كه به سرعت آثاری برای انتشار خلق شوند زیرا این كلاس ها باید مستمر برگزار شوند و باید هنرجویان با اساتیدی كه چندگام جلوتر از آنها هستند ارتباطی تنگاتنگ و مكرر داشته باشند تا با حمایت و هدایت اساتید اتفاقات خوبی در این زمینه بیفتد.
به گزارش خبرنگار خبرایران، نشست خبری انجمن قلم ایران و حوزه هنری كودک و نوجوان صبح امروز با موضوع «فرصت برابر» با حضور «محمد سرشار» رئیس حوزه هنری كودک و نوجوان، «راضیه تجار» دبیر انجمن قلم ایران و «محسن پرویز» سخنگوی انجمن قلم ایران و اهالی رسانه در حوزه هنری برگزار شد.
دراین نشست خبری «راضیه تجار»اظهارداشت : نویسندگان و شعرایی كه از ابتدای انقلاب اسلامی حضور داشتند توانستند آثار خوبی خلق كنند اما بعد از گذشت 3 دهه این احساس نیاز برای پر كردن جای خالی كسانی كه عدم حضورشان احساس می شود، وجود دارد و باید افرادی حضور پیدا كنند تا ادامه دهنده راه آنهایی باشند كه در دهه 60 آمدند و آثار گران سنگی را عرضه كردند؛ جای خالی این افراد احساس می شود و پر كردن جای خالی آنها ممكن نیست مگر اینكه استعداد یابی شود.
وی با بیان اینكه استعداد یابی باید در اقصی نقاط كشور صورت گیرد تصریح كرد: این خلا در نقاط دور بیشتر احساس می شود و انجمن قلم با كمک حوزه هنری كودک و نوجوان می خواهد این خلا را پوشش دهد تا در آینده احساس خلا مشهود نباشد.
این نویسنده در بخش دیگری از سخنانش به فرایند خلق اثر اشاره و اظهار كرد: فرایند خلق اثر خیلی سریع اتفاق نمی افتاد. برگزاری كلاس های آموزشی دلیل بر این نیست كه به سرعت آثاری برای انتشار خلق شوند زیرا این كلاس ها باید مستمر برگزار شوند و باید هنرجویان با اساتیدی كه چندگام جلوتر از آنها هستند ارتباطی تنگاتنگ و مكرر داشته باشند تا با حمایت و هدایت اساتید اتفاقات خوبی در این زمینه بیفتد.
نویسنده كتاب«كوچه اقاقیا» به سفرهای استانی خود اشاره و اظهار كرد: هر وقت به استان و یا شهرستانی سفر كردم با این قضیه مواجه شدم كه بچه های شهرستان همیشه عنوان كرده اند از امكاناتی كه در تهران وجود دارد مثل كتاب و یا اساتید به دورند. امیدوارم با این حركت فرصت برابری ایجاد شود برای كسانی كه احساس می كنند چون پایتخت نشین نیستند دیده نمی شوند.