77,000 میلیون ریال رقمی بود که برای حق بیمه سه ماه اول سال 1400 در واحد مدیریت مهندسی، انرژی و خاص پیش بینی شده بود اما این واحد توانست 268 درصد از پرتفوی پیش بینی شده در این بازه زمانی یعنی رقمی نزدیک به 206 هزار میلیون ریال را محقق کند. نیم نگاهی به پرتفوی سه ماه اول سال 99 و مقایسه آن با سال جاری نشان دهنده رشد 400 درصدی پرتفوی در ساه گذشته نسبت بازه زمانی مشابه است. حق بیمه تولید شده در سه ماه نخست سال 99 نزدیک به 56 هزار میلیون ریال بود و این رقم در سال 1400 به 206 هزار میلیون ریال رسیده است.
برگزاری دوره های آموزشی بیمه های مهندسی به صورت آنلاین در کلیه شعب سراسر کشور و نیز به صورت حضوری برای حدود 20 شعبه و 700 نماینده ،آموزش مفاهیم بازاریابی، فنون مذاکره و برگزاری کارگاههای تخصصی جهت آمادگی برای حضور موثر نمایندگان و شبکه فروش در جلسات بازاریابی و جذب بیمه گذاران، تلاشهای مستمر جهت فعال نمودن شعب غیرفعال در رشتههای مهندسی، بررسی محصولات جدید بیمهای بر اساس نیاز بیمه گذاران در کمیته تدوین محصولات جدید در مدیریت بیمه های مهندسی از جمله اقداماتی هستند که از جانب پرسنل این واحد پیگیری شده است.
اهدافی همچون ایجاد تنوع بیشتر در ارائه محصولات بیمهای مهندسی و تهیه پکیجهای بیمهای مناسب با نیاز بیمه گذاران، امکان سنجی صدور بیمه نامههای آنلاین در مبدا و فراهم نمودن زیر ساخت های لازم جهت ارائه خدمات بیمهای به صورت مجازی، در کنار دریافت مجوز صدور بیمه نامه تضمین کیفیت ساختمان از بیمه محترم مرکزی ج.ا.ا، تعیین تکلیف پرونده های خسارت معوق و به روز رسانی کلیه پرونده ها، کاهش مدت پرداخت خسارت به 20 روز پس از تکمیل مستندات در این واحد مورد توجه قرار گرفتند.
همچنین پیگیری مستمر وصول مطالبات و کاهش قابل توجه حق بیمه های معوق، کاهش ضریب خسارت پیرو صدور بیمه نامه های صحیح با نظارت مستقیم بر صدور بیمه نامه ها توسط همکاران این مدیریت ،تعامل سازنده با بیمه گران بزرگ و حضور در کنسرسیوم شرکت های بزرگ بیمهای به عنوان گیرنده و دهنده سهم با توجه به ظرفیت نگهداری، همکاری مستمر با سایر واحدها در راستای برنده شدن در مناقصات بزرگ بیمه ای و... نیز در دستور کار واحد مدیریت مهندسی، انرژی و خاص قرار دارد.
جلب اعتماد و رضایت بزرگترین شبکه خط لوله نفت کشور نیز موجب شد تا بیمه کلیه اموال، مخازن، تجهیزات مکانیکی و مخابراتی، هدررفتگی فرآوردههای نفتی، ماشین آلات پیمانکاری و ... در این شرکت تمدید شود و همچنین پروژه انجام خدمات مهندسي، تامين کالا و تجهيزات، انجام کارهاي ساختمانی و نصب، پيش راه اندازي، راه اندازي، آزمايش عملکردي و ساير خدمات جانبي مرتبط با آنها براي تجهيز اسکله هاي 16 و 17 پتروشيمي به روش EPCC ، واقع در منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس ـ عسلويه در استان بوشهر تحت پوشش بیمه سرمد قرار بگیرد.
پرداخت خسارت به یکی از بزرگترین نیروگاههای بزرگ کشور به مبلغ 260 میلیارد ریال یکی دیگر از فعالیتهای این واحد بود، این نیروگاه تحت پوشش بیمه مهندسی تمام خطر اموال بود و به دلیل صاعقه متحمل خساراتی سنگین از محل ترانسفورماتور واحد های s2, s3, s4 شده بود.
بازاریابی و مذاکره به منظور جذب پرتفوهای بزرگ در شرکت سرمد یکی از اقدامات قابل توجه این واحد است و مدیریت بیمه های مهندسی، انرژی و خاص در جهت اخذ سهم بیشتر از بازار هدف اقدام به شناسایی و مذاکره با بیمهگذاران در صنایع مختلف کرد. ورود به حوزههای صنایع آلومینیوم، صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، شرکت های دانش بنیان دارای طرح تبدیل شده به محصول، دکلهای حفاری ساحلی و فراساحلی، صنایع فولاد و همچنین انواع نیروگاههای سیکل ترکیبی، گازی، آبی، بادی، خورشیدی و ... و انجام مذاکرات موثر با بیمه گذاران بزرگ و برگزاری جلسات بازاریابی از جمله اقداماتی بود که موجب تحقق دستاوردهای قابل توجهی در این زمینه شده است.